- 15 Mart 2022
- 164
- 202
- 33
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.741
Slm ben vajinismusu bir iki ay icinde yendim bi bu ay da adetim gecikti bir hafta oldu adet gecikti dün beta hcg baktrdm negatif ama nedem olabilri sizcetamam
peki siz nasıl yendiniz tamamen acaba ? ben de tıpkı sizin gibiyim sadece eşli deneme yapabiliyorum ve başını alabiliyorum duvara gelince tıkanıyorumÖldüm canım bir hafta gecikmeli oldm
Bence ara vermek dahada soğutuyor ben daha çok hırs yapmaya çalışıyodum canım eksik yerlerini az çok sendeh tahmin ediyorsun ona göre yaparsın inşallah en kısa sürede yenersin bence tamamen eşe bırakıldıgında bu iş oluyorPeki modumuz dusukken moralimiz bozukken denemeye devam etmeli miyiz, yoksa bir iki gün ara vermek en iyisi mi ? İçimden gelmiyor da böyle zamanlarda hiçbir şey yapmak. Boyle olunca da günler aylar geciyo işte bir şekilde.. Kontrolü ona vermeyi deniyicem denedigimiz zaman tamamen. Aslında ben de öyle yapmaya çalışıyorum, ona söylüyorum mesela ben nefes verirken sen ittir diye ama bi şekilde olmuyo kasıyorum sanırsam.
Duvar demee demepeki siz nasıl yendiniz tamamen acaba ? ben de tıpkı sizin gibiyim sadece eşli deneme yapabiliyorum ve başını alabiliyorum duvara gelince tıkanıyorumne önerirsiniz?
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
@efdalefdalii bak bu canım okuYatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Dün kötü olduğum icin denemedik ama bugün deneyebiliriz umarım. Valla ben kendimi xanaxlicam artık ama uyuşturucu krem sürmeyi düşünmüyorum öyle olunca oldu mu olmadi mi anlamıyoruz. Jel yeterli olur. İnşallah yapabiliriz bugünBence ara vermek dahada soğutuyor ben daha çok hırs yapmaya çalışıyodum canım eksik yerlerini az çok sendeh tahmin ediyorsun ona göre yaparsın inşallah en kısa sürede yenersin bence tamamen eşe bırakıldıgında bu iş oluyor
Olacak merak etmee son çırpınışlar bunlarDün kötü olduğum icin denemedik ama bugün deneyebiliriz umarım. Valla ben kendimi xanaxlicam artık ama uyuşturucu krem sürmeyi düşünmüyorum öyle olunca oldu mu olmadi mi anlamıyoruz. Jel yeterli olur. İnşallah yapabiliriz bugün
İnşallah buraya artık yaptııımmm yazabilirimOlacak merak etmee son çırpınışlar bunlar
o şekilde deneyeceğiz inşallah , denerken kayganlaştırıcı kullanıyoruz ancak hemen kuruyor ve yapış yapış bir his.. bebeyağı, zeytinyağı, ultrason jeli bunlardan hangisini önerirsiniz ?@efdalefdalii bak bu canım oku
Bebek yağı ve ultrason jeli kullandım gayet iyidi canımo şekilde deneyeceğiz inşallah , denerken kayganlaştırıcı kullanıyoruz ancak hemen kuruyor ve yapış yapış bir his.. bebeyağı, zeytinyağı, ultrason jeli bunlardan hangisini önerirsiniz ?
bana da atar mısınızHayır ben ayrıntısını dm atiyorum size simdi
Tabiki☺bana da atar mısınız
Bankada atabilir misinizTabiki☺
Olur☺ hepimiz çok güçlü kadınlarız ve burada daha ne çok başarı hikayeleri okuyacağız inanıyorumBankada atabilir misiniz
Bu dönemde her zaman önceliğin vajinismus yenmek olduğunu ona söylemiştim zaten kendi de aynı fikirdeydi ilerde çocuk olsa da düzenli bir cinsel hayatın olmayacağını biliyordu çünkü her şeyi yeniden başa saracaktı.Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu sorunu yenmissiniz ya da hala yenme asamasindasiniz. Esleriniz bunalıma girmedi mi hiç ya da çocuk da çocuk diye tutturmadi mı? Bu süreçte onla nasıl başa çıktınız? Aşılama tüp bebek istediyse naptınız?
Bu dönemde her zaman önceliğin vajinismus yenmek olduğunu ona söylemiştim zaten kendi de aynı fikirdeydi ilerde çocuk olsa da düzenli bir cinsel hayatın olmayacağını biliyordu çünkü her şeyi yeniden başa saracaktı.
Ben burada çok rastladım tedavi olmadan gebe kalanların iki katı zorlandığını şu an çocuk faktörü yok ilerde bir de çocuk faktörü eklenince daha da zorlaşır.
Yok canım almadık kesinlikle eş faktörü daha önemli sen de buna izah etmeye çalış Bak nereden nereye geldim aşmaya çalışıyorum her şey normale dönünce çocuk dolacak falan onu böyle tatlı dille söyleEşin anlayışlı olması önemli yani.. Başka yolu yok. Herhangi psikolojik destek aldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?