- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.661
kolaylıklar diliyorum şimdilik hoşçakalın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutlu oldum gercekten kaydirigubbakcemile5
aynayla baktım evet deliğide gördümama asla dokunamıorum oralara biber sürmüşün gibi yanıo üst kısmı vede cok kucuk hala inanamıorum nasıl oluo da orası genısler yaaa
aynayla baktım evet deliğide gördümama asla dokunamıorum oralara biber sürmüşün gibi yanıo üst kısmı vede cok kucuk hala inanamıorum nasıl oluo da orası genısler yaaa
canım biraz ıkınırsan küçük de olsa bir açılma olacak derin nefes al nefesini verirken de ıkın sonra deliğe dokun
ya biraz incele cesaret edebilirsen dokun o senin bi parcan ama çok normal benim de başım dönüo bazen
slm kızlarrr ay bı gıtıtm bır suru yenı arkadas katılmıs ..kızlarrr slmmmmmmmmmm...hosgeldınız...bakıyorumda ock moraller bozuk...ama sız hep yapamam dıyrosunuz ....ılk once bunu basramak ıcın kararlı ve yaparım demek lazım ...hem bır kez su serce parmagı bır yapmasınız gerısı cok kolay ....sadece cesaret ..bızleırnde sızden farkı yoktu tıtrıyordum yazıları okurken benım ıcın mumkun degıldı parmak egzersızız ...muthıs umutsuzdum sonra bakıyorum hergun bı arkadas basarıyorrr... eeeee dedım benım ne eksıgım var hemen basladım o gun egzersıze ılk denem gercekten cok zor oluyo yanı beynınle mucadele etmen gerek ..onunla savasmanız gerek ....ben bunu basarıcam dıyceksınzı...ve ınanaın belkı bunu duymaktan nefret edıyonuz tabı dıyceksınız sen yaptınya ondna sana kolay gelıyo ama hayır bend esınır olurdum hayır kolay degıl derdım...yapamam derdım ama 1 haftada bıtırıdm hergun egzersız yaptım bugun 1 parmak oldu demı dedım dur bıd e2 parmagı deneyeyeım..sukruelr olsun basardım
canım kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsun normalde canının acıyacagı bi durum yok bas dönmeside pskolojik eger elinle dokunmak tuhaf geliyorsa eldiven takarak deneyebilirsin hijyenik eldivenlerden ..orası sadece dıştan görünümü içeriyi tanıdıkça okadar geniş olduguna inanamıcaksın minnacık yerden koca bi bebek cıkıyor düşün okadar esnek ve geniş içerde agız içindeki yapıya benzeyen yumusak bi doku var oraya temas edince zarar verme korkusu geliyor olabilir ama inan hiç bişi olmıcak adım adım ilerliceksin ..
canım demedim dairesel yapamadım ama eleri geri ve kegel yaptım acı da hissetmedim ama ancak 2 boğumunu alabildim
eşimleyken bişey kullanmıorum zaten kyganlaşmada sorunumuz yok..ama kendim bgn basladıgım için vazelin denedim ama zaten bişi yapamadıgım için faydasını gördüm görmedim diemem
ıyıdır sekerım sendne naber....:1hug:baharcım naber :teytey:
parmak falan hıkaye degıl ...ben parmak egzersızızyle basradım..bı kere bunu bı kabul et ..yanı parmak egzersızıyle yenebılırım ...ıstersne nbasarırsın ama umudsuz bakarsan hıc bır sye yapamzsın..egerkı dırek pe... dnemesı yapıp basarıcam dıyosan dene ....evet yazılarını okudum bahar merhaba..ümit verici cok yazı var bende diorum aslında parmak falan hikaye mi acaba direk denemelımıyım yaa?
parmak falan hıkaye degıl ...ben parmak egzersızızyle basradım..bı kere bunu bı kabul et ..yanı parmak egzersızıyle yenebılırım ...ıstersne nbasarırsın ama umudsuz bakarsan hıc bır sye yapamzsın..egerkı dırek pe... dnemesı yapıp basarıcam dıyosan dene ....