- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.881
Yani mantikende sacma geliyor ve doktorun bunu soylemeside biraz bastansavma olmus aman yapinda nasil olursa olsun der gibi bn bunu duymuştum ve doktoruma sormustum bana asla uygulamayin diye ustune basa basa soylemistj ki asla kullanmadim zaten ömrü hayatimda bu zamana kadar belkide Allah siniyor bizleri bilemeyizhicbir faydasi yok vajiye daha cok panik yapiliyo kafa ayık olmayınca
Ben hic duymadim bende pko var..o dediginiz nedirBartholin kistini dayanınız var mı vajinusmusu yendim şimdi bunla uğraşıyorum
Evet bende de olmadı zaten, uykum gelmiştidoktorun bunu demesi de ilginç hani uyuşturucu krem onerse akarımda içkinin faydası olacağını pek sanmıyorum yinede dene istersen canım ben kas gevşetici falanda kullanmıştım aparattan habersiz olduğum zamanlarda ama faydası olmadı tam.tersi uyku yaptı bende :) içkice dokunabilir miden bulanır vs çünkü bi kere bizde içtik ama sarhoş olup denemek için değildi otele gitmiştik belki değişik atmosferde olur diye ama tabi yine olmadı o kadar yol gitmemize değmemişti ve akşamında kendimizi içerken bulmuştuk ki hala vicdanım.hic rahat deği
Kendinizi sıkıp kastığınız için ve vajili olmasanizda yeni ilişkiye girdiğiniz içinArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Burdaki insanlara bu sekilde yazmasaydaniz iyiydi canimArkadaşlar ilk cinsel ilişkide kasılma sebebi ile çok zorlandım çok ağrılı geçti kanamadan sonra ertesi gün tekrar denememizde aşırı ağrılı baskılı yanmalı korkunç şekilde devam etti ve her denememizde baskı ağrı ve yanma devam ediyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim bu konunun vajinisumus ile bağlantısı olabilir mi
Eklemeyi unutmusum canim buyuk ihtimal vajinusmus degilsiniz sanirim ilk gecede yaptiniz ertesi gun tekrar denediniz.vajinusmusda p..ns içe alinamiyor hicbir sekilde bunu yenmek icin yontemler uygulaniyor egzersiz vs gibiArkadaşlar ilk cinsel ilişkide kasılma sebebi ile çok zorlandım çok ağrılı geçti kanamadan sonra ertesi gün tekrar denememizde aşırı ağrılı baskılı yanmalı korkunç şekilde devam etti ve her denememizde baskı ağrı ve yanma devam ediyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim bu konunun vajinisumus ile bağlantısı olabilir mi
Yeni atlatmışsındır yada atlattığın halde alışamamışsındır henüzArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Canım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı olduBurdaki insanlara bu sekilde yazmasaydaniz iyiydi canimbuluttan nem kapicak aylarca yillarca yapamayan insnlar var..sizde eger kasma yaşadiysaniz ondan olmustur yada belki vajinada enfeksiyon mantar tarzi vardir o yakmistir caninizi bu kadar yoksa korkunc bisey yok:))))
Yok zamanla alisacaksiniz.ama idrarinizi yapip iliski oncesi yikayin vajinayi..ve en onemlisi yeterli ıslaklığa geldiğiniz zaman bence sorun kalmicak ne ladar istekli olursaniz baski aci hissi o kadar az olur..gitgellerde vajina haliyle ilk defa içe birsey aldi sizde biraz olsun kasınca ondan olmustur bi sure devam eder bu siz ve organiniz alisana kadar.ama farkli boyuta gecerse ağri hisleriniz gunler aylarca o zaman bir dr gidin canimm...hersey gonlunuzce olsunCanım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı oldu
Alkol eger kararinda icilirse insani rahatlatir ve cinsel istegi artirir.bu bi gercek banada doktor ayni seyi soyledi hatta sarap icmemi.diger ickiler degil sarap kan akisini hizlandiran bir icji oldgu icin.ha icersin veya icmezsin bu kisinin kendi bilecegi is orasi ayri.ama doktorlarda bunu rahatlamak adjna tavsiye ediyorbilginize kizlardoktorun bunu demesi de ilginç hani uyuşturucu krem onerse akarımda içkinin faydası olacağını pek sanmıyorum yinede dene istersen canım ben kas gevşetici falanda kullanmıştım aparattan habersiz olduğum zamanlarda ama faydası olmadı tam.tersi uyku yaptı bende :) içkice dokunabilir miden bulanır vs çünkü bi kere bizde içtik ama sarhoş olup denemek için değildi otele gitmiştik belki değişik atmosferde olur diye ama tabi yine olmadı o kadar yol gitmemize değmemişti ve akşamında kendimizi içerken bulmuştuk ki hala vicdanım.hic rahat deği
İdrar yokki olsa yapıp rahatlıycam yokken sanki varmış gibi baskılıyo içereeyken Umarım düzelir teşekkür ederim tekrardanYok zamanla alisacaksiniz.ama idrarinizi yapip iliski oncesi yikayin vajinayi..ve en onemlisi yeterli ıslaklığa geldiğiniz zaman bence sorun kalmicak ne ladar istekli olursaniz baski aci hissi o kadar az olur..gitgellerde vajina haliyle ilk defa içe birsey aldi sizde biraz olsun kasınca ondan olmustur bi sure devam eder bu siz ve organiniz alisana kadar.ama farkli boyuta gecerse ağri hisleriniz gunler aylarca o zaman bir dr gidin canimm...hersey gonlunuzce olsun
Canimmerak etme o bendede hala oluyor hafif bir adet sancisi gbi.hatta iliski sonrasi oluyor merak etmeArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?