- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.901
Bence okadar buyuk bir acı yok canım sen kendini kastıgın için oyle hıssedıyorsunO çok kötü bi acı ya ben dayanamıyorum
Öyle tabi ama kasmamayı öğrememedim halaBence okadar buyuk bir acı yok canım sen kendini kastıgın için oyle hıssedıyorsun
Canım sen bi devlet hastanesine gidiyorum diye yazmissin hangi hastane acaba?O çok kötü bi acı ya ben dayanamıyorum
İşin ilginç yanı acı esigimde yüksektir, ne acılar çektim ama bu işte psikolojik bişey korkuyorum.. Aparatlarla denedim içeride duvar olmadigini gördüm ama penise gelince herşey değişiyor işte.. Neyse Allah yardımcımız olsun bu kadar zevkli biseyde mahrum kaliyoruz ya inanamiyorumO zaman en kısa zamanda yenersiniz inşallah diyelim :))
İsye bütün mesele o kısım zaten. Orayı geçince içi tamamen boşluk hiç bişey hissetmesin. O dar kısmı da o kadar zor değil eşine izin ver, rahat birak kendini gercekten anlamıcaksın girdiğini.
Öyle dayanılmıyacak kadar acı kesinlikle yok. Buna inandır kendini.
Canım sen bi devlet hastanesine gidiyorum diye yazmissin hangi hastane acaba?
Bana mı dedin canım
Bende aparat odevleri gevşeme ödevleri yaptım ama ilk eşli denemede aynı tedirginliği yaşadım. Anlıyorum seni.Canım sen bi devlet hastanesine gidiyorum diye yazmissin hangi hastane acaba?
İşin ilginç yanı acı esigimde yüksektir, ne acılar çektim ama bu işte psikolojik bişey korkuyorum.. Aparatlarla denedim içeride duvar olmadigini gördüm ama penise gelince herşey değişiyor işte.. Neyse Allah yardımcımız olsun bu kadar zevkli biseyde mahrum kaliyoruz ya inanamiyorum
Sen hangi durumdasın ? Egzersiz yapabiliyor musun ?Ben yapamadım henüz
Ill giriş kısmından bahsediyoruz canım. Zarın olduğu giriş.Dar kısım neresi hala anlamadım resimlerde orası dümdüz biryer dar geniş yeri yokki
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?Bende aparat odevleri gevşeme ödevleri yaptım ama ilk eşli denemede aynı tedirginliği yaşadım. Anlıyorum seni.
Pes etme eşli denemede yenmeden kalkma. Ilkine aparatla nasıl yaptıysan öyle düşünmeye çalış. O dar kısmında kasma kendini farketmeden geçicek.
Kuzum ikl vajina deliğinin ardından tam bilmiyorum ama 3\5 cmlik bi kanal var sonra balon gibi genisliyor, o ilk kısım zevk alan yer işte orası kasiliyor orası ağrı yapıyor bazilarinaDar kısım neresi hala anlamadım resimlerde orası dümdüz biryer dar geniş yeri yokki
Eskişehirde tıp fakültesi var oraya ggidiyorum canımEvet canım bende bi devlet hastanesine başvurdum da acaba aynı hastane mi diye merak ettim
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?
Hmm yok ben istanbuldayim. Başvurdum iki ay önce hala randevu için cagiracaklar o da sınırını bozuyorEskişehirde tıp fakültesi var oraya ggidiyorum canım
Evet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.Evet canım bende bi devlet hastanesine başvurdum da acaba aynı hastane mi diye merak ettim
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?
Aynen çok sıra oluyo biz bir sonraki randevuları hemen alıyoruz. Parmak eğzersizi verecektir. Hiç başlamadıysan başla istersenHmm yok ben istanbuldayim. Başvurdum iki ay önce hala randevu için cagiracaklar o da sınırını bozuyor
Parmakla yapamiyorum bende evde kalemlerle deniyorum ama isteksizlikten bir aydır alıştırma yapmadım, en fazla orta parmak kalınlığında bişey soktum ama her seferinde aciyor alisamadim ona halaEvet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.
Hatta bu aparatları esinle denemeden önce de yapmalısın alışması için yardımcı oluyor.
Egzersizle halledebilsem aylardır deniyorum, ben terapi yapip oradaki kasları rahatlatır diye umuyordum ama bilmediğim bişey soylemeyecek o zamanAynen çok sıra oluyo biz bir sonraki randevuları hemen alıyoruz. Parmak eğzersizi verecektir. Hiç başlamadıysan başla istersen
Malesef devlet hastanesi parmak eğzersizi veriyo. Ama yine de git iyi geliyo. Rahatlatıyo.Egzersizle halledebilsem aylardır deniyorum, ben terapi yapip oradaki kasları rahatlatır diye umuyordum ama bilmediğim bişey soylemeyecek o zaman
Sen tavsiye ediyorsan giderim canım hiç yoktan iyidir yine deMalesef devlet hastanesi parmak eğzersizi veriyo. Ama yine de git iyi geliyo. Rahatlatıyo.
Allah korusun kötü düşünme Can'ım tabi ki yeneceksin azıcık azim ve cesaretAcaba bende bi gün "başardım" yazabilcem mi burayayoksa Allah korusun karamsarligim ve tembelligim yüzünden vajinusmusa yenik mi düşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?