Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben aşama aşama gidicem en başından 1. Adımda aynayla tanıma ve bakma var internetten araştırdığıma göre ortadaki boşluk ve kenarı yani zar bildiğiniz kırmızı deri şeklinde hep benim o boşluğun kenarında beyaz kalın parça var yani normal ince bi deri yapısı gibi değil hic bembeyaz ve düz değil tümsekli bunu bi doktora sormak lazım ama muayeneler hep dolu hastaneler almıyor sizinkide öyle miydi ? Bunu sorarken bir tık çekindim ama malesef

Deneye deneye halledicem galiba çünkü çok umutluyum başının girmesi bile bana umut veriyor
Kasıldığından canm benmde hala her kendimi kastığmda oluyor o durum. Ama farkına varıp orada bekleyip derin nefes alıp rahatlayıp nefes verirken tekrar dene mutlaka olacak ama olmuyo diye pesetme. Aşama aşama bu hastalığı yeniyorz psikolojik temelli olduğu için biranda mükemmel olmayacak aklımıza bunu getirip kendimizi yormayalım. Kaldı ki eminm vaji olmayanlar da bunları yaşıyordu ilişkiye alışma aşamasında deneyimlemediğimz bir şey olduğu için zaman istiyor her ilşkide bir öncekinden ileride olacaksın

Canm benm bir ayı geçti ama o his hala var zaman alacağını düşünüyorum alışmanın aşama aşama normalleşiyor çnkü başta baskı ve yanma geçmeye başladı şimdide git gelde acı var ama sanırım zevk almayı bildiğimzde o geçecek bnce ağrı değil o da biz öyle kodladık ya değiştiremiyoruz, bn de senin gibi bian önce bitsn diyorm git geller zorluyor onuda atlatsak tamamdır. Enfeksiyon kaynaklı olabilir diyor arkadaşlar bnde muayene olmak istiyorum garantiye almak adına istersen sende bi görün belirtileri varsa

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor ahu34
Ucunun ucu girdi bugun sanirim. Esim kas birak dedi kasip birakinca ucunun ucunu sıkmış bi şey. Acaba o kas kısmındsn ucu biraz girmis olabilir mi diye dusundum oyld olunca. Sonra esim kendisi bi agri hissetti cikti

Arkadaşlar merhaba ben dilatör sipariş etmeden önce parmak egzersizi denemek istedim. 3 gündür yapıyorum ilk gün serçe ikinci gün yüzük üçüncü gün yani bugün de orta parmağımı sorunsuzca aldım. Ama bugünkü egzersizim çook daha kolay geçti parmağın girmesi 20 saniye falan sürdü. Sebebi ise şu parmağı sokmadan önce kendimi yeterince uyardım kilitoris bölgeme uzunca masaj yaptım ve kegelle kan dolaşımını hızlandırdım. Böyle olunca vajina çok güzel açılıyor Arkadaşlar. Görev gibi düşünmeyi kafanızdan silip öncesinde kendinizi uyaracak bir şeyler yapmayı deneyin. Ayni şey dilatörle çalışanlar için de geçerli kesinlikle daha kolay gireceğini düşünüyorum

Belki dilatore ihtiyac duymayacakdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…