- 17 Ocak 2020
- 65
- 53
- 38
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.081
Doğrudur. Gerçekten çok mutluyum. Başaracağımı hiç düşünmedim yapamam diyordum hep. Ama oldu artık mutluluktan uyuyamadım bileBenimki kalın olmasına rağmen kanamadı.
Kasmayınca kanamıyor ben artik öyle olduğuna inanıyorum. Bir ay oldu yeneli hala kanamam yok ve esnek değil zarım. Egzersizlerde de olmadi kanama.
Bende pamuklarda yatıyor gibi uyumuştum müthiş bir zihin rahatlığı ☺☺Doğrudur. Gerçekten çok mutluyum. Başaracağımı hiç düşünmedim yapamam diyordum hep. Ama oldu artık mutluluktan uyuyamadım bile
Merhabalar canım parmak egzersizi yapamadım yapamıyorum maalesef keşke yapabilsem..Canım kilit misyoneri denedin mi ben aşırı rahat oldum onda ve baskı hissetmedim
Tebrik ederimm canım muhtemelen esnek ondan kaynaklıBen aparatları vemcaine spreyle birlikte deniyordum. Kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Çünkü eşimle denediğimizde kan gelmedi. Acaba spreyi kullandığım için farketmeden bozulmuş olabilir mi? Yoksa benimki esnek mi? Bu aklımda takıldı. Yoksa kan hemen gelmiyor mu?
Teşekkürlerrr
Parmak egzersizde değil de eşli denemede dene onu bıMerhabalar canım parmak egzersizi yapamadım yapamıyorum maalesef keşke yapabilsem..
Aparatları denedin mi? Apartlar gerçekten kasları çalıştırıyor. Eğer aparattan korkuyorsan uyuşturucu sprey kullanabilirsin. Ben aparatlardan baya korkuyordum ama sprey sayesinde yapabildim.Merhabalar canım parmak egzersizi yapamadım yapamıyorum maalesef keşke yapabilsem..
Evet kesinlikle haklısın. Apartlarda rahattım çünkü kontrol bendeydi ama eşli denemede kontrol bende olmadığı için baya kasıyordum kendimi. Ama kendimi bırakınca gerçekten şaşırdım çok güzel oldu. Çok mutluyum gerçekten inanamıyorum.Bende pamuklarda yatıyor gibi uyumuştum müthiş bir zihin rahatlığı ☺☺
Darısı diğer kadınlarımızın başına4 sene sonra bile umut kesilmez görüyorsunuz ☺☺ yeter ki karar verip kendinizi suçlamadan strese sokmadan bırakabilin.
Bırakabilmek çok önemli. Kontrolculuk sebebiyle oluyor biraz da bence.
o nasıl oluyorCanım kilit misyoneri denedin mi ben aşırı rahat oldum onda ve baskı hissetmedim
Teşekkür ederim canımTebrik ederimm canım muhtemelen esnek ondan kaynaklıİlla olacak diye birşey yok gün aşırı devam et çok daha güzel olacak
Merhaba parmak olmuyorsa dilator deneyebilirsiniz nefes ve kegelle birlikte ☺Merhabalar canım parmak egzersizi yapamadım yapamıyorum maalesef keşke yapabilsem..
Çokçaa aminn hepsii bir birt kurtulsun canım AminnnTeşekkür ederim canımesnek de olabilir. Gerçekten çok güzel bir his. Darısı diğer kadınların başına. Onlar da bu durumdan en kısa sürede kurtulurlar inşallah.
Misyonerdeki gibi tamamen bacaklarını acmiyosun düz bacaklarını açmadan yat eşinde aynı şekilde senin üzerine o zaman klitoris çok yoğun uyarılıyor sen uyarildikca daha çok rahatlıyosun bacaklarınıda acmadigin için hissin bozulmadan devam ediyor ve doğal olarak kasilmiyorsun penis çok doğal bı şekilde yolunu buluyor( netten görsellere bakabilirsin kilit misyoner yazıp)o nasıl oluyor
Eşli denemede anlatmışsın ama o şekilde denedik girmiyor yada girmeye çalıştığında eşimi itiyorum ani ittirdiği için kontrol bende olmadığı için sanırım yinede bu bilgi için teşekkür ederim.Parmak egzersizde değil de eşli denemede dene onu bı
Ya 1 deneme daha yapıp eğer olmazsa dilatöre geçicem son çare olarak teşekkür ederimMerhaba parmak olmuyorsa dilator deneyebilirsiniz nefes ve kegelle birlikte ☺
Ayy tebrikler inşallah bizde yeneriz bizlere de dua edin güzel haberler verebilmemiz içinKızlar size güzel haberle geliyorum
ben artık vajinismusu yendim4 yıl sonra başardım. Nasıl olduğunu anlatayım Apartları üçüncüye kadar yapmıştım ama 4.aparti yapamadım. Sonra Eşimle denedik 2 kere olmadı. Olmayınca da moralim baya bozuldu ve artık vazgeçmiştim apartları da bırakmıştım. Bir hafta sonra eşimle tekrar denedik ve o seferde gerçekten kafamdan çıkarttım herşeyi çünkü yapamam diye biliyordum. Hani her şeyden vazgeçerken kendini artık bırakıyorsun ya ben böyleydim ama bu sefer ön sevişme çok uzundu ve vajina yeri baya ıslandı ve o anda gerçekten farketmeden kayıp girdi. Girince panik yaptım hemen çıktı ama girdiğini hissettim eşim de dedi ki baya girdi ama panik yaptığım için çıktı. O günde biraz durduk ama bunun mutluluğu bana yeterdi bile başardığımı hissettim ve hiç acı hissetmedim şaşırdım kolay bişeymiş dedim. Dün tekrar denedik ve bu sefer ben hiç kasmadan oldu. Artık acımayacağını bildiğim için rahattım
Hangi sprey kullandınız ismi ne acaba aparat denemedim henüz olmazsa 1 kere daha deneyeceğim tebrikker başarmışsınız darısı bizeAparatları denedin mi? Apartlar gerçekten kasları çalıştırıyor. Eğer aparattan korkuyorsan uyuşturucu sprey kullanabilirsin. Ben aparatlardan baya korkuyordum ama sprey sayesinde yapabildim.
Anladım o zaman aparattan sonra ki denemelerde aklında bulunsun bian önce geçer gider inşallah bu şey başımızdanEşli denemede anlatmışsın ama o şekilde denedik girmiyor yada girmeye çalıştığında eşimi itiyorum ani ittirdiği için kontrol bende olmadığı için sanırım yinede bu bilgi için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?