Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım şu yeni cicilerim gelsin yarın regl olmaz isem eşim işte olacağı için rahat rahat deneme şansım olacak en çokta üstte oldugum sekılde denemek ıstıyorum her yerde okudum en kolay dıye gecıyor ama denerken baya zor gelıyor bana ve korkuyorum ama yapıcam esım ıcın degıl kendım ıcın cunku kadınlgı ben mı ogretıcem demesı sonra olmayınca boyle tavır takınması zoruma gıdıyor oncelerı en azından acelemız yok derdı ama kanı gorunce onu da demeyı bıraktı galıba zarı engel olarak goruyordu bu kadar ilerlediysem devamıda gelecek inşallah tek üzüntüm keşke hiç ona kulak asmasaydım da ilk aydan dediğimi devam ettirseydim şimdiye kadar yenmiş olabilirdim ama şimdiden sonra o beni dinlemek dediğimi yapmak zorunda kalacak.. bir de kafama takılan aparat konusu rabır dılator diye geçiyor markası cm olarak ölçüleri küçük geldi ben mi anlayamadım bilmiyorum yukarda bir arkadaş 10 cm ile denediğini yazmış https://urun.n11.com/medikal-malzem...Vk-F3Ch3epgG1EAYYASABEgLE0PD_BwE&gclsrc=aw.ds
Dilatör Seti açtığınızda 4 farklı ebatta bulunmaktadır.

Uzunluk-Kalınlık

6.5 cm/1.5 cm

8.5 cm/2 cm

10.5 cm/2.5 cm

13.5 cm/3 cm

Canım 10 cm olanla ben çalışmıştım en son 10 cm çevresini ölçtügümüzde ama çap olarak ölçtüm smdi tam senin 4 numaralı dilötore denk geliyor ama benm aparat boyu daha kısaydı ztaen önemli olan genişlik en son 4 ü yaparsan bu iş tamamdır
Yok vajinama sonuçta içerinin yapısını bilmiyorum
Canm güzelce prezar geçir kayganlaştır hiçbişe olmaz orası boşluk tamamen bi sıkıntı olmaz korkma

İşyerinde olduğum için kullanıcı adlarına bakmadan direk yanıt veriyorum :) arkadaşım hiç korkma orası gerçekten boşluk hatta ben kendi ilerlediğinde şaşırmıştım sadece kendimi bırakmıştım Allah orayı öyle sistematik öyle güzel yaratmış ki ne acı ne başka birşey yok aslında sadece basınç var o da esnedikçe alıştıkça geçecektir. Rabbim başka dert vermesin bazen kendimi harap edince çaresi olmayan bir dert olsaydı ne yapıcaktım diyorum çok şükür ki bunun çaresi var ve en iyi yanı ucunda ölüm yok tam tersi mutluluk var ben her denediğim aparat girince oda da sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım eşime koşup söylemek isterken söylememiştim kızarda hevesimi kaçırır diye :) biz kadınların yapamayacagı hiç bişey yokk :) cesaret egzersiz ve yeniden cesaret kızlar :) sabah o kadar morelsiz o kadar kendime güvenmez haldeydim ki dün olmayınca kendime tokat attım o derece yitik bi haldeydim ama şimdi sizlerle konuşmak bana öyle iyi geldi ki kendime yeniden inandım

Canım eğer gelmezlerse sen kendin aparat hazırla tüm gün eşinde yokmus çalış erteleme sakın illa dilator şart degl bekleme gelene kadwr sen en azndan ilk 2 boyu direk atlamış olursun

