- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.781
evet canım şu yeni cicilerim gelsin yarın regl olmaz isem eşim işte olacağı için rahat rahat deneme şansım olacak en çokta üstte oldugum sekılde denemek ıstıyorum her yerde okudum en kolay dıye gecıyor ama denerken baya zor gelıyor bana ve korkuyorum ama yapıcam esım ıcın degıl kendım ıcın cunku kadınlgı ben mı ogretıcem demesı sonra olmayınca boyle tavır takınması zoruma gıdıyor oncelerı en azından acelemız yok derdı ama kanı gorunce onu da demeyı bıraktı galıba zarı engel olarak goruyordu bu kadar ilerlediysem devamıda gelecek inşallah tek üzüntüm keşke hiç ona kulak asmasaydım da ilk aydan dediğimi devam ettirseydim şimdiye kadar yenmiş olabilirdim ama şimdiden sonra o beni dinlemek dediğimi yapmak zorunda kalacak.. bir de kafama takılan aparat konusu rabır dılator diye geçiyor markası cm olarak ölçüleri küçük geldi ben mi anlayamadım bilmiyorum yukarda bir arkadaş 10 cm ile denediğini yazmış https://urun.n11.com/medikal-malzem...Vk-F3Ch3epgG1EAYYASABEgLE0PD_BwE&gclsrc=aw.dsCanım canını sıkma sen bunu en cok kendin için çözmeye çalış eşinden ayrı hep çalış egzersiz yap baska yolu yok cnku bu işin
Biz yatakta ben altta o şekilde denedk ilk oldu sonra ben üste çıktım açıkcası ben üsttyken daha rahat oldu. Bizde eskiden denemelerde girişi bulamıyoduk cnku kendime güvenim yoktu ama aparatla çalıştıktan snra direk yapabildm. Ama braz egzersiz yap ki girişi filan iyice ögren kendın aparatla mesela ben hiç aynaya flan bakmadan tık die yapabiliyodm.aparatıda degişik pozisyonlarda sokmaya alış
Yok vajinama sonuçta içerinin yapısını bilmiyorumZara zarar vermektenmi bahsediyosn cnm
evet canım şu yeni cicilerim gelsin yarın regl olmaz isem eşim işte olacağı için rahat rahat deneme şansım olacak en çokta üstte oldugum sekılde denemek ıstıyorum her yerde okudum en kolay dıye gecıyor ama denerken baya zor gelıyor bana ve korkuyorum ama yapıcam esım ıcın degıl kendım ıcın cunku kadınlgı ben mı ogretıcem demesı sonra olmayınca boyle tavır takınması zoruma gıdıyor oncelerı en azından acelemız yok derdı ama kanı gorunce onu da demeyı bıraktı galıba zarı engel olarak goruyordu bu kadar ilerlediysem devamıda gelecek inşallah tek üzüntüm keşke hiç ona kulak asmasaydım da ilk aydan dediğimi devam ettirseydim şimdiye kadar yenmiş olabilirdim ama şimdiden sonra o beni dinlemek dediğimi yapmak zorunda kalacak.. bir de kafama takılan aparat konusu rabır dılator diye geçiyor markası cm olarak ölçüleri küçük geldi ben mi anlayamadım bilmiyorum yukarda bir arkadaş 10 cm ile denediğini yazmış https://urun.n11.com/medikal-malzem...Vk-F3Ch3epgG1EAYYASABEgLE0PD_BwE&gclsrc=aw.ds
Dilatör Seti açtığınızda 4 farklı ebatta bulunmaktadır.
Uzunluk-Kalınlık
6.5 cm/1.5 cm
8.5 cm/2 cm
10.5 cm/2.5 cm
13.5 cm/3 cm
Canm güzelce prezar geçir kayganlaştır hiçbişe olmaz orası boşluk tamamen bi sıkıntı olmaz korkmaYok vajinama sonuçta içerinin yapısını bilmiyorum
Canım eğer gelmezlerse sen kendin aparat hazırla tüm gün eşinde yokmus çalış erteleme sakın illa dilator şart degl bekleme gelene kadwr sen en azndan ilk 2 boyu direk atlamış olursunevet canım şu yeni cicilerim gelsin yarın regl olmaz isem eşim işte olacağı için rahat rahat deneme şansım olacak en çokta üstte oldugum sekılde denemek ıstıyorum her yerde okudum en kolay dıye gecıyor ama denerken baya zor gelıyor bana ve korkuyorum ama yapıcam esım ıcın degıl kendım ıcın cunku kadınlgı ben mı ogretıcem demesı sonra olmayınca boyle tavır takınması zoruma gıdıyor oncelerı en azından acelemız yok derdı ama kanı gorunce onu da demeyı bıraktı galıba zarı engel olarak goruyordu bu kadar ilerlediysem devamıda gelecek inşallah tek üzüntüm keşke hiç ona kulak asmasaydım da ilk aydan dediğimi devam ettirseydim şimdiye kadar yenmiş olabilirdim ama şimdiden sonra o beni dinlemek dediğimi yapmak zorunda kalacak.. bir de kafama takılan aparat konusu rabır dılator diye geçiyor markası cm olarak ölçüleri küçük geldi ben mi anlayamadım bilmiyorum yukarda bir arkadaş 10 cm ile denediğini yazmış https://urun.n11.com/medikal-malzem...Vk-F3Ch3epgG1EAYYASABEgLE0PD_BwE&gclsrc=aw.ds
Dilatör Seti açtığınızda 4 farklı ebatta bulunmaktadır.
