- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.361
Sert kasİyi geceler herkese.. parmak egzersizlerinde şunu farkettim ki vajina girişinde kemik gibi bir yer var onun asagisindan devam etmek gerekiyor. Bu sert yapı nedir çok arastirdim ama bulamadim acaba kist mi diye de düşünmeden edemiyorum
Bitecek sen yeter ki bıkma pes etmee gün gün dene buda bir imtihan ve bunun üstesinden geleceksin yaparsınBu kabus hic bitmicekmis gibi geliyorher nekadar belli etmemeye calissada esimin mutsuz oldugunu hissediyorum ve bu canimi cok yakiyor… o bunu hak etmedi
Fizyolojik olarak bir sıkıntı var mı yok mu jinekologa görünmene fayda var Efsunİyi geceler herkese.. parmak egzersizlerinde şunu farkettim ki vajina girişinde kemik gibi bir yer var onun asagisindan devam etmek gerekiyor. Bu sert yapı nedir çok arastirdim ama bulamadim acaba kist mi diye de düşünmeden edemiyorum
Bence uzmana görünmelisin canımKızlar benim vajinamda kızarıklık kaşıntı ve beyaz pütürlü şeyler var mantar olabilir mi doktora gözükmeli miyim yoksa doğal şeyler ile geçer mi öneriniz nedir
Tebrik ederimm gözünüz aydınn gün aşırı devam edin alışacaksınızHerkese selam, dün itibariyle 2 buçuk yıllık vajinismus kabusunu bitirdim. İlk birleşmemi yaşadım, hiç olmayacak gibiydi ama oldu.. Ne kapalı bir et varmış, ne kalın kızlık zarı.. Anlatıyorum.
-İlk başta internetten nasıl yapıldığını araştırıp KEGEL egzersizi yapmaya başladım.
-'Cem Keçe - Vajinismusun üstesinden gelmek' kitabını alıp defalarca okudum. Youtubede 'içindeki sen' kanalında Dr Selcen Bahadır hocamızın videosunu izledim. Canımın acımayacağı kafama oturdu.
-Her ne kadar tiksinsem midem bulansa başım dönse de karşıma ayna alıp vajinamı incelemeye başladım.
-Önceleri sadece dokundum, sonra sırasıyla kulak çubuğu, inceden kalına makyaj fırçaları sokmaya başladım. Gerçekten de bir delik var, canım acımıyordu. Acıdığında öylece bekleyip acının dinmesini bekledim. Bazen haftalar sürdü pes etmedim.
-İnternette rabır dilatörler satılıyor. Ben uzun beyaz bi mumla devam ettim. Her rahat bir şekilde yerleştirdiğimde çevresine peçete sarıp üstüne de streç geçirip kalınlaştırdım. Rabır dilatörlerin boyunu enini öğrenip ona göre ayarladım. Kayganlık için ultrason jeli aldım 6-7 lira bişey. İnanılmaz güzel kayganlaştırıyor.
-Eşli denemede ilk başta 4 nolu dilatör kalınlığındaki mumla egzersiz yaptım 20 dk kadar.
-Eşli denemede çok zorlandım ağlaya ağlaya girdi. :) Acı yok, kan bile gelmedi, kendimizi gerçekten heba etmemize değmez. bu ne ya bu muydu dedim. Tahmin ettiğimiz gibi kocaman bir şey giricek hissedicem korkunç olcak düşünceleri tamamen yanlış. ufacık bi bamya girmiş gibi hissettiriyor. benim gibi inadım inat diyen biri bile partnerimin uzak mesafesine rağmen yaptıysa hepiniz yaparsınız. Hele evli ablalar daha kolay halledersiniz. Size günah değil, yadırgayacak kimse yok. Kendimizi sıkmamak, bu çileyi daha fazla uzatmamak kendimize yapacağımız en büyük iyilik.
Böyle basit anlattığıma bakmayın, ne travmalar, gözyaşları, antidepresanlar geçirdi bu vücut. Herkesin dediği gibi tek acıyan yer vajina girişindeki 5 cm, orayı sabırla sakinlikle geçtikten sonra vajina penisi içine çekiyor resmen. 5 10 dk sonra da alışıyor.
Hiç değmezmiş böyle kendimi heba etmeme. Darısı size inşallah.
