Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tedavi ücreti 3500-5000 arası bu ücret 1000 lira olsa herkes gider tedavi olur ve burda yenmeyen hiç kimse kalmaz. Allahım hepimizin yardımcısı oşsun

Altıma yastık koyarak oranın daha çok açıldığını hissediyorum. Ama o harekette eşim yaklaşınca çok korkup panik yapıyorum. O olmasa belki daha kolay olacak. Gitgel yapamadım aparatı. Daha bugün aldım bir hafta deneyim onu. Birde 2 parmak 2 boğum egzersizi yapıyorum.

bacaklarını kendine çek iyice ayır havada tut. en güzel öyle açılıyo

Canim alta yastik demissin ya belinin alti mi nereye koyacagiz yardimci olursan cok sevinirim

Sen zor kısmı atlatmissin canm panik yapma yapsanda kacma ben kan ter icinde kaliyrdm zaten panik atak hastasym sorma bendeki kalp atislarini o yüzden hic kacma anlamadan olup biticek

Yaklaşık penis boyunda bir aparatı aldım bugün ama yanma çok oluyo. Bi kaç gün yapmam gerekiyo
Canim bende kendime Penis boyutunda bir aparat yaptim ama kac cm olmasi gerektiğini bilemedim.seninkinin cevresi kac cm acaba.
Bide o yanma 2 3 yapmadan sonra azliyor.bende ilkinde cok zorlanmistim sonrasinda yanma batma olmustu ama sonrakilerde olmadi.ve hatta sanki orasi daha genisledi git gel bile yapiyorum artik,icinde yarim saat bekletiyorum varligini bile unutuyorum

Cm olarak hiç bilmiyorum ya rimele baya bi peçete sarıp streçledim. Evet hiç girmiyodu sadece ucu giriyodu bugün iki kez yapabildim.

oofff yav he he tamam

Sen zor kısmı atlatmissin canm panik yapma yapsanda kacma ben kan ter icinde kaliyrdm zaten panik atak hastasym sorma bendeki kalp atislarini o yüzden hic kacma anlamadan olup biticek
İşte panik yapınca kasmamam gerektiğini nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama o anda yapamıyorum. Ama yapacam yeter artık 10 ay olacak :)

Cm olarak hiç bilmiyorum ya rimele baya bi peçete sarıp streçledim. Evet hiç girmiyodu sadece ucu giriyodu bugün iki kez yapabildim.
Valla bende bilmiyorum o zaman bilen arkadaslar bizi aydinlatsin.benimkinin cevresi 11 cm.yeterlimi bilmiyorum daha kalinlasrirmam gereklimi onuda bilmiyorum.bide ben egzersiz yaparken sürekli idrar yapma hissi oluyor,patliycakmis gibi sanki.
Sanirim mesaneye basinc yapiyor

Aynen öyle sürekli tuvalete gidiyorum

Bende en son 10-11 cmden sonra iliski denenesi yaptm oldu idrar hissi cok normal gercke iliskidede yasycaksn bunupopoyada baski oluyor hatta ikisininde bir sknti vericek durumu yok gayet normal

Bende en son 10-11 cmden sonra iliski denenesi yaptm oldu idrar hissi cok normal gercke iliskidede yasycaksn bunupopoyada baski oluyor hatta ikisininde bir sknti vericek durumu yok gayet normal
Ay super o zaman yeterli boyut,bende 2 3 deneme daha yapıp hemen esli denemeye gecicem.umarim egzersizler gibi soğukkanlı olabilirim,panik yapmassam korkmuyorum aslinda

Canım 11cm cok iyi bende bu kalınlıkta bir aparat ile calısırken eşimle denedim ve basardım.rahatlıkla bu aparat ile eksersiz yapabiliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…