Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oturarak cnm kendini ve eşini yonlendirebilirsin. Bide yatarak olunca hafif eğimli olması gerekiyo ya ilk başta oturarak denemek daha iyi bence ama öyle rahat ediyosan sen bilirsin yine de

Herkese selamlar
Arkadaşlar bu sayfa ile kk yı tanıdım eski Bi vajili olarakta moral vermek için geldim 2013 ağustosta evlendim 3 kasımda 3-4 günlük çalışma ile yendim kk sayesinde.. Geçen hafta cuma normal doğum yaptım.. Şimdi 7 günlük bebeğim benimle isteyen herkes yener.. Burayı bırakmayın uğraşın deneyin çalışın azmedin bakın yenip normal doğum bile oluyor yani en. Güzel anları tadına vararak eşinizle yaşayın..
Herkese Allah yardım etsin

Sen tavsiye ediyorsan giderim canım hiç yoktan iyidir yine de
Evet git. Evde yapabiliriz ama birinin destek olması gerekiyo. Doktor ödev verince sorumluluk alıyorsun ama tek başına zor oluyor biraz. Şuan 3. ödevdeyim. İnşallah hepimiz yeneriz ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Bencede haklısın destek cok önemli.Ben yurt dışındayım o yuzden doktora gıtme sansımda yok ama burda iki iyi yürekli arkadasım bana destek oluyor tecrubelerini paylasıyor yol gösteriyor rabbim binkere yazı olsun onlardan onların sayesinde korkularımı aşdım be sonuca cok yakınım allah yardımcımız olsun.

Çok iyi inşallah güzel haberlerinizi duyarız :)

Cok tsk ederim.senin yazılarınıda takip ediyorum.hangi aşamadasın?inşallah en kısa zamanda sende kurtulursun.inan zor deil o kapıya geldiğinde biraz rahat bıraktınmı arkası bomboş buna inan.
Evet onu öğrendim artık :) 1 parmağı rahat bir şekilde kasılmadan korkmadan alabiliyorum. Şimdi 3. ödev 2 parmak 1 boğumdayım. Şimdi başlayacam inşallah sen ne durumdasın

Evet onu öğrendim artık :) 1 parmağı rahat bir şekilde kasılmadan korkmadan alabiliyorum. Şimdi 3. ödev 2 parmak 1 boğumdayım. Şimdi başlayacam inşallah sen ne durumdasın
Hepimiz farklıyız mesela ben hayatta parmagımı oraya sokamam ama allık fırcam ile bir aparat hazırladım kendime bu 3üncü günüm ve aparata yaklasık 5tane havlu kagıt sarıp strecleyip buyuttum ve suna emın ol hani ilk girişde o ilk kapıda acı dedimiz nokta varya aparat nekadar buyurse buyusun okadar acıyor tabi acı bile denemez

evet sızı var sadece bende 3 -4 kez rimeli streçledim yaptım. Rahat bir şekilde girdi. Penis boyutunda yaptım tabi birden o kadar büyütünce girmedi :) birde kegel egzersizi çok iyi geliyo. Parmak egzersizi yapmadan önce onu yapıyorum

Öyle bir anda aparatı buyutme deneme canım olumsuz olursa motıven düşer ben ilk bas parmagım kadar bir vibratorle basladım sonra bi tık buyurtum hep bir tık buyuttum bu sekilde dahada motıve oldum birde afedersin ama mesela ekdersizlerimi ayna karaında sırtımı duvara yada biryere yaslayarak yapıyordum dün denedim dizlerimin üstüne coküp alttan denedim oda oldu bugunde mesala tuvalet pozisyonunda denedim oda oldu.kegel eksersizlerini ben hiç bilmiyorum nasıl bişey acaba ?

Küçük tuvaletini yaparken tutup bırakıyorsun. Gün içindede tut bırak yapıyorsun. Doktor parmak içerdeykende sık bırak dedi bana. Kasların güçlenmesi için

Küçük yaşta olunca daha kolay oluyo sanırım. Benim gözlemlediğim :)
Küçük yaşta doğuda mesela 13 yasında evleniyor yapıyor çünkü bilmiyor cahillik ne kadar çok usdune düşünürsek en azından bbenim öyle ordan burdan duymak yanlış bilgi edinmek zamanında korkunun verdiği bişiy yaşadıklarımız zaten çok devrik bi cümle oldu ama siz anladiniz tatlislar:))) kafayı takmamak lazım serbest bırakmak lazım doktorlar d a diyor ya seen kasiyosun ondan ollmuyo .

Aynen öyle takıyoruz araştırıyoruz sorguluyoruz ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…