- 4 Ağustos 2010
- 189
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #21.081
Slm ben geldim
a.s hoşgeldin vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm ben geldim
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır siteye girmedim size bir haberim var ben hamileyim .Yeni gelen arkadaşlarada söyleyeyim ben 1 buçuk yıldan fazla bu hastalığı çektim çok şükür yaklaşık 3 ay oldu yeneli ve 6 haftalık hamileyim. Lütfen korkmayın .Hiç korkulacak bir durum değil...
son bir sorum daha olacak. vajinusmus olan kadınların kızlık zarı yırtılıyo mu. bu nasıl bir rahatsızlık anlamadım. cahilliğime verin
son bir sorum daha olacak. vajinusmus olan kadınların kızlık zarı yırtılıyo mu. bu nasıl bir rahatsızlık anlamadım. cahilliğime verin
Cahillik değil canım istediğini sorabilirsin.Vajinismus hastalarını vaji yeri farklı değil vajinismus sadece istem dışı kasılma, Oraya hiçbirşeyin giremeyeceği takıntısıdır. Bazılarını egzersiz sırasında ( benim gibi ) , bazılarının p...s girişi sırasında olur.Bazılarında kanam bile olmaz.Bu demek değilki kızlık zarı yık.Kızlık zarı delikli ince tül kumaş gibidir.Zara değen cisim delikli yerden geçerse kanama olmaz dedi bana doktorum.
evet bazısında hiç yada çok az kanama olur örnek ben vajiyi 29 temmuzda yenmiş biri olarak söylüyorum gerçi benim kızlık zarım 2 yıl öncesinde ilk evlendiğimizde yırtıldı 2 gün kahverengi lekenlenme dışında başka bir şey olmadı zaten bende olmadı diye korktum ve 2 yıl erteleye erteleye işte 29 temmuza geldik
öyle mano sende varmı bir değişiklik
yapacaksın yapanların senden hiç bir farkı yok sonuçta elini evde bir an bıçak hiçmi kesmiyor okadar acıycak acısa bile beni evli arkadaşlarım çok korkutmuştu şimdi bu kadar zamanı benden çaldıkları için hiç biriyle görüşmüyorum çevrede böyle bilinçsiz insan çok ve bizler egitimli insanlar bile olsak inanabiliyoruz ki bu kızlık kanaması şehir efsanesi gibi abartıyorda abartıyorlar hatta kanamasının çok olduğunu söyleyen bir çok kişininde kendini kasmasından ve eşininn aşırı zorlayıp farklı yerlere zarar vermesinden kaynaklandığını tüm doktorlar söylüyor ama bizimkiler bunu büyük marifet gibi anlatıyorlar hani erkekler askerlik anılarını abartarak anlatırlar ya onun gibi naasılsa 4 duvar arasında kimse ne olduğunu görmüyor
ZATEN BİR KEZ OLSA gerisi gelir alışısın bence senin evlilikten önce olduğu için kafanda hala acabaların var bundan dolayıda kasıyorsun beynin seni rahat bırakmıyor bıraksa yapacaksın benim ilk olduğunda öyle hafif bir sızım oldu sonra 2gün kahve lekelenmeler geldi ve ben oan kızlık zarının yırtılmış olacağını hiç düşünmedim çünkü hep aklımda olan çok kanayacak çok acıycak olduğu için okadar basit olacağını düşünmedim ve olmadı diyerekte her gün erteledim ve 29 temmuzda bitti artık
ZATEN BİR KEZ OLSA gerisi gelir alışısın bence senin evlilikten önce olduğu için kafanda hala acabaların var bundan dolayıda kasıyorsun beynin seni rahat bırakmıyor bıraksa yapacaksın benim ilk olduğunda öyle hafif bir sızım oldu sonra 2gün kahve lekelenmeler geldi ve ben oan kızlık zarının yırtılmış olacağını hiç düşünmedim çünkü hep aklımda olan çok kanayacak çok acıycak olduğu için okadar basit olacağını düşünmedim ve olmadı diyerekte her gün erteledim ve 29 temmuzda bitti artık
gözün aydın kaydirigubbakcemile5
mona roza inşşş bigun banada gözün aydın dersin cnm....hihoyyyt
tşk ederim mona-roza iletinide aldım mano canım birlikte kadın doğumcuya gitmeyi düşündüüzmü hiç
tşk ederim mona-roza iletinide aldım mano canım birlikte kadın doğumcuya gitmeyi düşündüüzmü hiç