aynen canım o tarak olarak kullandığım 2. aparat ölçüsünde ama onu henüz tam almaya çalışmadım serçe parmak ve işaret parmağı kalınlığındayım henüz o ikisini rahat alıyorum aparatla boş durmucam canım da inş. regl olmam zaten 1 gün geçikti bu gecede olmazsa 2 gün olcak :) bir yandan geçikmesine seviniyorum deneme şansımız oluyor çünkü reg olunca 6sında bitse bile sonrasında ben kendim deneme bile yapamayabilirim çünkü eşimin memleketine gidicez 17sinde evimizde olucaz o zamana kadar regl olmak istemiyorum bu gece napıp edip yapmalıyım yoksa bir daha kendi başıma geceleri hadi çalışırım ama eşli deneme zor olur kendi evimde yapamadığımı orda hiç yapamam :) ama ne yalan söyliyim orada olacak gibide geliyor çünkü bir kere eşimiz kardeşleri bizde kaldı biz hiç o konuya teşebbüs etmedik haliyle ve ertesi gece hiçbişey kullanmadan neredeyse sonuca ulaşacaktık ama o yerde takılı kalıyorduk bize böyle mecburi ayrılıklar iyi geliyor ama bugün yapmayalım yarın denerizler iyi gelmiyor.

ve biri olunca o kadar huzurlu oluyoruz ki bence bu kısa tatil bize iyi gelecek gibi ve düğün için gidicez oraya belki o çiftin sevgisi isteği bize de geçer :) bir kere böyle düşünceye bürünmüştüm çok yakınımın nikahında bulunup kendi nikahımı anımsamıştım bana nedense ilk gece her evlenen kişi yapıyor gibi gelirdi kendimde öyle olucam sanmıştım hatta abartılı anlatanlara içimden hep gülmüştüm yok hastanelik olunur yok pe.. orada sıkışır kasılırsan yok çarşaflar batar daha neler neler ben gülmüşüm ama bilinç altım hep kaydetmiş

O takıldıgınız yer sorununu bol kayganlaştırıcı veya vazelin bence vazelin süper
Ve nefes al karnını şişir pufff de biticek emin ol
Bencede baska ortam iyi gelicek size
o yerı ben gectım cunku tarak sapı ıle denerken vajınam uyusuk olmasına ragmen o takıldıgımz yere geldıgımı hıssettım baska cok panıkledım vazgecmeyı bıle dusundum sonra kendıme yıne sozler soyledım cesaret verdım kendıme ve o gecemedıgımız yerı yanı zarı gectım aynı gece kanamam durunca denedıgımızde bı yere takılmadık ama ılk sızıdan sanırım ve bısey olur endısesıyle ılerı gıtmedık ben aparatın ıkıncısını kullanırken yıne bı yerden gecıyor tık oluyor ve sonra kan gelıyor azda olsa ya zar tam yırtılmadı yada orada kan kaldı galıba emın degılım ama ben her denedıgımde azda olsa kan gordum

hepimiz azimliyiz kuzum sadece biraz korku biraz.bilgisizlik bizimki kimse bize neyin ne olduğunu öğretmedi sorunlarımız bile abuk subuk hikayeler uydurdu biz inanmak istemesekte bilinç altımız en kuytu yerinde gizlenip çıktılar cinselliğe meraklı.ama.cinsellik hakkında bilgisi olmayan cinselliği konuşup anlatmaktan utanan değilde ayıplayan.bir milletiz.. ben hala çoğu şeyi bilmiyorum ama öğrenmek için doğru bildiğim yanlışları görmek.icin çırpınıyorum eğer zamanla olur diye bekleseydim vajinada çok delik olduğunu düşünmeye yanlış.yere giriş yapılacağını düşünmeye devam edecektim hattâ eşim.ne derse kabul edecektim.her dediğine inanacaktım çünkü o biliyor.ben bilmiyorum.havasindaydim diğer konularda.o kadar bilgiliki ben nişanlılık süresinde hiç.boyle şeyler düşünmedim araştırmadım bi kere p.no sitesine girdim nasil oluyor diye orada ilk.girisi gördüm aa kolay işte diyip.ciktim.cunku.midem.bulandi ben hep kolay sandım.hemencik olcak.ben bisey yapmicam sandım yeni evlenecek yâda bekarlar okuyorsa.kendi vücudunuzu araştırın okuyun bilinemezlik.daha beter bisey korkuyu tetikleyende o ben acıyacak.cok.kan.gelecek sanıyordum.ama hiçbiri olmadı sızı dışında ki o ara ara.olmaya devam.ediyor he rsey biz istersek dua edersek mümkün

