- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.681
ıyıdır sekerım sendne naber....:1hug:
iyiyim canım kısa bir mola verdim döndüm zemuszemus olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıdır sekerım sendne naber....:1hug:
evet canım oklavalar sahıden gelıyor..bırde dedııgn gıbı ramazan ayı gelmeden bı syeler yapmak gerek...canım benımkı futbol falan fazla ılgılenmıyor parfum almak ıstıyordu karar veremıyordu ıyı bı fırsat ..avondan begendım sıparıs verdım yarına gelrımıs set halınde kampanyadayımıs dederont koltuk altı..ve parfum ..FUUL SPEED EDT BAKALIM NASILOklavalar tepemde kırılacak en iyisi hemen bu akşam tekrar cesaretlenip başlamak. Ramazan ayı girmeden güzel haber vermek istiyorum. Ramazan ayında egzersiz zor olur çünkü... Kızlar sağolun ...Seviyorum sizi yaa... Her nerdeyseniz ve her kimseniz seviyorum...Kırın oklavayı tepemde eğer bu hafta sonu da ertelersem...Erkek parfüm içinde Adidas in kokusu çok spor...Ama ben olsam ya ince kotlardan pantolon alırım yada Basketbol topu filan alırım, parfüm biter ama o yıllarca kalır yada futbola ilgi duyuyorsa futbol topu alırım yada granpon ayakkabı değiştirme etiketi ile beraber... Benim ki sporcu olduğu için aklıma başka hediye gelmiyor...
1 hafta yada tas catlasın 10 gun ..ıstemek yeterlı gerceketnn kadar sürdü senın basarman?
1 hafta yada tas catlasın 10 gun ..ıstemek yeterlı gerceketn
slm kızlar dün sonuçlar belli oldu,bebeğim gayet saglıklıymış 470 grmış:) çok şükür allahıma nasıl rahatladım 2gün önce teyzemn kızı dogum yaptı onunda oglu oldu tel.sesini dinledim ciyak ciyak acayip bişey ya çok heyecanlıyım bebeğim kime benziycek acaba:)
beni de aranıza alın :2: yardımlarınızı beklıorum kızlar nereden baslamam lazım?
cok sevindim saglıkla gelsin insallah
coks evındım canım bak bben ne dedım san ahersye cok guzel olcak..ıhsalhh...ALLAH herkez eo sesı duyursun ıhsalhh.. bugun beledıyede ısım vardı ..gttım 15 aylık bı kız cocugu sureklı bana bakıyodu naıslda sıırn sureklı guluyo tabı dayabılrımıyım...onunla ılgılenırken kenıdmı kaybetmıısm gorevlı soru soruyomus duymamaıısm bıle...gulmeye basladılar odadaıler ..kaybettınız kenıdnıız dıyo...:)))):sm_cool:slm kızlar dün sonuçlar belli oldu,bebeğim gayet saglıklıymış 470 grmış:) çok şükür allahıma nasıl rahatladım 2gün önce teyzemn kızı dogum yaptı onunda oglu oldu tel.sesini dinledim ciyak ciyak acayip bişey ya çok heyecanlıyım bebeğim kime benziycek acaba:)
hoşgeldin cnm aramıza bende vajiydim gecen ekim ayında kurtuldum egzersizler sayesinde ,şimdide 5aylık gebeyim inan çok istersen oluyor.benm artık canıma tak etmişti ve bir hırsla baslamıstım egzersizlere ilk serce parmagını yapmaya çlştıgımda senin gbi zorlanmıştım anestol krem sürerek asmıstım.tv.acıp parmagımı vajina girişine azcık grdrdm ve bir daha oraya hiç bakmadan tv.bakarak aklımı oraya vermeden grdrmiştim:) önce allaha sonra de kendine inan ve güven cnm duam seninle
merhaba arkadaslar, bende yeniyim burda. 2 yillik evliyim ve vaji sorunum var. bir kac hafta önce buldum bu forumu, ilk 150 sayfasina kadar okudum. buradan cesaret alip egzersize baslamistim. parmak ile rahat edemedigimden, mumla denedim. son 3-4 haftadir egzersize devam edemedim. simdi tekrar baslicam ve bunun icin internetten dilatör seti ismarladim.
size bir sorum olacak. mumla egzersiz yaptigimda en son 5 cm kadar icine alabildim (mumun capi 1 cm kadar), kac cm iceri alinmasi gerekiyor bu egzersizler icin? :kedi:
dilatör seti nereden ısmarladın yaaa, ben de ısmarlıcam bulamadım internette
eda29, özelden mesaj atmak istedim ama henüz siteden izin yok, yeni üye oldugum icin. Burdan yazsam bi sakincasi olurmu aceba?
hoşgeldin cnm aramıza bende vajiydim gecen ekim ayında kurtuldum egzersizler sayesinde ,şimdide 5aylık gebeyim inan çok istersen oluyor.benm artık canıma tak etmişti ve bir hırsla baslamıstım egzersizlere ilk serce parmagını yapmaya çlştıgımda senin gbi zorlanmıştım anestol krem sürerek asmıstım.tv.acıp parmagımı vajina girişine azcık grdrdm ve bir daha oraya hiç bakmadan tv.bakarak aklımı oraya vermeden grdrmiştim:) önce allaha sonra de kendine inan ve güven cnm duam seninle