- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.801
Merhaba siZde vajinismusu yenen hamişlerdensiniz sanırım:)bende bebii çok istyrm bende yeni yendim ama sprey , krem ve kayganlaştırıcı olmadan giremiyorm ilişkiye bunlar hamileği engelmiöacaba siz kullanırkenmi hamile kaldınızAynen öyle canm normalde kremi içe dışa çok suruyodum. Dun sadece parmagimin üstüne ve altına azıcık sürdüm egzersiz yaptım yetti yani.
eş önemli evet biz 4 aydır hergun kavga ediyoruz ve bu ikimiz de de derin yaralar acıyor özellikle onun ilgisizliği vs beni soğutuyor onun ise birlikte olmayı becerememisligimiz ama dediğin doğru bunu bende kendimde fark ettim eşime kızgınken asla ama asla pe. girmiyor yani kendim aparatla denerken bile açılmıyor sanki ama.ne zamanki o bana iyi davranıp moralimi yükseltince kendime güvenim artıyor ve bambaşka biri oluyorum en büyük kanıtı yapamam gözüyle baktıklarını yapmam olduVe ben bilinç terapisinin de etkili oldu genelde bu sıkıntıyı yasayan kadınlar bilinç altında esine karsı bir kırıldığı oldugunu smyledi terapist ve bana sorular sorarak hiç fark etmediğim bir konuda esime kırılmışım ve bu yuzden cabalamadığımı fark ettim o da gönlümü aldı ve ben daha istekli oldum bir kığada tarih atıp bugün su sıkıntım çözüldü yazın ve o gün hep o güne odaklanın aynada ben degerliyim deyin ( bu çalışma karamsarlığa kapılanlarla ilgili mükemmel bir çözüm ) o gün göreceksiniz ki o tarihte ilerleme kaydetmissinizdir elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım kızlar
kızlar dün gece kendim aparatla çalıştım ama nasil desem uyuşturmama rağmen onları sonuna kadar alamadım taraga kadar denedim ama tarak çok.sert geldiği için yine yarim.alabildim maksat giriş genişlesin diye düşünüp kendimi çokta zorlamadim eşli denemede eşim çok istekli değildi yorgunum dedi ama beni belki de üzmemek için sen üstte dene dedi denedim ama hiç bi şekilde alamadım o uste geçip denemek istemedi oyle kaldı yine yani ben ustteyken pe.. tam girmiyor hah şimdi oldu dediğim an arkaya doğru ittigimde pirt çıkıyor ama biraz rahat duruşumu bozuyorum belki onun da etkisi vardır yatarken daha çok kendimi rahat bırakabiliyorum
hayır canım ben sprey kullanmadım hiç anestol ile uyusturdum acım yok sadece basınc hıssı ıcımı tuhaf yapıyor ama o basıncı esımle denerken daha cok hıssedıyorum kendım denerken nıye bılmıyorum ıcerı dogru tamamı gırmedı bende pek üstelemedim regl de olmadım 2 gün geçti bugün siparişlerim gelirse onlarla denemeye başlıcam eşli denemeye ara vermek daha doğru çünkü olmaadığında yeniden kendime inanmam zaman alıyor ilk heyecan kalmıyor dün tamamı girmeyince sankı hıc bı zaman gırmıcek gıbı hıssettım o yuzden en son boya kadar rahat alabılene kadar eslı deneme yapmıcam zaten regl dı baska bır memlekete gıtmeydı derken o süreyi yaratmış olucam inşallah ve kendime dönüşte doğum günü hediyesi olarak eşimin biricik kadını olma sıfatını verebilicem inşallah :)Spreyle mi uyusturdunuz? Ve acidigi icin mi hepsini alamadiniz?
Dayanilamayacak bir yanma degil geciyor zatenPeki çok yakıyor mu çok ?
Cok sevindim mutluluklar hersey gonlunuzce olsunPalaspandaras arkadasmizin dediklerini birebir yapip basaranlardan biride benim kizlar.simdi gercekten aksam olsada esim gelse olsa diye bakiyorum insan alisinca zaten kendin istiyorsun.banada oyle derlerdi inanmazdim insallah allah hepinizin gonljne gore verir.
