- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.161
Bakıcam şimdi faydasi oluyor mu kiiBence aparatı beklee hijyenik olsun enfeksiyon falan olmasın canım bu dönemde kafanı boşalt doktor müjde gül Karaca vajınusmus videolarını izle
Tabikiii eminim kafanda bazı şeyler daha net olacakBakıcam şimdi faydasi oluyor mu kii
Kasıldığından canm benmde hala her kendimi kastığmda oluyor o durum. Ama farkına varıp orada bekleyip derin nefes alıp rahatlayıp nefes verirken tekrar dene mutlaka olacak ama olmuyo diye pesetme. Aşama aşama bu hastalığı yeniyorz psikolojik temelli olduğu için biranda mükemmel olmayacak aklımıza bunu getirip kendimizi yormayalım. Kaldı ki eminm vaji olmayanlar da bunları yaşıyordu ilişkiye alışma aşamasında deneyimlemediğimz bir şey olduğu için zaman istiyor her ilşkide bir öncekinden ileride olacaksınDeneye deneye halledicem galiba çünkü çok umutluyum başının girmesi bile bana umut veriyor
Canm benm bir ayı geçti ama o his hala varEkstra hicbirsey yapmadim ama dorduncu dilatorle cok uzun zamandir calisiyorum. Gun icinde dorduncu dilatorle mutlaka onbes dk calisyorum iliskiye iyice alisana kadar da devam edicem. Kendimi rahat birakamiyorum endiselerim tabi ki oluyor ama ben tam birlesme olunca her sey bitecek sandim fakat bitmiyor:) Gelgit yapma hatta ice bosalma bile gerceklesti ama bana sorarsaniz biran once bitsin diye dua ediyordum:) bu baski hissi rahatsizlik hissi ne zaman geciyor yenen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim
Ucunun ucu girdi bugun sanirim. Esim kas birak dedi kasip birakinca ucunun ucunu sıkmış bi şey. Acaba o kas kısmındsn ucu biraz girmis olabilir mi diye dusundum oyld olunca. Sonra esim kendisi bi agri hissetti ciktiKızlar çalışmalar nasıl gidiyorahu34
Ćok kasmışdır kuzum belki kendiniUcunun ucu girdi bugun sanirim. Esim kas birak dedi kasip birakinca ucunun ucunu sıkmış bi şey. Acaba o kas kısmındsn ucu biraz girmis olabilir mi diye dusundum oyld olunca. Sonra esim kendisi bi agri hissetti cikti
Her dert vajimus gibi olsa .Değil mii Salişim şimdii diyoruz bunlar hiçbirşeymiş
Agri mi esiniz de mi?Ucunun ucu girdi bugun sanirim. Esim kas birak dedi kasip birakinca ucunun ucunu sıkmış bi şey. Acaba o kas kısmındsn ucu biraz girmis olabilir mi diye dusundum oyld olunca. Sonra esim kendisi bi agri hissetti cikti
Ben de dörtte kaldım, neredeyse bir haftadır hastayım ayağa bile kalkacak gücüm yok. Yeni yeni toparlıyorum, inşallah devamı kolay gelir hepimiz için.Benim bir türlü fırsatım olmadı denemeye ya hala 2 eşli deneme de kalakaldım
Bende 3 te kalmıştım baktım yapamıyorum vemcaine sprey sıktım şimdi çok rahat oluyo en azından oraya 4 giremez tabumu yıkmış oldumBende 3 te kaldım inş su sorunumuz biter bi an önce
Evet oyle oldu. Nedenini anlamadikAgri mi esiniz de mi?
Penisin birliktelik sırasında kirilma riski vardır. Dikat ediniz cok kastiginizda girs icin zorlanmasın. Nefes egzersizi yapınız kasildiginizda burundan derin alip ağızdan yavas yavas verinEvet oyle oldu. Nedenini anlamadik
Belki dilatore ihtiyac duymayacakdinizArkadaşlar merhaba ben dilatör sipariş etmeden önce parmak egzersizi denemek istedim. 3 gündür yapıyorum ilk gün serçe ikinci gün yüzük üçüncü gün yani bugün de orta parmağımı sorunsuzca aldım. Ama bugünkü egzersizim çook daha kolay geçti parmağın girmesi 20 saniye falan sürdü. Sebebi ise şu parmağı sokmadan önce kendimi yeterince uyardım kilitoris bölgeme uzunca masaj yaptım ve kegelle kan dolaşımını hızlandırdım. Böyle olunca vajina çok güzel açılıyor Arkadaşlar. Görev gibi düşünmeyi kafanızdan silip öncesinde kendinizi uyaracak bir şeyler yapmayı deneyin. Ayni şey dilatörle çalışanlar için de geçerli kesinlikle daha kolay gireceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?