kızlar hangi pozisyonda yendiniz eşinizin duruşu tam.olarwk.nasildi

Canim bende de bu sayfayi takip ederek yenenlerdenim diyebilirim.. pozisyon olarak cogu kisi esin yatar pozisyonda olucak sende biraz açık olucak ama esinin uzerine oturur pozisyonda ol ve penisi kendin yonet boylelikle daha kolay yaparsin ilk giriste zorlanabilirsin yada tam giris yapamayabiirsin sakin geri cikma o pozisyonda kal alis gevse sonra yine devam et ve ereksiyon halinin kaybolmamasi icin esine birbirinize dokunmaya devam edin sakin korkma sonucu guzel olucak..

Canim spreyi yanilmiyorsam Sen önermistin Ben onu Bugün aldim Ama korkuyorum Hala parmak egzersiz filan yapmadan denicem
Korkmana gerek yok canim uyusacak ve aci hissetmiceksin sadece baskı hissi biraz cesaret sadece.7-8 fıs sıkın yanar ama geciyor esiniz vazelinde surse olur yavasca ice almaya baslayin zorlandiginiz yerde cikarttirmayin bekleyip nefes alip verin ve oranizla ıkının siz ıkındıkça p...ns içe dogru girecek zaten belinizin altina yastil koyun ve ayaklarinizla biyerden destek alin bu sizi sabit kılıcak.baska sormak istediginiz bise varmi canim yazin

Zarin zedelendigini yada yirtildigini biliyorsan bir iki gun ara ver canim sonucta o zarda bir parcandi ve kesik gibi yara olusturdugunu varsay iyilessin oyle devam et kanaman durmus olur böylece

Peki çok yakıyor mu çok ?

Palaspandaras arkadasmizin dediklerini birebir yapip basaranlardan biride benim kizlar.simdi gercekten aksam olsada esim gelse olsa diye bakiyorum insan alisinca zaten kendin istiyorsun.banada oyle derlerdi inanmazdim insallah allah hepinizin gonljne gore verir.

İnşallah canım gerçekten yoruldum artık korkudan kararsız kalıyorum kararsız kaldıkça erteliyorum yedi bitirdi beni bu şey ya

Peki çok yakıyor mu çok ?
Canim yakiyor sprey evet ama daha oncede dedgim gbi oyle dayanilmicak bi yanma degil eline bi kagit al yelle yaninca xaten benim cok kisa surdu yanmasi icinden 20 ye kdr say geciyor.ayrica bu sikintidan kurtulmak icin deger.cunku insan gececgunduz bunu dusunuyor nasi yapsam nasi etsem diye.ise gidiyosun aklinda sabah kalkiyosun aklinda evlisin ama kendini ise yaramiyo gbi hissediyosun cinsellik anlaminda.elinde olan bisi degil cunku ben kac tane doktora gittim balayinda erken dondum sirf bunu yapamadgim icin doktor bulup hemen gitmek icin.ne zor biliyorim ama yapana kadr zor.dusunun ordanbebek cikiyor.bunca insan yapiyor ve zevk aliyor bacaklarnizi cok acin ve esinizin belime dogru dolayin.bu destek almanizi saglayacak ve siz elinizle sokun yada esinizr diyin cok yavas girsin milim milin ilerlesin icine girincede bekleyin biraz sonra devam edin.ayrica gercekten vazelin pe...se ve vajina agzina hatta yapabilyosaniz vajina az icine surun cokk olay olcak.zaten sprey uyustrucak tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…