• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş yeneriz su vajiyi az kaldı ama zamanı ne zaman acaba ? 🙈
Çok yakın tebrik ederim 3desin herşey çok güzel olacak biz kadınlar çok güçlüyüz herkes yenecek buraya sadece mutluluklarıızı sevinclerimizi yenmeyenlere umut olacaz Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim gibi aynı bize nasıl moral umut olduğu gibi 💓💓🤗🤗🤗🥳🌼

Evet çok haklısın biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz yoksa vajinismusla nasıl mücadele edebilirdik ki? Üstüne üstüne gideceğiz az kaldı vajiyi yenmek hayal değil artık gerçek olacak bütün vajinismuslı hastalarımıza moral olsun hepimiz tek yerde kocaman yürek olduk hep birlikte yeneceğiz bu illeti hepinizi seviyorum ❤️❤️🥰

Evet çok haklısın biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz yoksa vajinismusla nasıl mücadele edebilirdik ki? Üstüne üstüne gideceğiz az kaldı vajiyi yenmek hayal değil artık gerçek olacak bütün vajinismuslı hastalarımıza moral olsun hepimiz tek yerde kocaman yürek olduk hep birlikte yeneceğiz bu illeti hepinizi seviyorum ❤️❤️🥰
Bende hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yoksa hiç umut destek moral nasıl alacaktık canimsinz L lokum8

Back