- 7 Şubat 2016
- 179
- 174
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.681
Vajinanın sanki böyle kendi kendine açıp kapatır gibi nefes alıp verir gibi yapicaksin bunu hergün tekrarla ki heryerde de yapabilirsin. Sadece bunu yaparken idrara sık çıkma istedi oluyor bilgin olsun..Başka yapabileceğim bişey var mı? Kegel egzersizleri nasıl oluyo
canim ben 1 parmakla basladim sonra 2 parmak yaptim ertesi gun mum aldim mumu prezervatife gecirdim ici zeytimyagi dolu yaga batirdim cikardim ikindim ve ittim kolaylikla girdi baktim aci falan yok solo.pecete sardim 1 tane baktim aci yok bu sekildr devam ettim 4. gunun sonunda muma 13 tane solo pecete sarmistim bi p... boyutuna getirdim ama her egzersiz oncesi ayna karsisinda nefes egzersizi yaptim daha sonra normal egzersizee gectim inan bana esimlr birlikte oldugum gun gram aci hissetmedim onemli olan yapacagina inanmak ve gercekten istemek zaten egzersiz yaparken beynin kabul ediyo artik vajinana birsey girebilecegine psikolojikmende rahatliyosun.A
Anlatirmisin Canım nasıl yaptın egzersizleri
Bende bunları yapıyorum iki parmak üç parmak yapabiliyorum en son p..s boyunda bi aparatla yaptım ağlayarak zorlayarak artık o kadar zorladim ki kanattim baya ama girmedi genislemedicanim ben 1 parmakla basladim sonra 2 parmak yaptim ertesi gun mum aldim mumu prezervatife gecirdim ici zeytimyagi dolu yaga batirdim cikardim ikindim ve ittim kolaylikla girdi baktim aci falan yok solo.pecete sardim 1 tane baktim aci yok bu sekildr devam ettim 4. gunun sonunda muma 13 tane solo pecete sarmistim bi p... boyutuna getirdim ama her egzersiz oncesi ayna karsisinda nefes egzersizi yaptim daha sonra normal egzersizee gectim inan bana esimlr birlikte oldugum gun gram aci hissetmedim onemli olan yapacagina inanmak ve gercekten istemek zaten egzersiz yaparken beynin kabul ediyo artik vajinana birsey girebilecegine psikolojikmende rahatliyosun.
ben egzersizler sirasinda hic agri falan hissetmedim gayet normal bi sekildr yapiyorum aparat icimdeyken daire ciziyodum ve ikiniyodum. sen kendini.cok kastigin icin olabilr o kadar zorlanmanBende bunları yapıyorum iki parmak üç parmak yapabiliyorum en son p..s boyunda bi aparatla yaptım ağlayarak zorlayarak artık o kadar zorladim ki kanattim baya ama girmedi genislemedi
Böyle düşünme lütfen ya biraz çabala olmuuo diye aklına getirme spreyi sık ilk parmak al makas gbi düşün yanlardan esneyen senin kontrolünde bi yapı sen oturmaya sen yapmaya çalış spreyi sıkıp yanlardaki o açılan kapanan yerde parmaginla gezdir sonra hafif kayganlasmasi için zeytinyağı bebeyagi aycicek yağı kayganlastirici vazelin işte bunlardan herhangi biri hangisi varsa eşine sur hafif kendine sür oturu r gbi çok az almaya çalış ilk gün böyle ikinci gün yine böyle biraz biraz ilerleyerek buradaki çoğu melek arkadaşım ve ben böyle yaparak zamanla yendik ama lütfen olmuyor deme boşanmayı dusunmeyin bunları yaparken ana ve esas kural burundan derin nefes alıp ağızdan verirken derin derin kuvvetli ikinmak canim bunu yapıyoruz sonra her gün biraz daha ilerlemek umutlandiracak seni azmetmessek ilerleyemeyiz ayrıca kolaylık duası euzu besmele rabbi yessir gbi dualarla allaha tevekkül edip acizligimizi bildiriyoruz allahım bu sikintimimdan beni kurtar diye bu işte bana kolaylık ver hemencik oluverisn diye dua edelim Rabbim okadar buyukki cabalayalim kolay olanı secmeyelim lütfen zaman zaman hepimize oldu yalanlar aglama krizleri ama sükürler olsun gerçekten isteyince azmedince isteyince ikininca ve hafif degdiginde sicramayinca ve üstüne gidince oluyor. bunsayfayi derinlemesine inceleyin en azından ara ara geçmiş yorumlara da bakın rabbimden dileğim herkes çabucak yensin inşallah allah yardimciniz olsunOlmuyor olmuyor bir türlü olmuyor ben artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Hwr gün kendimi suçlu hissetmekten yoruldum her sabah bu düşünceyle uyanmaktan bıktım yaşamak bile istemiyorum dayanamıyorum artık boşanalım dicem gücüm kalmadı artık