Uzunluk-Kalınlık
6.5 cm/1.5 cm
8.5 cm/2 cm
10.5 cm/2.5 cm
13.5 cm/3 cm
o yerı ben gectım cunku tarak sapı ıle denerken vajınam uyusuk olmasına ragmen o takıldıgımz yere geldıgımı hıssettım baska cok panıkledım vazgecmeyı bıle dusundum sonra kendıme yıne sozler soyledım cesaret verdım kendıme ve o gecemedıgımız yerı yanı zarı gectım aynı gece kanamam durunca denedıgımızde bı yere takılmadık ama ılk sızıdan sanırım ve bısey olur endısesıyle ılerı gıtmedık ben aparatın ıkıncısını kullanırken yıne bı yerden gecıyor tık oluyor ve sonra kan gelıyor azda olsa ya zar tam yırtılmadı yada orada kan kaldı galıba emın degılım ama ben her denedıgımde azda olsa kan gordumO takıldıgınız yer sorununu bol kayganlaştırıcı veya vazelin bence vazelin süper
Ve nefes al karnını şişir pufff de biticek emin ol
Bencede baska ortam iyi gelicek size
Yapicaginiz gun banada mesaj yazin konuşalim canim psikolojik yardim cok onemli burdanda destek olurum size ve yapicaksiniz sizde o ışığı gördum herzaman yazin
kızlar hangi pozisyonda yendiniz eşinizin duruşu tam.olarwk.nasildi
Korkmana gerek yok canim uyusacak ve aci hissetmiceksin sadece baskı hissi biraz cesaret sadece.7-8 fıs sıkın yanar ama geciyor esiniz vazelinde surse olur yavasca ice almaya baslayin zorlandiginiz yerde cikarttirmayin bekleyip nefes alip verin ve oranizla ıkının siz ıkındıkça p...ns içe dogru girecek zaten belinizin altina yastil koyun ve ayaklarinizla biyerden destek alin bu sizi sabit kılıcak.baska sormak istediginiz bise varmi canim yazinCanim spreyi yanilmiyorsam Sen önermistin Ben onu Bugün aldim Ama korkuyorum Hala parmak egzersiz filan yapmadan denicem
o yerı ben gectım cunku tarak sapı ıle denerken vajınam uyusuk olmasına ragmen o takıldıgımz yere geldıgımı hıssettım baska cok panıkledım vazgecmeyı bıle dusundum sonra kendıme yıne sozler soyledım cesaret verdım kendıme ve o gecemedıgımız yerı yanı zarı gectım aynı gece kanamam durunca denedıgımızde bı yere takılmadık ama ılk sızıdan sanırım ve bısey olur endısesıyle ılerı gıtmedık ben aparatın ıkıncısını kullanırken yıne bı yerden gecıyor tık oluyor ve sonra kan gelıyor azda olsa ya zar tam yırtılmadı yada orada kan kaldı galıba emın degılım ama ben her denedıgımde azda olsa kan gordum
Korkmana gerek yok canim uyusacak ve aci hissetmiceksin sadece baskı hissi biraz cesaret sadece.7-8 fıs sıkın yanar ama geciyor esiniz vazelinde surse olur yavasca ice almaya baslayin zorlandiginiz yerde cikarttirmayin bekleyip nefes alip verin ve oranizla ıkının siz ıkındıkça p...ns içe dogru girecek zaten belinizin altina yastil koyun ve ayaklarinizla biyerden destek alin bu sizi sabit kılıcak.baska sormak istediginiz bise varmi canim yazin
Palaspandaras arkadasmizin dediklerini birebir yapip basaranlardan biride benim kizlar.simdi gercekten aksam olsada esim gelse olsa diye bakiyorum insan alisinca zaten kendin istiyorsun.banada oyle derlerdi inanmazdim insallah allah hepinizin gonljne gore verir.
Canim yakiyor sprey evet ama daha oncede dedgim gbi oyle dayanilmicak bi yanma degil eline bi kagit al yelle yaninca xaten benim cok kisa surdu yanmasi icinden 20 ye kdr say geciyor.ayrica bu sikintidan kurtulmak icin deger.cunku insan gececgunduz bunu dusunuyor nasi yapsam nasi etsem diye.ise gidiyosun aklinda sabah kalkiyosun aklinda evlisin ama kendini ise yaramiyo gbi hissediyosun cinsellik anlaminda.elinde olan bisi degil cunku ben kac tane doktora gittim balayinda erken dondum sirf bunu yapamadgim icin doktor bulup hemen gitmek icin.ne zor biliyorim ama yapana kadr zor.dusunun ordanbebek cikiyor.bunca insan yapiyor ve zevk aliyor bacaklarnizi cok acin ve esinizin belime dogru dolayin.bu destek almanizi saglayacak ve siz elinizle sokun yada esinizr diyin cok yavas girsin milim milin ilerlesin icine girincede bekleyin biraz sonra devam edin.ayrica gercekten vazelin pe...se ve vajina agzina hatta yapabilyosaniz vajina az icine surun cokk olay olcak.zaten sprey uyustrucak tamamenPeki çok yakıyor mu çok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?