Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımben dede cçıktı zaten aldığını alıyor sen sıkıntı yapma sonra lavobada yıka ertesi günü ılık düşünü yap inşallah hamis olursun="jeyyarjeyyar, post: 45061493, member: 734981"] sırtı ustu yatarak nası egzersız yapılıyo aklım almıyo gormeden nası olur bıde egzersıze baslıyamıcam da bugun söyle bı uzanıp elımı uzattım sırt ustu benım elım anca dısına yetısıyo ıcıne nası aklım almadı[/QUOTE]
Canim

Canim[/QUOTE]
İnşallah canım ya bakalım yarın tekrar denicez inşallah hamile olurum

Kızlar bugün 4.seansımı tamamladım, çok hızlı gittiğimi söylüyor aslı hanım ve bu güzel birşey. eşli parmak egzersizini tamamladım (ilk başta parmak egzersizini yapmayı geçtim, o bölgeme dokunamıyordum bile). sanırım 1 - 2 hafta içerisinde tamamlamış oluruz. 14 şubata kadar çözmek istiyordum ama acele etmemem gerekiyor.
İlerledikçe bilgilendirmelere devam edeceğim.

Çok güzel :) Allah yardımcın olsun :)

Huzur huzur seni hatırladım bizim donemdensın sen .. nicki mi degiştım nılsu ada idi belki hatırlarsın :) zuzuku fln vardı yenmiştık biz canım .. Nyse senın yenememene uzuldum vede kızdım acikcasi yanlış anlama benı lutfen nolur amacım senınde basarman ki sen ztn oldukca yol katetmişsin :) bizlerde o aşmalarfdan sonra bi hısımla yenmiştık sende yapabilirsin. . Nerede takıldın ztn cogu gtmiş bi gıdımlık yol kalmış .. Boyle yaparak kendıne ve de evliliğine daha fazla zarar verme canım bak vallahi bitti sayılır yahu az bıraz cesaret sık dısıni inan bana bumuymuş dıyecek ve gecırdıgıb sıkıntılı gunlere agladıgın zmn lara kahredeceksın. ..

Olmuyor olmuyor bir türlü olmuyor ben artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Hwr gün kendimi suçlu hissetmekten yoruldum her sabah bu düşünceyle uyanmaktan bıktım yaşamak bile istemiyorum dayanamıyorum artık boşanalım dicem gücüm kalmadı artık

Kızlarrr yine ben Yaa bende evlenicem ama korkuyorum ayna ile bakıyorum parmağımı yerleştirdiğim zaman hemen giricekmiş gibi geliyor ama benim de kasılma problmemim var galiba

Kızlarrr yine ben Yaa bende evlenicem ama korkuyorum ayna ile bakıyorum parmağımı yerleştirdiğim zaman hemen giricekmiş gibi geliyor ama benim de kasılma problmemim var galiba
Hiç kırma ve korkuyla yaklasma... Benim korkum yoktu sadece kasılma problemim vardı kasilmayi hallettim ama ışte.. hala olmadı.... Sen şimdiden kas gevşetici kullan kasilmalarini duzeltir

Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)
Oluyo canım oluyo bebeğim oluyo başarılı arkadaşım:))) ikinci üçüncü dorduncu beşinci denemelerimde odaya gitsemmi gitmesemmi diye düşünceli gudiyom ama oluyo sonra guluyom kendi kendime hala ne bu korkaklık diyorum yanı ilk seferden daha kolay oluyo canım için rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…