- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.141
z.yağı bazı insanlarda mantar yapabiliyor 1 kez kullanmamıza rağmen z.yağı eşimde mantara sebep oldu ve ondanda bana geçti...bebeyağı kullandık uzun bir süre o da sanki kuruyor gibi oluyor birde bu defa da ben enfeksiyon kapmıştım ve bebe yağından olabileceğini düşündüm doktordan tavsiye istedim o da bana bir jel önerdi adını burda vermem uygun olur mu bilemiyorum ama bu jel hem nemlendirici,hem vajinanın ph ını düzenliyor,hemde enfeksiyonla savaşıyormuş.fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama kesinlikle verilen parayı hakediyor keşke en başından bu ürünü bilseydik dedik eşimle.
doktor bana bi jel verdi ismi sedoxx galiba bi ona da bak istersen çok iyi kayganlığı falan kurumuyor dedi. Aldım da kullanamadım.
Jelin adını bana özel mesaj olarak yazar mısın rica etsem?
doktor bana bi jel verdi ismi sedoxx galiba bi ona da bak istersen çok iyi kayganlığı falan kurumuyor dedi. Aldım da kullanamadım.
İlk defa duydum ismini her eczane de varmıdır acaba bende bi bakayımhıhh bende bu jelden bahsettim işte canım adını vermem uygun mu diye düşündüm sen vermişsin:) kesinlikle çok iyi bir jel kullanınca göreceksin..
Vazelin de cok kaygan gelmiyo bana ve orasi icin uygun gelmiyo pek bebanthol güzel ama bi de senin soyledigim jeli alayim bulabilirsemHayır,dün bana sadece olabildiğini göstermek için yaptı. Ben parmak girmez imkansız diyordum ve işaret parmağını soktuğunu anlamadım. Sadece orta parmak ilerlerken biraz yanma ve acı oldu o da normal sanırım.
Belki eşime izin veririm bilmiyorumki doktora bişey diyemedim işaret parmağını söylemeden soktu yoksa ona da izin vermezdim. Regl olucam 1 2 gün içinde bitsin belki deneyebilirim eşimle kendim asla yapamam tabiEvet canım doktora jel kullan dedi zeytinyağı devamlı kullanmak iyi değilmiş bir de bende yanma yapıyor sanırım zeytinyağı. Bepanthol de duydum de hiç denemedim o da olabilir tabi vazelin kullananda var.
Tamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyoher eczanede olmayabilir ama büyük çoğunluğunda var sen bir eczaneye sorarsan onlar yoksada getiriyor.fiyatı 35 tl idi canım
Tamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyo
Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence ertelemeben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?
Evet bende su bazli kayganlastirici kullaniyorum hic yanma yapmiyorSu bazli jeller kullanin diyolar onlar yakma yapmiyormus bi de bebanthol ün cilt kremi var su bazli o da güzel ben denemistim kayganligi güzel onu dene istersen bi bende ondan alcam tekrar
Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyordaTamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyo
Canim SXTIVA su bazli yag icermeyen kayganlastirici jel ben kullaniyorum cok memnunumSu bazli kayganlastiricinin adi ne peki
canım bu jel ile egzersizlerini çok rahat yapacaksın inşallah biran evvel cesaretini topla ve başla egzersizlere..
Canim ben aldim ama pek begenmedimBen bebek yagi aldm o nasil acaba onunla baslamayi düşünüyorum
evet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorumKızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?