Yok canım ilk zamanlar kasılma problemim vardı zaten ama onu astım ben.. Ne korkuyorum nede kasiliyorum.. bir parmak iki parmak üç parmak la oluyor fakat p..s kalın geliyor girmiyor. Ben hatta eşimi üzmemek için her defasında olmuyor diye hüsrana uğramasını diye p..s kalınlığında bi aparatla başladım ağlaya zorla ya yaptım ucu girdi bende dairesel çizerek genişletmeye çalıştım sonra yavaş yavaş baskı uyduların ve kanat tim hatta ama girmedi genişlemesi yinedeben egzersizler sirasinda hic agri falan hissetmedim gayet normal bi sekildr yapiyorum aparat icimdeyken daire ciziyodum ve ikiniyodum. sen kendini.cok kastigin icin olabilr o kadar zorlanman
Canim çünkü yanı bence benim fikrim p.boyutunda ise zevk olmadığı yad ıslak olmadığı için de olabilir bide pozisyon da kanamasında sebep olmuş olabilir uç parmak kadar oluyosa oturarak esinle dene derim kolaylık dilerimBende bunları yapıyorum iki parmak üç parmak yapabiliyorum en son p..s boyunda bi aparatla yaptım ağlayarak zorlayarak artık o kadar zorladim ki kanattim baya ama girmedi genislemedi
senini.hatan bence direk bi p.... boyutunda bi aparatla baslaman alistirarak gitsen bu sekilde olmazdi benceY
Yok canım ilk zamanlar kasılma problemim vardı zaten ama onu astım ben.. Ne korkuyorum nede kasiliyorum.. bir parmak iki parmak üç parmak la oluyor fakat p..s kalın geliyor girmiyor. Ben hatta eşimi üzmemek için her defasında olmuyor diye hüsrana uğramasını diye p..s kalınlığında bi aparatla başladım ağlaya zorla ya yaptım ucu girdi bende dairesel çizerek genişletmeye çalıştım sonra yavaş yavaş baskı uyduların ve kanat tim hatta ama girmedi genişlemesi yinede
Canim genişlemedi deme çünkü içerisi doktorumun dedgine gore boş bi hazne giriş kısmında zaten makas gbi açılıp kapanan bi yer o aparatla yapiyosan çok rahat yaparsın ya içerde genisliycek bi yer yok canım giriş de yapiyosan esli spreyli ve kayganlastirici ile bi dene umarım başardım diye sende yazarsinY
Yok canım ilk zamanlar kasılma problemim vardı zaten ama onu astım ben.. Ne korkuyorum nede kasiliyorum.. bir parmak iki parmak üç parmak la oluyor fakat p..s kalın geliyor girmiyor. Ben hatta eşimi üzmemek için her defasında olmuyor diye hüsrana uğramasını diye p..s kalınlığında bi aparatla başladım ağlaya zorla ya yaptım ucu girdi bende dairesel çizerek genişletmeye çalıştım sonra yavaş yavaş baskı uyduların ve kanat tim hatta ama girmedi genişlemesi yinede
Yok canım ya islaklik vardı ki zaten kremlerle kayganlastirmistim ama baskı uyguladikca feci ağrılar oldu yinede bırakmadım illa olacak dedim çok zorladim ve kanat tim öyleCanim çünkü yanı bence benim fikrim p.boyutunda ise zevk olmadığı yad ıslak olmadığı için de olabilir bide pozisyon da kanamasında sebep olmuş olabilir uç parmak kadar oluyosa oturarak esinle dene derim kolaylık dilerim
Sen eşli bi dene canım bence pozisyonun hangisi bilmiyorum da oturarak sanki o aparatla çalışır gbi eşli dene yine kontrol sende olsun kasilman da yoksa rahat yenersin yahu :)Yok canım ya islaklik vardı ki zaten kremlerle kayganlastirmistim ama baskı uyguladikca feci ağrılar oldu yinede bırakmadım illa olacak dedim çok zorladim ve kanat tim öyle
