- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.481
Çok teşekkürler siz yendinizmi bdn 5 yıllık evliyim ve artik bitsin istiyorum buSpreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlar
Hayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparatÇok teşekkürler siz yendinizmi bdn 5 yıllık evliyim ve artik bitsin istiyorum bu
Yapıyorum mumdan pens genişliğinde aparat yaptim onu bile alabildim adet sonrası bir haftadır deniyorum olmuyo cok kasiyorum sanki kapandıbu ay olsun diye sartladim kendimi ondanmi bilemiyorum çok zor günler geçirdim hep uyuyarak ama pes etmicemHayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat
imkanın varsa emla krem al o daha iyi uyuştutuyo.30 sn kadar yanar ama dayan geçiyo bir kaç dürmeden sonra artık yanmıyo bile.egzersizler arasında çok vakit kaybetme günde 2 kez yapmaya çalışki esnesin.baktın girmiyo pes etme tekrar tekrar dene.nefes ve ıkınma deliği açılacaktır.öyle alışacaksınki bacağını ne kadar çok açtığına şaşıracaksın.kalçanın altına yastıkta koyabilirsinArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
Adet sonrasında biraz zor oluyo ama sen devam et geçerKaş gevşetici veya sakinleştirici alsam faydası olurmu ki çünkü beynim ikna olmuyo ben üstüne gittikçe acilmiyo hep kasiliyo
Yapıyorum mumdan pens genişliğinde aparat yaptim onu bile alabildim adet sonrası bir haftadır deniyorum olmuyo cok kasiyorum sanki kapandıbu ay olsun diye sartladim kendimi ondanmi bilemiyorum çok zor günler geçirdim hep uyuyarak ama pes etmicem
Benimde 5 yıl.ne demek koskoca 5 yıl.yapınca kolay olduğunu anladım.bu zamana kadar doğru düzgün yapmıyodum erteliyodum.olmuyo diyoodum bırakıyodum.işte böyle 5 yıl geçti.o yüzden bu işi başarmaya karar vermek işin yüzde 80 nini tamamladın demektirHayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat
:)Hadi ya öyle mi naptilar sana sihirli deynek mi dokundurdular
sizde anlamadan konuşmayı bilmeden söylemeyi ne de çok iyi beceriyorsunuz :)Yav he he !
Sihir yaptılar da öyle yendiniz siz !
He tamam tamam siz haklısınız !
Töbe ya !
Ay ne kadar komik olduğunuzu görmeyecek kadar da KÖR olamazsınız!
sizde anlamadan konuşmayı bilmeden söylemeyi ne de çok iyi beceriyorsunuz :)
Doktora gittin mi. Ayna karşısında inceleme yaptın mıMerhaba Bende yeni katıldım aranıza 6 aylık evliyim bende ve halen birlikte olamadım egzersiz denemek istedim ama yapamadım
Ayy bu reklamlardanda gına geldi gercekten arkadasım cevap vermeyin sunlara ya bosu bosuna sinirinizi bozuyorsunuz , ben çok fazla yıldır bunu yasayanlara sunu söylemek istyrm gercekten esinizin anlayisi sizin icin iyi olmamıs bir erkegin acık söylcem 5 yıl boyunca yasadığı yüzeysel tatminin mastürbasyondan malesef farkı yok bu iyi mi kötü mü bilemycem ama benm esim bana cokta anlayıslı davranmadı ve yenmem 3 gün sürmedi yoksa bende hicbirsey yapmadan yan gelip yattım 1,5 2 ay boyunca benim esim daha önceden iliski yasamis biri olduğu icin ve onu bildigi icin yüzeysel tatmin olabilcek hicbirseye yanasmadi ve oldukca bilincli yaklasti ne cok sertti ne cok yumusak ama hic anlayisli olmadi yoksa bende hala erteliyor olurdm bben özel bölgeye ağda vs bile yaptramyrm yapamyrm canm o kadr tatlı cogunuz ağda bile yaptryrsnz gercekten acısı tahmn ettiginiz kadr degil yani hic acı yok olmadı değil ama 5 yıl beklycek kadr korkucak bir durum yok hele ki.cogunuz aile baskısından cocuk baskısından bahsedyrsnz bende öyle birseyde yok yani illaki cocugum olsunda istemyrm verirse Allahtan olmazsa yine Allahtan gercekten egzersiz yapın ve kendinize inanın bir kere oraya birsey girdiyse ya da sokmayı basarabildiyseniz bir daha olmama sansi yok siz kassanizda yine giriyor merak etmeyn sakin olun ve ertelemeyn
