- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.861
ağlayarak sızlayarak düşünerek yenemezsiniz arkadaşlar. kendi gücünüze inanacaksınız , inatçı olacaksınız , pes etmeyeceksiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şuan çok şaşırdım ilk önce orgazm mı olmak gerekiyor ilişki denemeden önceYok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli
Nasıl hamile kaldınız ben de buna uğraşıyorumMerhaba hanımlar ben burayı takip ediyordum , bir cok bigi edindim vajinismusu yenemeden hamile kaldm şıan 7 aylk gayet normal gdıo böle olupta normal doğum yapan varmı bildiğiniz duydugunuz , ve egzersiz yapsam sorun olurmu
Hamileyken egzersiz yapma doğumdan sonra yap benceArkadaşlar bugün bu rimeli sürece sarıp yapabildim sizce nasıl iyi bir ilerleme mi lütfen cevap yazın
Canım şuan çok şaşırdım ilk önce orgazm mı olmak gerekiyor ilişki denemeden önce
Olivasyon günlerine denk getirdim spermi şırıngaya cektm içime akıntm 2 gün sonra vajide yanma tariş oldu şişti bundan dolayı olmadı sandm ertesi gün eşim tam boşalacg sırada vajiyi açıp içeri akıttm spermi daha sonra belime yastık koydum ayaklarımı duvara diktim 10 15 dk bekledm kalktgmda hiç sperm yoktu tamamen içime işlemiştiNasıl hamile kaldınız ben de buna uğraşıyorum
Gözün aydın canım ne mutlu sana çok şükür bitti kabusun. Mutluluğun hep devam eder artık inşArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
tebrik ederimArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Cok sagol arkadaşım Rabbim bu derdi çeken tüm kullarına da bu mutluluğu yasatsin :)Gözün aydın canım ne mutlu sana çok şükür bitti kabusun. Mutluluğun hep devam eder artık inş
Teşekkür ederimtebrik ederim
Amiin inşallah arkadaşım. Evet üstte :)Canım tebrikler darısı bizlere inşallah en kısa zamanda
Hangi pozisyon üstte mi
Teşekkür ederim :)Bi kişi daha kurtuldu maşallah sana tebrik ederim
Amiin inşallah cnm en kisa zamanda yenmeyi nasip eyleye.bi de kuzucuklaaaar :)Tebrik ederim canm senden beklyrdm bu haberi darısi diger arkadaşların başına
Sağolasın cnm bu kadarı yaptık ya gerisi de gelir inşallah :)
Dualarim sizlerle cnm kendimden önce burdakilere dua ettim çoğu zaman sizlerde kurtulacaksınız inşallah buna inancım tamm. Üst pozisyonda oturarak cnm :)Tebrik ederim cnm insallah bizde yeneriz tez zamanda bizede dua et cnm.Hangi pozisyonda yendin cnm
Tebrik ederim canimArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Yok cnm o sert yer dediğin idrar deliğinin bulunduğu et parçası doğru yoldasin ve orayı sabırla geç sadece biraz batıyor o kadar yakinsin yenmeye sende .inşallah çok beklemez sende yazarsın başarı hikayeniBişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz