- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.801
Sizinki vajinismus değil. Vajinismus hiç ilişkiye girememe. Sizde yara mantar birşey olabilir doktora gitmeniz lazımKızlar merhaba derdimi paylasicam ama sorun vajinismus mu bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Ben iliski sırasında zorlaniyorum ilk birleşmede canım aciyo her defasında sanki ilk akşam gibi canım aciyo hiç istek gelmiyo zevk almiyorum sadece mecburi gibi hissedip yapıyorum. İlk gece de kanamam olmadı doğumda doktor muayene ederken suyumla beraber kanamam oldu doktorun bile beklemediği andı sanırım oda şaşırdı. Ve ben sorunumu anlattigimda acilmam olmasına rağmen normal doğum yapamadim. Doğumda ki alttan muayeneden sonra doktor korkusu oldu gidemiyorum sorun vajinismus mu?
Arkadaslar bende 6 ay önce vajiyi yendim.. ne okur pes etmeyin egzersizler yapin bunun hayatinizi mahvetmesine izin vermeyin.. elhamdulillah o günler kabus dolu geceler gecti.. ben hic inanamiyordum hatta esime ben hayatim boyunca bunu yapamicam diyordum bosanalim diyordum.. kendim kendime razi olmus bi haldeydim.. ama esim pes etmedi.. tedavi olduk ozel bi doktora.. ve inanin arkadaslar vajinismus hic de oyle zor bi sey degil ve yendikten sonra bu muymus yapamadigim sey diyeceginiz bir mesele.. ne olur evliliklerinizi bunun icin sarsmayin.. bu hastalik evliligin dusmani.. yardimci olmami isteyen varsa bana yazabilir.. kendinize guvenin[/QUOTE
Doktorun yaptırdıklarını anlatabilirmisiniz
Sen uzan basının ve belinin altina yastik koy esin de yaninda otursun tabi once bi süre rahatlat kendini dogal islaklik oluşmasını sağla sonra esin doktor eldiveni gecirsin eline ve serce parmagiyla baslayin kayganlastirici olarak ne kullaniyorsan ondan bol sürsün parmagina z yagi kullaniyrm genelde ve girişe yerlestirsin parmagini sen kendin yönlendir o sana göre hareket etsin derin nefes alip yavasca ver ve verirken ıkın o da sen nefes verirken yavas yavas ittirsin parmagini serce parmagi vee işaret parmagini dene bu gece baktin yapıyorsun cesaret geldi orta parmaga gec gecmek istemezsen de işaret parmagini alirsan onunla alistirma yap bu gece icinde beklet sık bırak yavasca icinde hareket ettirsin esin ben kasilarak da olsa aliyorum şükür tek parmagi bir kere de cift almistim sonra alamadim benim sorunum ne yazik ki ertelemem üstüne gitmemem ama ben dokunduramuyordum normalde hemen huylanip kaciyordum sakin ve sabırlı hareket edersen olur inşallah ben yapabildiysem sende yaparsin Allah kolaylik versinKizlar bu gece esimle parmak egzersizlerine baslicam nasıl yapicam yardım edermisiniz
cift parmagi esimle yaptim..esim ust uste koydu 2 parmagini..kontrol bendeydi..tutup esimin elini..ayni anda nefes aldim ikinip ittirdim..pnsn tamamini ust pozisyonda aldimCanım sen yendin mi çift parmağı nasıl yaptın tamamen yendiysen hangi pozisyonda yendin
Can'ım İnan ki yönünü aysrlayabildikten sonra girdiğini hissetmiyorsun bile biraz popoya eğilim vererek eşli denemeni yap kendini kasma elini çarşafa dola çarşafı sık vajiyi serbest bırak bi anlık cesaret sadeceBir de yenenlere bir sorum olucak
İlk giriş ne kadar sürüyor yani başının girmesi
Artık o kadar çaresiz kaldım ki Bebek istediğim için geçen ay yumurtlama günümde spermleri damlalıkla içeriye boşalttım
Belki olur diye umutlandım
Ama ne saçmaymış spermler dış ortamda ölüyormuş
cift parmagi esimle yaptim..esim ust uste koydu 2 parmagini..kontrol bendeydi..tutup esimin elini..ayni anda nefes aldim ikinip ittirdim..pnsn tamamini ust pozisyonda aldim
Şırıngayla hamile kalan bir bayan yazmıştı forumaCan'ım İnan ki yönünü aysrlayabildikten sonra girdiğini hissetmiyorsun bile biraz popoya eğilim vererek eşli denemeni yap kendini kasma elini çarşafa dola çarşafı sık vajiyi serbest bırak bi anlık cesaret sadece
Kızlar siz üstteysen yerini Nasıl buluyorsunuz görmeden çünkü giriş çok küçük
oylede alabildim..sadece o pozisyonda biraz panik yaparm hala..zorlansamda yinede yapabiliyorum yani tamamen kastigim icinEşiniz üstteyken alabildiniz mi penisi?
Spermler ölür diye biliyorum bende Can'ım Rabbim isteyen herkese bi mucize ile versin inşallahŞırıngayla hamile kalan bir bayan yazmıştı foruma
O vaji değildi gerçi ama bu yolla hamile kalmıştı
Spermler hemen ölür mü acaba net bilgi bulamadım heryere farklı yazıyor
oylede alabildim..sadece o pozisyonda biraz panik yaparm hala..zorlansamda yinede yapabiliyorum yani tamamen kastigim icin
süpersin :)) ozaman sen yendin.. birkere yaptıysan gerısı gelır cnm :))cift parmagi esimle yaptim..esim ust uste koydu 2 parmagini..kontrol bendeydi..tutup esimin elini..ayni anda nefes aldim ikinip ittirdim..pnsn tamamini ust pozisyonda aldim
geldi zatn cnm :) bazen zorlaniyorum hani yorgunsam cnm istemiyosa falan..ama cok sukur hersey yoluna girdi yinedesüpersin :)) ozaman sen yendin.. birkere yaptıysan gerısı gelır cnm :))
Gormeden evet canım ama başka seçenek yok tek elinle ayir zaten çok anlik birşey ikinmayi başarıp pes etmessen yanı yok olmuyo diye geri cekklmeyip usdune gidersen zaten ikinip nefes alıp kayganliginj sağlayınca bi nefeslik başının girmesi ve ilerletmen canım zaten yaratilisimiz gereği yönünü buluyor önemli bize düşen kısım acilip kapanan gergin küçücük sandigimiz kisma başını yerleştirmek ve çok hafif öne doğru eğilip oturmak spreyi sıkinca zaten hissizlesiyor biraz daha kolay oluyor canimKızlar siz üstteysen yerini Nasıl buluyorsunuz görmeden çünkü giriş çok küçük
hangi dktora gittinizkizlar cok zor bi durum ne cektim bi ben bilirim tam 1 sene vajinusmusla ugrastik gerekli olan 2 sey bir anlayisli bi eş iki cinsel terapist kizlar psikolog zaten derdinizi dinliyor ve egzersiz oneriyo 5 6 seansta kurtuldum tavsiye ederim kendi kendinize cok zor destek alin derim ben
Ankara yasemin yildizhangi dktora gittiniz
Ankara yasemin yildiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?