- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #254.101
Canım benim çok iyi yaptın inş devamı olacak bizde de hala 3 te olanlara slm olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MükemmelsinCanım benim çok iyi yaptın inş devamı olacak bizde de hala 3 te olanlara slm olsun
Çok yakın tebrik ederim 3desin herşey çok güzel olacak biz kadınlar çok güçlüyüz herkes yenecek buraya sadece mutluluklarıızı sevinclerimizi yenmeyenlere umut olacaz Tiniminimavihanim gibi aynı bize nasıl moral umut olduğu gibiİnş yeneriz su vajiyi az kaldı ama zamanı ne zaman acaba ?
Bende hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yoksa hiç umut destek moral nasıl alacaktık canimsinz L lokum8Evet çok haklısın biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz yoksa vajinismusla nasıl mücadele edebilirdik ki? Üstüne üstüne gideceğiz az kaldı vajiyi yenmek hayal değil artık gerçek olacak bütün vajinismuslı hastalarımıza moral olsun hepimiz tek yerde kocaman yürek olduk hep birlikte yeneceğiz bu illeti hepinizi seviyorum
Cnm trentyoldan ver hemen 2 güne geliyorİyi geceler herkese dilatör seti nerden sipariş verebiliyoruz
Tebrik ederim zoru başardın senKızlar eşli denemede sonuna kadar aldım pe**nisi ama git gel yapamıyorum napmam lazım
Kuzum egzersizleri yap yapıyormusun yanma oluyor dimiGit gel kısmı kaldı ama
Zamanla olur .. buyuk sıkıntıyı atlattınız. Yaptıkça öğrenirsiniz.Kızlar eşli denemede sonuna kadar aldım pe**nisi ama git gel yapamıyorum napmam lazım
Kuzum zamnla artık zaten en sorunu başardın ilişkiye girdikce alışırsınYapıyorum egzersizle sorun yok ama eşli de git gel malesef
Ben yatakucu pozisyon deniyorum devam etmem lazım sanırım bi kaç gün bu şekilde eşimle. Git gel yaptıktan sonra misyoner pozisyon denyeyim dimi |
Hangi pozisyonda rahatsan kuzum onu dene
Ben yatakucu pozisyon deniyorum devam etmem lazım sanırım bi kaç gün bu şekilde eşimle. Git gel yaptıktan sonra misyoner pozisyon denyeyim dimi
Kuzum sana baglı ne kadar. Rahat olursan kendini kasmasan bence sorun olmaz biraz zaman geçtikten sonra alışırsınPeki ne zaman tam anlamıyla geçer gel-git kaldı dediğim gibi