- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.741
Rica ederimÇok teşekkür ederim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkür ederim bu arada
Amin insallah herseyi denedim olmuyor psikolojim cok bozuk dilatorde aldim 4 basarili oldu ama eslide olmuyorBu anlatılmaz rabbim bu hastalığı düşmanıma yaşatmasın bundan sonra duam onlarla ...
Canım canını sıkma yapacaksın Allah’ın izni ile 4 ü yaptıysan eşlide de yapacaksın üzülmeAmin insallah herseyi denedim olmuyor psikolojim cok bozuk dilatorde aldim 4 basarili oldu ama eslide olmuyor
Herzaman apartada deniyorum yok kendimi cok kotu yalniz hissediyorum aglamaktan yoruldum uzulmektenCanım canını sıkma yapacaksın Allah’ın izni ile 4 ü yaptıysan eşlide de yapacaksın üzülme
Kıyamam ya biliyorum çok zor bir süreç 3 sene yaşadımHerzaman apartada deniyorum yok kendimi cok kotu yalniz hissediyorum aglamaktan yoruldum uzulmekten
Kıyamam ya biliyorum çok zor bir süreç 3 sene yaşadım canim benim cok.tesekkür ederim destegin icin hemen heyecan yapan biriyim ben napicam hic bilmiyorum evliligim bu hastalik yuzunden bitsin istemiyorum Rabbim bana yardim etsin bebegim olsun cok istiyorum hersey uste uste
Allah razı olsun kuzum destegin icinBen de senin gibi heyecan yapıyordum çok panik atak vardı bi de bende hala bile bacaklarım titriyo yaparken ama alışıyorum sen de yaparsın ben yaptıysam herkes yapar gerçekten. Evliliğim bitecek falan diye de düşünme eşin sana destek olduğu müddetçe üstesinden gelirsin 4. Yü almışsın başarmışsın say kendini onu yapamayanlar var kendine bu şekilde moral ver
Rica ederim canım yine kafana takılan birşey olursa sor sana dua edeceğim hep inşallah bir an önce kurtulursun inan hiçbirşey yokmuş bu muymuş diyeceksinAllah razı olsun kuzum destegin icin
Rica ederim canım yine kafana takılan birşey olursa sor sana dua edeceğim hep inşallah bir an önce kurtulursun inan hiçbirşey yokmuş bu muymuş diyeceksin çok sagol bitanem rabbimde senin gonlundekini sana vrsin sende bnm dualrmdasin
Ederim kuzum tabi rabbim hayirliisni versin sana hayirli haberlerini bekliyorumBen de bu ay bebek çok istiyorum ilk çalışmalarımız inşallah hamile kalmışımdır yumurtlama dönemim bu günlerde son dua et
İnşallah canımEderim kuzum tabi rabbim hayirliisni versin sana hayirli haberlerini bekliyorum
Sen bitirdin bu işi farkında değilsin galibaaa olsun evet bazılarımız takılıyor bazılarımız hemen yeniyor pes etmek yok aynı mantık teknikle devamm hadiiHerzaman apartada deniyorum yok kendimi cok kotu yalniz hissediyorum aglamaktan yoruldum uzulmekten
4 ü yaptıysan olur canım dene yaparsınHerkese merhaba ben 8 aylık evliyim ilk gece ilişki yaşayamadım daha sonra ablamın tavsiyesiyle aparat aldım 4 kadar yaptım sonra hemen eşli denemedim o şekilde oldu ama aparatsız yapmaya cesaretim oldu sanki onsuz olmıycak gibi hiissettim dunde eşimle on sevişme yaptık ve eşim parmak egzersizi yaptı bana iki parmağını rahatlıkla oldu ancak normal sekilde deneylim deyince korkuyorum ya olmazsa diye sizce olur çok panik oluyorum bunları yapıyorum eşimle denemey korkuyorum olmaz diye