Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O çok kötü bi acı ya ben dayanamıyorum
Canım sen bi devlet hastanesine gidiyorum diye yazmissin hangi hastane acaba?
İşin ilginç yanı acı esigimde yüksektir, ne acılar çektim ama bu işte psikolojik bişey korkuyorum.. Aparatlarla denedim içeride duvar olmadigini gördüm ama penise gelince herşey değişiyor işte.. Neyse Allah yardımcımız olsun bu kadar zevkli biseyde mahrum kaliyoruz ya inanamiyorum

Bende aparat odevleri gevşeme ödevleri yaptım ama ilk eşli denemede aynı tedirginliği yaşadım. Anlıyorum seni.
Pes etme eşli denemede yenmeden kalkma. Ilkine aparatla nasıl yaptıysan öyle düşünmeye çalış. O dar kısmında kasma kendini farketmeden geçicek.

Evet canım bende bi devlet hastanesine başvurdum da acaba aynı hastane mi diye merak ettim
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?

Eskişehirde tıp fakültesi var oraya ggidiyorum canım

Evet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.
Hatta bu aparatları esinle denemeden önce de yapmalısın alışması için yardımcı oluyor.

Evet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.
Hatta bu aparatları esinle denemeden önce de yapmalısın alışması için yardımcı oluyor.
Parmakla yapamiyorum bende evde kalemlerle deniyorum ama isteksizlikten bir aydır alıştırma yapmadım, en fazla orta parmak kalınlığında bişey soktum ama her seferinde aciyor alisamadim ona hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…