Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimki kalın olmasına rağmen kanamadı.
Kasmayınca kanamıyor ben artik öyle olduğuna inanıyorum. Bir ay oldu yeneli hala kanamam yok ve esnek değil zarım. Egzersizlerde de olmadi kanama.
Doğrudur. Gerçekten çok mutluyum. Başaracağımı hiç düşünmedim yapamam diyordum hep. Ama oldu artık mutluluktan uyuyamadım bile

Doğrudur. Gerçekten çok mutluyum. Başaracağımı hiç düşünmedim yapamam diyordum hep. Ama oldu artık mutluluktan uyuyamadım bile
Bende pamuklarda yatıyor gibi uyumuştum müthiş bir zihin rahatlığı ☺☺
Darısı diğer kadınlarımızın başına 4 sene sonra bile umut kesilmez görüyorsunuz ☺☺ yeter ki karar verip kendinizi suçlamadan strese sokmadan bırakabilin.
Bırakabilmek çok önemli. Kontrolculuk sebebiyle oluyor biraz da bence.

Tebrik ederimm canım muhtemelen esnek ondan kaynaklı İlla olacak diye birşey yok gün aşırı devam et çok daha güzel olacak

Merhabalar canım parmak egzersizi yapamadım yapamıyorum maalesef keşke yapabilsem..
Aparatları denedin mi? Apartlar gerçekten kasları çalıştırıyor. Eğer aparattan korkuyorsan uyuşturucu sprey kullanabilirsin. Ben aparatlardan baya korkuyordum ama sprey sayesinde yapabildim.

Evet kesinlikle haklısın. Apartlarda rahattım çünkü kontrol bendeydi ama eşli denemede kontrol bende olmadığı için baya kasıyordum kendimi. Ama kendimi bırakınca gerçekten şaşırdım çok güzel oldu. Çok mutluyum gerçekten inanamıyorum.

Tebrik ederimm canım muhtemelen esnek ondan kaynaklı İlla olacak diye birşey yok gün aşırı devam et çok daha güzel olacak
Teşekkür ederim canım esnek de olabilir. Gerçekten çok güzel bir his. Darısı diğer kadınların başına. Onlar da bu durumdan en kısa sürede kurtulurlar inşallah.

Teşekkür ederim canım esnek de olabilir. Gerçekten çok güzel bir his. Darısı diğer kadınların başına. Onlar da bu durumdan en kısa sürede kurtulurlar inşallah.
Çokçaa aminn hepsii bir birt kurtulsun canım Aminnn

Misyonerdeki gibi tamamen bacaklarını acmiyosun düz bacaklarını açmadan yat eşinde aynı şekilde senin üzerine o zaman klitoris çok yoğun uyarılıyor sen uyarildikca daha çok rahatlıyosun bacaklarınıda acmadigin için hissin bozulmadan devam ediyor ve doğal olarak kasilmiyorsun penis çok doğal bı şekilde yolunu buluyor( netten görsellere bakabilirsin kilit misyoner yazıp)

Ayy tebrikler inşallah bizde yeneriz bizlere de dua edin güzel haberler verebilmemiz için

Aparatları denedin mi? Apartlar gerçekten kasları çalıştırıyor. Eğer aparattan korkuyorsan uyuşturucu sprey kullanabilirsin. Ben aparatlardan baya korkuyordum ama sprey sayesinde yapabildim.
Hangi sprey kullandınız ismi ne acaba aparat denemedim henüz olmazsa 1 kere daha deneyeceğim tebrikker başarmışsınız darısı bize

Anladım o zaman aparattan sonra ki denemelerde aklında bulunsun bian önce geçer gider inşallah bu şey başımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…