• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kıyamam ya biliyorum çok zor bir süreç 3 sene yaşadım canim benim cok.tesekkür ederim destegin icin hemen heyecan yapan biriyim ben napicam hic bilmiyorum evliligim bu hastalik yuzunden bitsin istemiyorum Rabbim bana yardim etsin bebegim olsun cok istiyorum hersey uste uste😢😢

Ben de senin gibi heyecan yapıyordum çok panik atak vardı bi de bende hala bile bacaklarım titriyo yaparken ama alışıyorum sen de yaparsın ben yaptıysam herkes yapar gerçekten. Evliliğim bitecek falan diye de düşünme eşin sana destek olduğu müddetçe üstesinden gelirsin 4. Yü almışsın başarmışsın say kendini onu yapamayanlar var kendine bu şekilde moral ver 😉

Ben de senin gibi heyecan yapıyordum çok panik atak vardı bi de bende hala bile bacaklarım titriyo yaparken ama alışıyorum sen de yaparsın ben yaptıysam herkes yapar gerçekten. Evliliğim bitecek falan diye de düşünme eşin sana destek olduğu müddetçe üstesinden gelirsin 4. Yü almışsın başarmışsın say kendini onu yapamayanlar var kendine bu şekilde moral ver 😉
Allah razı olsun kuzum destegin icin

Herzaman apartada deniyorum yok kendimi cok kotu yalniz hissediyorum aglamaktan yoruldum uzulmekten
Sen bitirdin bu işi farkında değilsin galibaaa😍 olsun evet bazılarımız takılıyor bazılarımız hemen yeniyor pes etmek yok aynı mantık teknikle devamm hadii

Arkadaşlar merhaba ben 4.aparat sonrası eşli denedim benim üstte olduğum pozisyon ama este krem sürerek denedim açıkcası aparatlar kadar zorlanmadım denemeden önce 3 ve 4. Aparato yapmıştım ama ondam sonra eşliyi hemen denedim yalnız bir sorun mu bilmiyorum ama aferdersiniz git gel yaparken baskı hissettiğim için biraz yapamadım onu çok fazla

Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim ilk gece ilişki yaşayamadım daha sonra ablamın tavsiyesiyle aparat aldım 4 kadar yaptım sonra hemen eşli denemedim o şekilde oldu ama aparatsız yapmaya cesaretim oldu sanki onsuz olmıycak gibi hiissettim dunde eşimle on sevişme yaptık ve eşim parmak egzersizi yaptı bana iki parmağını rahatlıkla oldu ancak normal sekilde deneylim deyince korkuyorum ya olmazsa diye sizce olur çok panik oluyorum bunları yapıyorum eşimle denemey korkuyorum olmaz diye

Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim ilk gece ilişki yaşayamadım daha sonra ablamın tavsiyesiyle aparat aldım 4 kadar yaptım sonra hemen eşli denemedim o şekilde oldu ama aparatsız yapmaya cesaretim oldu sanki onsuz olmıycak gibi hiissettim dunde eşimle on sevişme yaptık ve eşim parmak egzersizi yaptı bana iki parmağını rahatlıkla oldu ancak normal sekilde deneylim deyince korkuyorum ya olmazsa diye sizce olur çok panik oluyorum bunları yapıyorum eşimle denemey korkuyorum olmaz diye
4 ü yaptıysan olur canım dene yaparsın 👍

Back