Ya yorum yapmiyim diyorum dayanamiyorumkızlar dün gece kendim aparatla çalıştım ama nasil desem uyuşturmama rağmen onları sonuna kadar alamadım taraga kadar denedim ama tarak çok.sert geldiği için yine yarim.alabildim maksat giriş genişlesin diye düşünüp kendimi çokta zorlamadim eşli denemede eşim çok istekli değildi yorgunum dedi ama beni belki de üzmemek için sen üstte dene dedi denedim ama hiç bi şekilde alamadım o uste geçip denemek istemedi oyle kaldı yine yani ben ustteyken pe.. tam girmiyor hah şimdi oldu dediğim an arkaya doğru ittigimde pirt çıkıyor ama biraz rahat duruşumu bozuyorum belki onun da etkisi vardır yatarken daha çok kendimi rahat bırakabiliyorum
aslında ilk denediğimde dün kü gibi garip hissetmemiştim ama dün o sertlık benı rahatsız ettı zaten dılator setı gelınce yoluma onlarla devam edıcem :)Ya yorum yapmiyim diyorum dayanamiyorumtarak gibi sert bir cismin orada ne işi var o sert cisimi icinize almaya caliştikca vajina kaslariniz zaten sertlesir
Bakın oraya tarak soktum mum soktum genişlesin diye bişey yok sizin yapmaya calistiginiz egzersizlerle ilişkiye vajinayi hazirlamak oraya bise girip cikabildigini beynin algılaması... yapmayin kizlar penis herseyden dilatorden falan daha yumusak her zamanda savundugum dusuncem;hic egzersiz yapmadan yendim cunku oraya hicbirsey sokma taraftari degilimm..spreyi sıkın iki uc iliski yaşayin beyniniz zaten yapabildiginizi o hazzida alinca oldugunu kabul eder ve devamida gelir spreysiz vs... egzersizler dilatorler parmaklar doktorlar hipnozlar bence zaman kaybi eşinizede kendinizede karı kocaliği cok gormeyin sıkın yapın yeni gelin gibi uyuyun bu akşamaslında ilk denediğimde dün kü gibi garip hissetmemiştim ama dün o sertlık benı rahatsız ettı zaten dılator setı gelınce yoluma onlarla devam edıcem :)
Bakın oraya tarak soktum mum soktum genişlesin diye bişey yok sizin yapmaya calistiginiz egzersizlerle ilişkiye vajinayi hazirlamak oraya bise girip cikabildigini beynin algılaması... yapmayin kizlar penis herseyden dilatorden falan daha yumusak her zamanda savundugum dusuncem;hic egzersiz yapmadan yendim cunku oraya hicbirsey sokma taraftari degilimm..spreyi sıkın iki uc iliski yaşayin beyniniz zaten yapabildiginizi o hazzida alinca oldugunu kabul eder ve devamida gelir spreysiz vs... egzersizler dilatorler parmaklar doktorlar hipnozlar bence zaman kaybi eşinizede kendinizede karı kocaliği cok gormeyin sıkın yapın yeni gelin gibi uyuyun bu akşam
canım çok güzel yazmışsın ve ne mutlu sana ki böyle şeylere bulaşmadan yenmişsin ama bizde durum malesef böyle kolay olmuyor bak uyuşturup deneme yapmama ragmen ilişki gerçekleşmiyor çünkü pe.. ben içime alıyorum diye düşünürken bir anda kayıp çıkıyor yani belki dün eşimin hiç oralı olmayışıda böyle etkilemiş olabilir bilmiyorum çünkü hiç kıpırdamadan yattı sadece hiç isteği yoktu.. bende isterim ki pen.. ile deniyim o rahatça girsin içine ama olmayınca olmuyor işte bu uygulama herkeste farklı herkesin korkusu farklı herkesin yapabileceği şeyler farklı kimisi pe.. dokunamıyor bile ben mesela aparatı yapıyorum ama kendı vajınama dokunamıyorum rahatca huylanıyorum hemen onu hala aşamadımBakın oraya tarak soktum mum soktum genişlesin diye bişey yok sizin yapmaya calistiginiz egzersizlerle ilişkiye vajinayi hazirlamak oraya bise girip cikabildigini beynin algılaması... yapmayin kizlar penis herseyden dilatorden falan daha yumusak her zamanda savundugum dusuncem;hic egzersiz yapmadan yendim cunku oraya hicbirsey sokma taraftari degilimm..spreyi sıkın iki uc iliski yaşayin beyniniz zaten yapabildiginizi o hazzida alinca oldugunu kabul eder ve devamida gelir spreysiz vs... egzersizler dilatorler parmaklar doktorlar hipnozlar bence zaman kaybi eşinizede kendinizede karı kocaliği cok gormeyin sıkın yapın yeni gelin gibi uyuyun bu akşam
