Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasim bende vajinamusu asmis biri degilim ama aparat ile calisiyorum bayagida ilerledim 2gunde.yapi olarak farklik gosterirmi bilmiyorum ama cokta popoya egimli degil evet egim var tam dik olmuyor ama cok fazla egim yok benimki oyle yani ben aparat ile calisirken bunu farkettim

Can'ım benimde aparatlarla hissettiğim kadarıyla hafif eğimli yani 20 derecelik bir açı en fazla

Canim bence super ben dun bunu beceremedim aynisini denedim olmadi nedense
Ben de günlerden sonra bugün biraz rahatladım Can'ım
Bunu bende daha önce denemiştim olmamıştı bugün de ilk sefer olmadı sonra kendimi kattığımı farkettim bekledim burundan nefes alıp ağızdan verirken ittirdim oldu
Sen de yapabilirsin yavaş yavaş kayganlaşturıcı kullan mutlaka

Bunu beceremedim ama daha kalinini yaptim bende nasil bir manyaklik valla bu vaji anlamadim gitti :)hadi bakalim insallah kurturuz biran once hepimiz

Tabi oluyordu canm ama tekrar tekrar denedim o girmeyen kisim bir süre sonra rahatlyr panik yapmazsan hic zor degil kendine inan egzersizleri yap kendin gör birseylerin girdigini girebildgini sonrasi daha kolay

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Adana'da da dr. Sabri Yurdakul ve dr. Ebru Ünal diye 2 doktordan randevu aldım ayrı günlerde. Bunlardan birime giden var mı içinizde

ARKADAŞLAR ŞANLIURFA ŞANMED HASTANESİNDE OP.DR NAZLI YILDIRIM HAKKINDA Bİ BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI ACABA??

Arkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Cok sevindim masallah tebrik ederim sende benim gibi bi yerden sonra gidemiyordun herhalde nasil basardin anlatirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…