Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki modumuz dusukken moralimiz bozukken denemeye devam etmeli miyiz, yoksa bir iki gün ara vermek en iyisi mi ? İçimden gelmiyor da böyle zamanlarda hiçbir şey yapmak. Boyle olunca da günler aylar geciyo işte bir şekilde.. Kontrolü ona vermeyi deniyicem denedigimiz zaman tamamen. Aslında ben de öyle yapmaya çalışıyorum, ona söylüyorum mesela ben nefes verirken sen ittir diye ama bi şekilde olmuyo kasıyorum sanırsam.

Slm ben vajinismusu bir iki ay icinde yendim bi bu ay da adetim gecikti bir hafta oldu adet gecikti dün beta hcg baktrdm negatif ama nedem olabilri sizcetamam

Öldüm canım bir hafta gecikmeli oldm
peki siz nasıl yendiniz tamamen acaba ? ben de tıpkı sizin gibiyim sadece eşli deneme yapabiliyorum ve başını alabiliyorum duvara gelince tıkanıyorum ne önerirsiniz?

Bence ara vermek dahada soğutuyor ben daha çok hırs yapmaya çalışıyodum canım eksik yerlerini az çok sendeh tahmin ediyorsun ona göre yaparsın inşallah en kısa sürede yenersin bence tamamen eşe bırakıldıgında bu iş oluyor

peki siz nasıl yendiniz tamamen acaba ? ben de tıpkı sizin gibiyim sadece eşli deneme yapabiliyorum ve başını alabiliyorum duvara gelince tıkanıyorum ne önerirsiniz?
Duvar demee deme çünkü öyle birşey yok ki canım beynini şartlandırma
Ben sana eşli deneme notumu burdan etiket yapayım oku

@efdalefdalii bak bu canım oku

Dün kötü olduğum icin denemedik ama bugün deneyebiliriz umarım. Valla ben kendimi xanaxlicam artık ama uyuşturucu krem sürmeyi düşünmüyorum öyle olunca oldu mu olmadi mi anlamıyoruz. Jel yeterli olur. İnşallah yapabiliriz bugün

Olacak merak etmee son çırpınışlar bunlar

o şekilde deneyeceğiz inşallah , denerken kayganlaştırıcı kullanıyoruz ancak hemen kuruyor ve yapış yapış bir his.. bebeyağı, zeytinyağı, ultrason jeli bunlardan hangisini önerirsiniz ?
Bebek yağı ve ultrason jeli kullandım gayet iyidi canım

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu sorunu yenmissiniz ya da hala yenme asamasindasiniz. Esleriniz bunalıma girmedi mi hiç ya da çocuk da çocuk diye tutturmadi mı? Bu süreçte onla nasıl başa çıktınız? Aşılama tüp bebek istediyse naptınız?

Bu dönemde her zaman önceliğin vajinismus yenmek olduğunu ona söylemiştim zaten kendi de aynı fikirdeydi ilerde çocuk olsa da düzenli bir cinsel hayatın olmayacağını biliyordu çünkü her şeyi yeniden başa saracaktı.
Ben burada çok rastladım tedavi olmadan gebe kalanların iki katı zorlandığını şu an çocuk faktörü yok ilerde bir de çocuk faktörü eklenince daha da zorlaşır.

Eşin anlayışlı olması önemli yani.. Başka yolu yok. Herhangi psikolojik destek aldınız mı ?

Eşin anlayışlı olması önemli yani.. Başka yolu yok. Herhangi psikolojik destek aldınız mı ?
Yok canım almadık kesinlikle eş faktörü daha önemli sen de buna izah etmeye çalış Bak nereden nereye geldim aşmaya çalışıyorum her şey normale dönünce çocuk dolacak falan onu böyle tatlı dille söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…