Aynen öyle eşlerimizin anlayışı bu kadar ertelememize sebep oluyo. Eşim daha önce yapmadığı için nasıl birşey olduğunu bilmiyo. Egzersizler çok işe yarıyo inşallah az kaldı benimAyy bu reklamlardanda gına geldi gercekten arkadasım cevap vermeyin sunlara ya bosu bosuna sinirinizi bozuyorsunuz , ben çok fazla yıldır bunu yasayanlara sunu söylemek istyrm gercekten esinizin anlayisi sizin icin iyi olmamıs bir erkegin acık söylcem 5 yıl boyunca yasadığı yüzeysel tatminin mastürbasyondan malesef farkı yok bu iyi mi kötü mü bilemycem ama benm esim bana cokta anlayıslı davranmadı ve yenmem 3 gün sürmedi yoksa bende hicbirsey yapmadan yan gelip yattım 1,5 2 ay boyunca benim esim daha önceden iliski yasamis biri olduğu icin ve onu bildigi icin yüzeysel tatmin olabilcek hicbirseye yanasmadi ve oldukca bilincli yaklasti ne cok sertti ne cok yumusak ama hic anlayisli olmadi yoksa bende hala erteliyor olurdm bben özel bölgeye ağda vs bile yaptramyrm yapamyrm canm o kadr tatlı cogunuz ağda bile yaptryrsnz gercekten acısı tahmn ettiginiz kadr degil yani hic acı yok olmadı değil ama 5 yıl beklycek kadr korkucak bir durum yok hele ki.cogunuz aile baskısından cocuk baskısından bahsedyrsnz bende öyle birseyde yok yani illaki cocugum olsunda istemyrm verirse Allahtan olmazsa yine Allahtan gercekten egzersiz yapın ve kendinize inanın bir kere oraya birsey girdiyse ya da sokmayı basarabildiyseniz bir daha olmama sansi yok siz kassanizda yine giriyor merak etmeyn sakin olun ve ertelemeyn
Merak etme canm yeniceksin inaniyrm sende inan ve sakın ümitsiz olma kendini geri cekme sabırlı ol ve kendin yendiğin icin basarabildgn icin ayrıca mutlu olucaksn :))Aynen öyle eşlerimizin anlayışı bu kadar ertelememize sebep oluyo. Eşim daha önce yapmadığı için nasıl birşey olduğunu bilmiyo. Egzersizler çok işe yarıyo inşallah az kaldı benim
Yaklaşık penis boyunda bir aparatı aldım bugün ama yanma çok oluyo. Bi kaç gün yapmam gerekiyoMerak etme canm yeniceksin inaniyrm sende inan ve sakın ümitsiz olma kendini geri cekme sabırlı ol ve kendin yendiğin icin basarabildgn icin ayrıca mutlu olucaksn :))
Tabiki yeniceksin canm bu durum gercekten gecici ve siz bendende güclü durumdasnz ben esimin sayesinde hirs yapip yendim ama siz kendiniz farkedip hirs yapiyorsunuz ne 3 güncü mucizecilere ne de burdaki moralinizi bozan abuk sabuk konusan kimseye ihtiyaciniz yok siz bu cinselligi kendiniz icin basaricaksnz bu suanda bir trend haline geldi özellikle doktorlar tarafndan, malesef cogu doktorunda artık önceliği insan değil para ve bu parayı alan herkes size prenses muamelesi yapar ama gidin devlet hastanesine bu durumunuzu takmazlar bile cogu doktor icin sözüm.bu arada,ben hastalık demiyorum bu süreci ömürboyu yasayan yok öyle bir durumda yok ben suan sorunsuz da yasasam hala zevk almyrm ve buda bir sorun o zman sadece esimÇok haklisinjudithh sonuna kadar katılıyorum sana.keske benim esimde bu kadar anlayisli olmasaydi,keske bana küsse,kırılsa hırs yaptirsaydi.bunların hicbiri olmadigi için kelimenim yam anlamıyla umursamadim ve nasil olsa bir gün olur dedim.
Ama ogun bir türlü gelmedi,ve aklim basima 18 ayin sonunda geldi.
Ve o kadar utaniyor esimin bu anlayışı altinda o kadar eziliyorumki anlatamam,deli gibi severek evlendigim adamla yatakata iki arkadas gibi olmak inanilmaz can yakıcı.
En başta kendim sonra sevdigim adam için yenicem bunu ve asla ona ''bu gece başım agriyo'' demiycem
O yanma oluyor bol kayganlastirici kullan canm benm iliski sonrasi bile idrarimi yaparken yanma hissedyrm ama iliski sirasnda gitgel kisminda sknti yok yasadgn sey oldukca normal, girisi hallettysen ve gitgel yaptysan esliye gecebilirsin tabi aparat senn kontrolünde oldugu icin pnste durum farklı esinin ereksiyonu pozisyonunuda istedgn gibi olursa hic sknti yasamazsn egzeesizi nasl yapyr san bence esli denemedide öyle yapYaklaşık penis boyunda bir aparatı aldım bugün ama yanma çok oluyo. Bi kaç gün yapmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?