Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hicbir faydasi yok vajiye daha cok panik yapiliyo kafa ayık olmayınca
Yani mantikende sacma geliyor ve doktorun bunu soylemeside biraz bastansavma olmus aman yapinda nasil olursa olsun der gibi bn bunu duymuştum ve doktoruma sormustum bana asla uygulamayin diye ustune basa basa soylemistj ki asla kullanmadim zaten ömrü hayatimda bu zamana kadar belkide Allah siniyor bizleri bilemeyiz

Enfeksiyon kapabiliyormuş ben 3 gün oturmakta kalkmakta zorluk yaşadım doktora gittim antibiyotik tedavisi verdi geçebilirde geçmeyebilirde dedi geçmezse ameliyat ameliyatta kesin çözüm değil tekrarlaybilirmiş

ilk defa duydum bende ne kadar zor kadın olmak herşeyi biz yaşayıp biz çekiyoruz öküzünüzdeki yük neden azalmıyor ben hala hiç problem.yasamadan sağlıklı hayatları olanlara vajinismus olmayanlara imreniyorum ne kadarda şanslılar

Evet bende de olmadı zaten, uykum gelmişti

Arkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba

Arkadaşlar ilk cinsel ilişkide kasılma sebebi ile çok zorlandım çok ağrılı geçti kanamadan sonra ertesi gün tekrar denememizde aşırı ağrılı baskılı yanmalı korkunç şekilde devam etti ve her denememizde baskı ağrı ve yanma devam ediyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim bu konunun vajinisumus ile bağlantısı olabilir mi

Burdaki insanlara bu sekilde yazmasaydaniz iyiydi canim buluttan nem kapicak aylarca yillarca yapamayan insnlar var..sizde eger kasma yaşadiysaniz ondan olmustur yada belki vajinada enfeksiyon mantar tarzi vardir o yakmistir caninizi bu kadar yoksa korkunc bisey yok:))))

Eklemeyi unutmusum canim buyuk ihtimal vajinusmus degilsiniz sanirim ilk gecede yaptiniz ertesi gun tekrar denediniz.vajinusmusda p..ns içe alinamiyor hicbir sekilde bunu yenmek icin yontemler uygulaniyor egzersiz vs gibi

Canım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı oldu

Canım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı oldu
Yok zamanla alisacaksiniz.ama idrarinizi yapip iliski oncesi yikayin vajinayi..ve en onemlisi yeterli ıslaklığa geldiğiniz zaman bence sorun kalmicak ne ladar istekli olursaniz baski aci hissi o kadar az olur..gitgellerde vajina haliyle ilk defa içe birsey aldi sizde biraz olsun kasınca ondan olmustur bi sure devam eder bu siz ve organiniz alisana kadar.ama farkli boyuta gecerse ağri hisleriniz gunler aylarca o zaman bir dr gidin canimm...hersey gonlunuzce olsun

Alkol eger kararinda icilirse insani rahatlatir ve cinsel istegi artirir.bu bi gercek banada doktor ayni seyi soyledi hatta sarap icmemi.diger ickiler degil sarap kan akisini hizlandiran bir icji oldgu icin.ha icersin veya icmezsin bu kisinin kendi bilecegi is orasi ayri.ama doktorlarda bunu rahatlamak adjna tavsiye ediyorbilginize kizlar

İdrar yokki olsa yapıp rahatlıycam yokken sanki varmış gibi baskılıyo içereeyken Umarım düzelir teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…