- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.841
Arkadasim bende vajinamusu asmis biri degilim ama aparat ile calisiyorum bayagida ilerledim 2gunde.yapi olarak farklik gosterirmi bilmiyorum ama cokta popoya egimli degil evet egim var tam dik olmuyor ama cok fazla egim yok benimki oyle yani ben aparat ile calisirken bunu farkettimBişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz
Can'ım benimde aparatlarla hissettiğim kadarıyla hafif eğimli yani 20 derecelik bir açı en fazlaBişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz
Canim bence super ben dun bunu beceremedim aynisini denedim olmadi nedenseBu kızlar
Ben de günlerden sonra bugün biraz rahatladım Can'ımCanim bence super ben dun bunu beceremedim aynisini denedim olmadi nedense
Bunu beceremedim ama daha kalinini yaptim bende nasil bir manyaklik valla bu vaji anlamadim gitti :)hadi bakalim insallah kurturuz biran once hepimizBen de günlerden sonra bugün biraz rahatladım Can'ım
Bunu bende daha önce denemiştim olmamıştı bugün de ilk sefer olmadı sonra kendimi kattığımı farkettim bekledim burundan nefes alıp ağızdan verirken ittirdim oldu
Sen de yapabilirsin yavaş yavaş kayganlaşturıcı kullan mutlaka
Tabi oluyordu canm ama tekrar tekrar denedim o girmeyen kisim bir süre sonra rahatlyr panik yapmazsan hic zor degil kendine inan egzersizleri yap kendin gör birseylerin girdigini girebildgini sonrasi daha kolaySeni gerçekten tebrik ediyorum çok azmettin ve kendi kendine kısa sürede yendin
Benim için sanki dünyanın en zor işi oldu bu
Egzersizde eşimin tek parmağıyla yaptık en son orda kaldım
Sen aparatlarla çalışırken girmediği oluyormuydu hiç resmen ittiriyorum girmiyor kalın olan aparst
Cok sevindim masallah tebrik ederim sende benim gibi bi yerden sonra gidemiyordun herhalde nasil basardin anlatirmisin?Arkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Tebrik ederim cnm insallah bizde yeneriz tez zamanda bizede dua et cnm.Hangi pozisyonda yendin cnmArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Tebrik ederim canm senden beklyrdm bu haberi darısi diger arkadaşların başınaArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Bi kişi daha kurtuldu maşallah sana tebrik ederimArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
Acaba bende bi gün "başardım" yazabilcem mi burayayoksa Allah korusun karamsarligim ve tembelligim yüzünden vajinusmusa yenik mi düşücem
Canım tebrikler darısı bizlere inşallah en kısa zamandaArkadaslar bende basardim ya şu an mutluluktan ellerim titriyor bitti bu kabuss burdaki herkesten allah razı olsun ve en kısa zamanda sizlerde yenersiniz inşallah mutluluktan aglicam nerdeyse yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?