Size hayranimBitecek sen yeter ki bıkma pes etmee gün gün dene buda bir imtihan ve bunun üstesinden geleceksin yaparsın
Aparatı yaparken kendine uygun pozisyona anca deneme yanılma yöntemiyle bulursun yarı oturur şekılde kalçanı destekleyip o şekılde yapmanda kolay oluyor evet aparat icerdeyken otomatik olarak çıkar kayar bu normal kendini kasmadan yaparsan bacaklarını rahatlıkla hareket ettirebilirsin o an sen korkudan dolayı öylece kalıyorsun benceSelam kızlar, ben hala 3. Aparattayım. Hep yatar pozisyonda yaptım şimdiye kadar ama üzerine oturmalı denediğimde zorlandığımı farkettim sadece 1 kez öyle yapabildim ve çok kasıldım. Sanırım yatar pozisyonda devam edicem denemelere. Ama sorunum şu ki aparatı alınca hareket edemiyorum yani bacağımı ne yukarı kaldırabiliyorum ne başka bişey, içime aldığım gibi kalıyorum. Harekt edince acıyor gibi oluyor ve dışarı atıyor aparat kendisini. Burada aparat içindeyken yürüdüm diyen vardı nasıl yapmış onu düşünüyorum
Hah aslında ben de tamamen yatmıyorum yarı yatar pozisyondayım. Bacaklarımı çok açınca rahat oluyor ama hafif kapatsam çıkıyor aparat. 1 saate yakın deneme yaptım 3. İle. Normalde 10 dk falan yapardm. Bacağımı hafif kapatsam sanki içimdeki alan da kapanıyor ve aparat dışarı çıkıyor. Rahattım da aslında ama demekki korkmuşum çünkü biraz geriye gitmek istedim onu bile yapamadım aparat içindeykenAparatı yaparken kendine uygun pozisyona anca deneme yanılma yöntemiyle bulursun yarı oturur şekılde kalçanı destekleyip o şekılde yapmanda kolay oluyor evet aparat icerdeyken otomatik olarak çıkar kayar bu normal kendini kasmadan yaparsan bacaklarını rahatlıkla hareket ettirebilirsin o an sen korkudan dolayı öylece kalıyorsun bence
O aparat illaki çıkar sabit kalmaz ki elinle desteklersin tutmak için yada biraz daha ilerletmek için bence bacağın açık çalışmak daha rahat eşli denemeye pratik kazanmış olursunHah aslında ben de tamamen yatmıyorum yarı yatar pozisyondayım. Bacaklarımı çok açınca rahat oluyor ama hafif kapatsam çıkıyor aparat. 1 saate yakın deneme yaptım 3. İle. Normalde 10 dk falan yapardm. Bacağımı hafif kapatsam sanki içimdeki alan da kapanıyor ve aparat dışarı çıkıyor. Rahattım da aslında ama demekki korkmuşum çünkü biraz geriye gitmek istedim onu bile yapamadım aparat içindeyken
Harikasınn bugunun en güzel haberii maşallah bak dün neler diyordun şimdi neler çok sevindim kuzumBasardimmmAllahima cok sükür az önce denedik ve oldu basta Tiniminimavihanim olmak üzere yardimci olan hikayelerini paylasan umut olan bütün kizlara tesekkür ediyorum Allah henüz yenemeyen kizlarimiza yardimci bebek bekleyen kizlarimizin kucagklarini tez zamanda doldursun
teşekkür ederim sağolun :))Tebrik ederimm gözünüz aydınn gün aşırı devam edin alışacaksınız
Bunun yorumlarının bazıları kötü de emin olamadım işe yarıyor mu alayım ona göreEki Görüntüle 2922750
Birde o konudada çözüm buldum ben bu çikolata kırıp yarısını yediriyorum yarım saat içinde etkisini gösteriyo p..sde1gün boyunca etkisi sürüyo
Valla ben stand kurmuşlardı fuarda ordan aldım, ama inanamadım cidden işe yarıyoBunun yorumlarının bazıları kötü de emin olamadım işe yarıyor mu alayım ona görehangi satıcıdan almıştınız
12lisi 70 tl ymiş napcam 12 taneyi kiValla ben stand kurmuşlardı fuarda ordan aldım, ama inanamadım cidden işe yarıyoyarısı bile etki diyo 24 saat
Bitiyo valla12lisi 70 tl ymiş napcam 12 taneyi kialayım deneyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?