- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.841
Canim her gun denemek istedigin aparatin bir kucuk boyuyla basla yani bugun 3. Yu deniceksen eger once 2. Yi al rahatla sonra 3. Yu denemeye basla daha rahat edersinkızlar bisey sorucam dilator ile çalışırken henüz denemedim ama uygulama sistemini tam bilmiyorum yani diyelim ki 1 ve 2 yi rahat aldım 3e geçtim desek ertesi gün direk 3ten mı başlamak lazım yoksa 1 2 3 olarak mı yapmalıyım aslnda bu konuda bir bayan 1 gün 1. aparatı ikinci gün 2.sini 3 gün 3.cusunu denemiş bende öyle mi yapmalıyım şimdi
Ben de eldiven giyiyorum canım 2 parmağı denedin miBen parmak denerken prezervatif geçiriyorum parmağıma üzerine kayganlaştırıcı sürüyorum bolca daha kolay oluyor, sadece parmak beni irite ediyor. Parmakla yapamıyorum diyenlere yardımcı olur belki.
Ben de eldiven giyiyorum canım 2 parmağı denedin mi
Ben de 2 parmakta yarıda kaldımDenedim canım 2 gündür git gelde yapabiliyorum çok şükür benim parmaklarım baya ince o yüzden daha kolay oluyor sanırım
Ben de 2 parmakta yarıda kaldımp.. sığmayacak diye kodladı beynim regl oldum zaten bitince tekrar başlayıp deneyeceğim ama benimki müthiş geriliyor yaa
İlerde takılmayı bile hissedemedim canım o kadar ilerleyemiyorum girişte sıkıntıvarBen de 2 parmakta zorlandım hala da hemencik girivermiyor ben o takıldığım noktada ıkınıyorum öyle olunca gerçekten açılıveriyor bende ıkınma çok işe yaradı sen de dene bence canım hatta eşimin serçe parmağıyla denedik tıkandığı yerde bekle dedim ıkındım geçiverince o bile şoka girdi sen düşün
İlerde takılmayı bile hissedemedim canım o kadar ilerleyemiyorum girişte sıkıntıvar
Benimki de duruyor balım tek parmakta zarın içinden geçişi hissediyorum ama 2 parmakta oraya bile gelemiyorumBenim de girişte takılıyor canım aynı noktadan bahsediyoruz benim zar duruyor belki de o yüzden zorlanıyorum zar olmasa herşey çok kolay olcakmış gibi geliyor bana çünkü onu geçince ilerisi boşluk
Benimki de duruyor balım tek parmakta zarın içinden geçişi hissediyorum ama 2 parmakta oraya bile gelemiyorum
Aynen bende zedelemek de istemiyorum inş. Eşimle denerken zorlanmadan bozulurBire bir aynıyız senle tatlım bende o geçişi hissediyorum ıkın ve nefes verirken dene girmiyor diye bırakma giriyor çünkü hatta ben kendi kendime zedelicem diye korktum ama hiç bişey olmadı canım
Aynen bende zedelemek de istemiyorum inş. Eşimle denerken zorlanmadan bozulur
Biz daha hiç denemedik ters giden neydi neden olmadı sence ?Benim de en büyük temennim bu dün denedik olmadı bi daha ki sefere inşallah olur
Evet zarda hafif baskı oluyor ama seninki zedelenmiş olduğu için acıyor da olabilirben dilatorun en kucuguyle kalcama yastık koyarak denedim yani nasil desem zara geldiğini hissediyorum çünkü hafif baskı hissediyorum orada ama geçemedim ve sanırım uyuşma biraz azaldı ki hafif yanma hissettim o bölgede ama öyle dayanilmicak gibi değildi nedense bu poziyonda tam içime alamıyorum önceden denediğim şekilde çok rahat aldım sırtıma yastık koyup bacaklarımı açtım oturur şekilde böyle mi alıştım acaba ondan mı tam olmuyor
O kadar istiyorum ki ilk denemede olmasını eğer olmazsa çok üzüleceğim yıkılacağımBenim de en büyük temennim bu dün denedik olmadı bi daha ki sefere inşallah olur
Sprey kullandın mı pekiO kadar istiyorum ki ilk denemede olmasını eğer olmazsa çok üzüleceğim yıkılacağım
Biz daha hiç denemedik ters giden neydi neden olmadı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?