Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hangi doktora gittiniz

H huzurhuzur35 canım ama erteledikçe daha kötü olur. Kendin yapmaya çalışsan biraz? Bende iki parmakta bayağı zorlanmıştım. Sinirden çatlıcaktım. Olmuyo işte olmuyo diye ağladım bile. Halbuki trk parmaktan sonra kalınlık iki katına çıkıyo iki parmakta. Yavaş yavaş alışıyo. Şuan ilişkiden önce yine parmak yapıyorum ben. Çok rahat oluyor iki parmak. Nolur bırakma sen. Eşin yapmasa da sen yap bişeler.

hergün burayı takip ediyorum yazılanları okuyorum benim gibi ne kadar çok kişi olduğunu gördükçe yalnız olmadığımı biliyorum bu bile bana rahatlık cesaret veriyordu herkese çok çok teşekkür ederimevleneli 4 ay oldu ve başardım çok canımın yandığı zamanlar oldu ağlayarak bıraktığım zamanlar oldu eşim fark etmesin diye duşa girip ağladığım bazen bu işten kaçmak için eşim uyuyana kadar yatağa gitmediğim oldu ama çok çok şükürler olsun ki eşimin desteği soğukkanlılığı ve kullandığım bi iki jel sayesinde başardım.öyle aparatlar parmaklar ve ya fırça sapları gibi şeyler denemedim ben her defasında eşimle milim milim denedik bunu yapmamız gereken bi iş gibi her defasında denedik canım yanınca bıraktık bazen zorladık acıya dayandım ama pes etmeden eşim hep yanımda oldu her gün bi önceki günden daha az korkuyordum bunu hissedebiliyordum gün geçtikçe vücut bu duruma alışıyo inanın süre uzun olabiliyor olmayınca üzülüyor insan ama psikolojikmen alışılıyor canım yine yandı ama ilk zamanlardaki kadar olmadığını zamanla görüyor insan şu an çok mutluyum daha iyi olacağına inanıyorum çünkü bu bir hastalık değil sdc korkularımız var bunu unutmayın rabbim herkese yardım etsin

Aynen öyle, çok güzel anlatmışsınız. Ama egzersiz yapsaydınız daha da kolay olurdu :)
Tebrik ederimm. Ben de 4 aylık evliyim. Allahım burdaki diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda yenmeyi nasip eylesin.

Aynen öyle, çok güzel anlatmışsınız. Ama egzersiz yapsaydınız daha da kolay olurdu :)
Tebrik ederimm. Ben de 4 aylık evliyim. Allahım burdaki diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda yenmeyi nasip eylesin.
aparattan korktum eşimle denemek daha kolay geldi bana aparat parmak gibi şeyler çok daha fazla korkuttu beni

bı ıkı jel derken kayganlaştırıcı jel mı kullandın bıde ısımlerını söyleyebılır mısın ben tamamen kupkuruyumda

bı ıkı jel derken kayganlaştırıcı jel mı kullandın bıde ısımlerını söyleyebılır mısın ben tamamen kupkuruyumda

Durex'in aloe vera özlü kayganlaştırıcısını kullanabilirsin. İlk başlarda biraz yakar, o da tahrişleri iyileştirici özelliği olduğu içindir. Ben hep ondan kullanıyorum. Şuan hiç yakmıyor.

Durex'in aloe vera özlü kayganlaştırıcısını kullanabilirsin. İlk başlarda biraz yakar, o da tahrişleri iyileştirici özelliği olduğu içindir. Ben hep ondan kullanıyorum. Şuan hiç yakmıyor.
saol :) bende de okeyın sıcak temas dıye bısı var bıde orda cıleklı vardı cılek kokusunu sade cılekte severım dıye sıcak temas olanını aldım. o da yaktı stres oluyorm daha bısı yokken bıraz ısıtıcı etkılıymıs galıba
ben ıstıyorm kı kendım ıslanmısım gıbı olsn yanı kayganlastırıcı bana bı hıs vermesın zaten darlanıyorm
dedıgın aklımda ama markette falan vardır heralde bı bakıym cıkınca

Biz eczaneden alıyoruz canım. Bide çok kolay temizleniyor, o da çok iyi benim için. Bebe yağı çok sinir ediyo beni. :)

bıde sey sorcam sızlere hanı dugun zamanı bırılerı nasıl olcanı soyler falan ya hanı yanı bana soylemedı kımsede buyuklerden bırımı evlı olan yakınlardan bırımı söyle boyle dur falan gıbı bısıler dermıs ya sıze ne anlattılar
bızım dugunde bazı kuslukler oldugundan kımse bana bısı söylemedı lambur lumbur gıttım
ıstersenız özelden de yazabılırsınız
aklıma ılk geceymıs gıbı olsun dıye geldı de sızden gelen tavsıyelerle bı ılk gece konseptı yapıp hıç egzersıze bulasmadan daha ii bı baslangıc yapabılırım dıye dusundum

Bana da öyle etraflıca pek bişe anlatılmadı. Sadece bi yakınım, kayganlaştırıcı kullanmamı falan söyledi. Hijyene daha çok dikkat etmemi, Ön sevişmeyi uzun tutmamı, vs vs. Zarın ne olduğunu doktorumdan öğrendim ben.

Parmak eğzersizi yapanlar bakar mısınız ne şekilde iki parmak eğzersizi yapmam gerekiyo beceremedim

Arkadaşlar banada yardım edin bende eksersizlere başlamak istiyorum artık kurtulmak istiyorumeşli denemelerde o bahsedilen duvara gelip kalıyorum ilerleyemiyorum sabrım kalmadıparmak eksersizi yapamam ama aparatla yapabilirim gibi geliyor bu konuda bana yardımcı olabilecek destek olucak arkaslar lutfen yardım edin

Bende yapamam demiştim ama tek parmağın hepsini alıyorum. Hatta rimeli streçledim ve hepsini aldım. Güven kendine

Bende yapamam demiştim ama tek parmağın hepsini alıyorum. Hatta rimeli streçledim ve hepsini aldım. Güven kendine
Anlıyorum demek istediğiniz yalnız ben kendimi aparat ile daha rahat hissederim gibi geliyor.Birde aparat işe calısırken prezarvatif yada herangi bir kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?

Ya canım sacmalama çok üzüldüm spreyi al hemen ve tek parmak la başla tuvalet pozisyonu al ve parmağını şok ama burnundan nefes al ikinarak ilerle canım hiç korkma bende yeni yendim bu sayfayla daha yeni sayfayı takip et eşine

Çok üzüldüm ya beni çok uzdun bu derdi çeken anliyo arkadaş işte yaaaa ((aglama lütfen arkadaşım buradaki yorumlari oku sorular sor allaha güven dua et canım tevekkül et isyan etme sakin ve Azmet vazgeçme bir yerden başlamak gerekli canım basla ve eşine çabalarının gormesini sağla en azindan. Sorularına cvp vermeye ben ve buradaki arkadslarim elimizden geldiğince yardımcı olmaya cvp vermeye hazırız üzülme inşallah ve umarım yeneceksin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…