seni anlıyorum canım ama yine de arkadaşın dediği çok doğru Allah korusun başka şeylere yol açarcanım çok güzel yazmışsın ve ne mutlu sana ki böyle şeylere bulaşmadan yenmişsin ama bizde durum malesef böyle kolay olmuyor bak uyuşturup deneme yapmama ragmen ilişki gerçekleşmiyor çünkü pe.. ben içime alıyorum diye düşünürken bir anda kayıp çıkıyor yani belki dün eşimin hiç oralı olmayışıda böyle etkilemiş olabilir bilmiyorum çünkü hiç kıpırdamadan yattı sadece hiç isteği yoktu.. bende isterim ki pen.. ile deniyim o rahatça girsin içine ama olmayınca olmuyor işte bu uygulama herkeste farklı herkesin korkusu farklı herkesin yapabileceği şeyler farklı kimisi pe.. dokunamıyor bile ben mesela aparatı yapıyorum ama kendı vajınama dokunamıyorum rahatca huylanıyorum hemen onu hala aşamadım
canım bak kaymamasi icin biraz acik yazicam ama..ust pozisyonu unutun bi defa siz altta olun esiniz ereksiyon haline gelince (on sevsmeyi uzun ttutabilirsiniz)eliyle kendi p...sini tutarak siz alttayken yavasca yapmaya calissin siz altta olup ayaklarinizla biyerden destek alirsaniz zaten orasi uyusuk hissrdecegibiz sadece baski ıkının ıkındikca o içe girecek..esinizi hazrlamak o ana sizin elinizde onunda caba gostermesi lazim tabi yattim aşaya sen yap hanım diye bise yok..ve inanin ben hâlâ kendi parmagimi sokamam oraya eninde sonunda olacak olan penisle...aylarca ugrastim direndim baktim zorlaniyorum bir defada sıktım dişimi yaptim anlatmaya calistigim bu yoksa herkesin korkulari farkli anliyorum tabi canim.ayrica esiniz cok kayganlastirici surmesin daha giriste o dediginiz gibi kayar gider oda ilk iliskide eliyle p...sini kontrol etmek zorunda hersey sizde bitmiyor biralari mumkunse okutun esinize canim...zamanla olmuyor diyip aylariniz yillariniz gecer evlilik ve eşiniz cekilnez bir hâl âlir ve hic yapmaz dediginiz esiniz ihtiyaclarini disarda karsilayabilir herseyi gozonune alarak bir cesarer diyin acin pencereyi bakin evlere herkes kapali kapilar ardinda yapiyor siz niye yapamayasiniz canim...ben kendimi boyle telkin ede ede bu isi basardim sadece sizle olmuyor burdaki insanlarin psikolojik destegi bile yetiyor guzel haberlerinizi bekliyorumcanım çok güzel yazmışsın ve ne mutlu sana ki böyle şeylere bulaşmadan yenmişsin ama bizde durum malesef böyle kolay olmuyor bak uyuşturup deneme yapmama ragmen ilişki gerçekleşmiyor çünkü pe.. ben içime alıyorum diye düşünürken bir anda kayıp çıkıyor yani belki dün eşimin hiç oralı olmayışıda böyle etkilemiş olabilir bilmiyorum çünkü hiç kıpırdamadan yattı sadece hiç isteği yoktu.. bende isterim ki pen.. ile deniyim o rahatça girsin içine ama olmayınca olmuyor işte bu uygulama herkeste farklı herkesin korkusu farklı herkesin yapabileceği şeyler farklı kimisi pe.. dokunamıyor bile ben mesela aparatı yapıyorum ama kendı vajınama dokunamıyorum rahatca huylanıyorum hemen onu hala aşamadım
Burdan başaranların öykülerini okudukça umutlandım şimdiye kadar int. Hep kötü şeyler okudum vay yırtıldı vay kanadı yapamadık boşandık aldatıldım vs. Hep en kötüsünü düşündüm ama bu sefer değil sizlerin sayesinde ben de hayal kurabiliyorum artık ve inanıyorum kendimeAh canım keşke yaaa o kadar istiyorum ki burdan ben de başardım demeyi aynen bu şekilde uygulayacağım inş. Olumlu olur sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?