• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba hanımlar ben burayı takip ediyordum , bir cok bigi edindim vajinismusu yenemeden hamile kaldm şıan 7 aylk gayet normal gdıo böle olupta normal doğum yapan varmı bildiğiniz duydugunuz , ve egzersiz yapsam sorun olurmu

Arkadaşlar bugün bu rimeli sürece sarıp yapabildim sizce nasıl iyi bir ilerleme mi lütfen cevap yazın
Yok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli
Canım şuan çok şaşırdım ilk önce orgazm mı olmak gerekiyor ilişki denemeden önce

Nasıl hamile kaldınız ben de buna uğraşıyorum
Olivasyon günlerine denk getirdim spermi şırıngaya cektm içime akıntm 2 gün sonra vajide yanma tariş oldu şişti bundan dolayı olmadı sandm ertesi gün eşim tam boşalacg sırada vajiyi açıp içeri akıttm spermi daha sonra belime yastık koydum ayaklarımı duvara diktim 10 15 dk bekledm kalktgmda hiç sperm yoktu tamamen içime işlemişti

Tebrik ederim cnm insallah bizde yeneriz tez zamanda bizede dua et cnm.Hangi pozisyonda yendin cnm
Dualarim sizlerle cnm kendimden önce burdakilere dua ettim çoğu zaman sizlerde kurtulacaksınız inşallah buna inancım tamm. Üst pozisyonda oturarak cnm :)

Bişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz
Yok cnm o sert yer dediğin idrar deliğinin bulunduğu et parçası doğru yoldasin ve orayı sabırla geç sadece biraz batıyor o kadar yakinsin yenmeye sende .inşallah çok beklemez sende yazarsın başarı hikayeni

Tebrikler bizede dualarinixi eksik etmeyin bugün denedim ilk girişte baş kısmı ordaydi ve nefes alip vererek fahatamaya çalıştım fakat eşim söndü ve yarım kaldı olay .... aslında gerçekten belkide çok kolay bir olay ben kendimde sunu farkettim nasıl bir duygu acaba girince ne olacak o panukliklik var bende duygu durumu ne olacak bide bana üstte olmak zor geldi oturamiyorm açıkçası daha çok kasıyor um yatıyorum bel altına yastık kafa altına yastık gözler kapalı ve eşimin omuzlarına koyuyorum ayaklarımı ama acaba otursammi diyorum hangisi daha kolay olur diye soruyorum hep kendime

Back