İçi değil canım giriş kısmı genislemiyo kremlerle denedim olmadı anca üç parmak kalınlığı oluyor onun ötesi girmiyor. Artık o kadar kötü oldum ki evde yoktu esimde bırakmadı zaten jilet bulsam kendim centikler atarak kescektim o derece düşün artikCanim genişlemedi deme çünkü içerisi doktorumun dedgine gore boş bi hazne giriş kısmında zaten makas gbi açılıp kapanan bi yer o aparatla yapiyosan çok rahat yaparsın ya içerde genisliycek bi yer yok canım giriş de yapiyosan esli spreyli ve kayganlastirici ile bi dene umarım başardım diye sende yazarsin
İnşallah canım ya inşallah bende başardım diye yazarım...Sen eşli bi dene canım bence pozisyonun hangisi bilmiyorum da oturarak sanki o aparatla çalışır gbi eşli dene yine kontrol sende olsun kasilman da yoksa rahat yenersin yahu :)
Allah allah ya işte o giriş kısmının genişlemesi çok mühim değil bence ornegin adetten sonra buzusuyo ya yada on sevisme uzun tutunca kendince esniyo dolayısı ile aparatla çalışabilen hele uç parmak yaparsın ya inanıyorum bi kaç adım ondesin bakamayanlar dokunamayanlar varİçi değil canım giriş kısmı genislemiyo kremlerle denedim olmadı anca üç parmak kalınlığı oluyor onun ötesi girmiyor. Artık o kadar kötü oldum ki evde yoktu esimde bırakmadı zaten jilet bulsam kendim centikler atarak kescektim o derece düşün artik
Zaten ilk bir parmak iki parmak üç parmak derken kalın enjektorle yaptım en son raddede Ben p..s boyutunda aparat kullandım başta değil yani..Bakalım yarın da yap cam inşallah mujdeyle yazarimsenini.hatan bence direk bi p.... boyutunda bi aparatla baslaman alistirarak gitsen bu sekilde olmazdi bence
canim o.cok meshur spreyi al onunla bi egzerisz yap bakalim nasil olacakİçi değil canım giriş kısmı genislemiyo kremlerle denedim olmadı anca üç parmak kalınlığı oluyor onun ötesi girmiyor. Artık o kadar kötü oldum ki evde yoktu esimde bırakmadı zaten jilet bulsam kendim centikler atarak kescektim o derece düşün artik
İnşallah öyledir ama ben artık hani bu son raddede de olmayınca anotomik yapıda sıkıntı var diye düşünüyorum. Çünkü esneyip genislemeyen zar kalın zardir ve ancak yirtilmayla genislermis belkide bu yüzden çok acı çekiyorum yirtilmadigi icinAllah allah ya işte o giriş kısmının genişlemesi çok mühim değil bence ornegin adetten sonra buzusuyo ya yada on sevisme uzun tutunca kendince esniyo dolayısı ile aparatla çalışabilen hele uç parmak yaparsın ya inanıyorum bi kaç adım ondesin bakamayanlar dokunamayanlar var
Hic kadin dogumcuya muayene olmadin miİnşallah öyledir ama ben artık hani bu son raddede de olmayınca anotomik yapıda sıkıntı var diye düşünüyorum. Çünkü esneyip genislemeyen zar kalın zardir ve ancak yirtilmayla genislermis belkide bu yüzden çok acı çekiyorum yirtilmadigi icin
Wemcaine pump sprey mi aldım ama uyustururken yakiyo farkeden bişey olmuyor ha acı cekmissin ha da sprey yakmış aynı acıyı duyuyorum sonuçta.. yirtilsa o acıya da razıyım yani yeterki yirtilsin artikcanim o.cok meshur spreyi al onunla bi egzerisz yap bakalim nasil olacak
Bir parmakla denedi bişey yok dedi ve operasyonda oldum iki çektik attık dedi... Fakat ben ameliyattan öncede 3 parmak alabiliyordum ameliyattan sonrada hala üç parmak alabiliyorum. Bence beni kandırdı belkide tek çektik attı bi hata yaptı bilmiyorum çünkü bu operasyonu geçirenler iki günde iyilesiyolar kanamalari olmuyor... Benim tam 1 ay boyunca kanamam durmadı..Hic kadin dogumcuya muayene olmadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?