Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acıdıkça kasıyorum, kasdikca acıyor sanki. Demişsin ya tam da böyle o yarısına kadar aldığın yerde acele etme biraz bekleyin gülü koklar gibi nefes alın mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp eşiniz devam etsinn böyle böyle geçecek Tamamen kendini orada kasmanla alakalı gevşek bıraktığında farkı göreceksin

Kesinlikle acıdıkça kasılma durumu yok, kastıkça acı duyuluyo. Çünkü orada sinir vs yok ki acısın fiziksel bi sıkıntı yoksa. Hep bizim beynimize yerleşen acıyacak çok kanayacak fikirleri yüzünden bu derdi çekiyoruz. Arada ben de diyorum niye evlendim keşke evlenmeseydim diye ama bu sıkıntı geçince her şey çok güzel olacak.

Yani vallahi inanılmaz sinir bozucu bir durum aparatlarla da eşli denemede de yarısından sonra geçmiyor.

Yani vallahi inanılmaz sinir bozucu bir durum aparatlarla da eşli denemede de yarısından sonra geçmiyor.
Sadece biraz daha sabır asla imkansız değillll öyle bir esnek yapıya sahip ki canım
Ben de olmuyor yapamıyorum dediğim zaman daha çok üsteledim ders gibi çalıştım

Ben dilatör kullanmak istemiyorum parmak egzersizleri ile yenen arkadaşlar bana ulaşabilir mi lütfen nasıl oluyor da çözülüyor anlamıyorum parmak egzersizi konusunda bilgi istiyorum
Cem keçe nin 10 adımda vajinismusu yenmek kitabını alabilirsiniz. Orda parmak egzersiziyle basamak basamak nasıl ilerleyeceğiniz anlatılıyor.

Tam yarıda kaldığı yerde 20 /30 kez nefes al ver al ver yapın kasların gevşemesi lazim o yuzden yarıda kalıyor. O aciyi biliyorum bende de oluyordu ki sinir olmayan yerde nasil acı hissediyoruz beynimiz inanilmaz orada bekleyin dediğim gibi nefes alıp verip iyice rahatladıkça devam edin.

Kizlar benim doktorum momecon krem verdi bana. Ne ise yariyor bu krem bilen ya da kullanan var mi? Icerigini okudum simdi. Guclu kortizon iceriyomus.

Yok hayir. Evde halledemedim dilator isini. Vajinusmus tedavisi icin gittim. Soyledigim kremi tedavi suresince hergun bi kere surmemi onerdi. Nedenini anlamadim
Benimde hic bilgim yok daha önceden vajinusmus için krem verildiğini de duymamıştım yüksek kortizol varsa bir baska doktora daha danışın derim ben.

Merhabalar. Arkadaşım da vajinismusu yenmeye çalışıyor. Dilatör seti almak istiyor. Ben hiç dilatör seti satın almadım. Evde kendim bakkal mumu falan kullandım. Dilatör setlerinin silikon ve plastik olmak üzere 2 çeşidi var. Sizler hangisinden memnunsunuz? Plastik olanlar çok mu sert? Vajinanın iç duvarlarını acıtıyor mu? Açıkçası bu durumdan çok korkuyor. Bu konuda beni bilgilendirirseniz tecrübeli olanlar, çok sevinirim..

Ben plastik olanı kullandım ve iç duvarları hiç acıtmıyo. Silikon olan nasıldır bilmiyorum, doktorlar hangisini onerir fark var midir

Ben plastik olanı kullandım ve iç duvarları hiç acıtmıyo. Silikon olan nasıldır bilmiyorum, doktorlar hangisini onerir fark var midir
İnternetten sipariş vericekti de plastik olanın yorumları hiç güzel değildi. En büyük boyunun duvarları acıttığını yazmışlar birçok sitede. Silikon olanların da yorumları bayağı güzeldi. Fiyatları da daha pahalı haliyle. Çok teşekkür ederim yorumunuz için ☺

Evet silikonlar pahalı bence değmez plastıkle çoğumuz yendiik bence alablir inşAllah oda yakın zamanda kurtulur

Kizlar merhaba bir yandan terapi aliyorum ama bir yandan parmak egzersizlerinde ya da dilatorde aglayasim geliyor asla yenemeyecekmisim gibi geliyor, bugun ilk dilatoru denerken yapamadim aglayacak gibi oldum sonra basardim, kendinzi cok caresiz hissettiginiz oluyor mu, Bir de dilatoru en rahat hangi pozisyonda sokuyorsunuz

Ben bir kanepede yarı oturur pozisyonda bacaklarıma içe doğru çektim Bu şekilde denemiştim gayette başarılı oldum sakın pes etme bırakma imkansız değil olacak

Merhaba. Hislerin çok normal hepimize öyle geliyordu. Ilki en zoru ve başarmışsın bundan sonrası ayni olmayacak inan ben parmakla yendim o yuzden dilator için tavsiye veremeyeceğim.

Bazi doktorlar silikon onermiyorlarmis diye duymustum dilatorlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…