Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İliskiden sonra yanma hissettim gece zor uyudum hatta. Normal midir? Git gel yaparken de bi değişik hissediyorum yaa dert bitmiyor
Hepsine alışacaksın şu an çok normal oradaki kasların da yeni öğreniyor akışına bırak kafanda hiçbir şey kurma ilişkine odaklan

Kızlar merhaba ben bayadir yoktum beni hatırlayanlar bilir sağlık problemlerim yüzünden aparat denemelerine ara vermiştim henüz başlamadım eşim işten ayrılmamı istedi bu hafta işi bırakıyorum evde olursam daha rahat devam ederim beni unutmayın diye bi selam vermek istedim

Yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah bir gün bende başarı hikayemi yazarım buraya biliyorum çok oyalandim çok zaman geçti ama kendimi ikna edemiyorum bir türlü araya birşeyler girince bütün isteğim kırılıyor

Sadece 3 gün düzenli üstüne düş sen de göreceksin bitecek çok basit diyeceksin alışacaksın zamanla da hepsi bitmiş olacak. Ben de ilk zamanlar yapamadığımda vicdan azabı yaşıyordum bir gün atlasam bile sonra bir baktım olmuş bitmiş hepsi çok şükür

Şimdi reglım yaklaştı ağrılarım oluyor önce işten ayrılacağım sonra önümdeki bütün pürüzleri kaldırıp kendimi sadece buna konsantre edeceğim ozaman sizin desteğinize çok ihtiyacım olacak

Merhaba canım bu sefer bu işi bitirecez inşAllah gell buralardayız

Hayıe asla öyle kötü düşüncelere yer verme bu 2021 bitmeden sen bu işi çözeceksin kendi kendine söz ver zaten neredeyse yarılamıştın.
İnşallah bu sefer gerçekten çok istiyorum bitsin bu kabus eşimle aram bozulmaya başladı ve birgün beni aldatır mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
ır

Krem ismi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…