- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.781
evet canım şu yeni cicilerim gelsin yarın regl olmaz isem eşim işte olacağı için rahat rahat deneme şansım olacak en çokta üstte oldugum sekılde denemek ıstıyorum her yerde okudum en kolay dıye gecıyor ama denerken baya zor gelıyor bana ve korkuyorum ama yapıcam esım ıcın degıl kendım ıcın cunku kadınlgı ben mı ogretıcem demesı sonra olmayınca boyle tavır takınması zoruma gıdıyor oncelerı en azından acelemız yok derdı ama kanı gorunce onu da demeyı bıraktı galıba zarı engel olarak goruyordu bu kadar ilerlediysem devamıda gelecek inşallah tek üzüntüm keşke hiç ona kulak asmasaydım da ilk aydan dediğimi devam ettirseydim şimdiye kadar yenmiş olabilirdim ama şimdiden sonra o beni dinlemek dediğimi yapmak zorunda kalacak.. bir de kafama takılan aparat konusu rabır dılator diye geçiyor markası cm olarak ölçüleri küçük geldi ben mi anlayamadım bilmiyorum yukarda bir arkadaş 10 cm ile denediğini yazmış https://urun.n11.com/medikal-malzem...Vk-F3Ch3epgG1EAYYASABEgLE0PD_BwE&gclsrc=aw.dsCanım canını sıkma sen bunu en cok kendin için çözmeye çalış eşinden ayrı hep çalış egzersiz yap baska yolu yok cnku bu işin
Biz yatakta ben altta o şekilde denedk ilk oldu sonra ben üste çıktım açıkcası ben üsttyken daha rahat oldu. Bizde eskiden denemelerde girişi bulamıyoduk cnku kendime güvenim yoktu ama aparatla çalıştıktan snra direk yapabildm. Ama braz egzersiz yap ki girişi filan iyice ögren kendın aparatla mesela ben hiç aynaya flan bakmadan tık die yapabiliyodm.aparatıda degişik pozisyonlarda sokmaya alış
Dilatör Seti açtığınızda 4 farklı ebatta bulunmaktadır.
Uzunluk-Kalınlık
6.5 cm/1.5 cm
8.5 cm/2 cm
10.5 cm/2.5 cm
13.5 cm/3 cm