Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Jelin adını bana özel mesaj olarak yazar mısın rica etsem?

doktor bana bi jel verdi ismi sedoxx galiba bi ona da bak istersen çok iyi kayganlığı falan kurumuyor dedi. Aldım da kullanamadım.

hıhh bende bu jelden bahsettim işte canım adını vermem uygun mu diye düşündüm sen vermişsin:) kesinlikle çok iyi bir jel kullanınca göreceksin..

her eczanede olmayabilir ama büyük çoğunluğunda var sen bir eczaneye sorarsan onlar yoksada getiriyor.fiyatı 35 tl idi canım

Vazelin de cok kaygan gelmiyo bana ve orasi icin uygun gelmiyo pek bebanthol güzel ama bi de senin soyledigim jeli alayim bulabilirsem

her eczanede olmayabilir ama büyük çoğunluğunda var sen bir eczaneye sorarsan onlar yoksada getiriyor.fiyatı 35 tl idi canım
Tamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyo

yani 50 ml lik parfüm şişeleri kadar ama çok kaygan ben bebeyağına göre daha az kullandım.tabi ben egzersizde kullanmadım

ben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?
Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence erteleme

Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyorda

[QUOecem3543, post: 44868214, member: 730660"]Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyorda[/QUOTE]
Ben bebek yagi aldm o nasil acaba onunla baslamayi düşünüyorum

canım bu jel ile egzersizlerini çok rahat yapacaksın inşallah biran evvel cesaretini topla ve başla egzersizlere..

Aaaa aynı jel mi :) bana da doktorum önerdi çok memnun kalacaksın yağlar iyi değil mantar yapar bırak dedi. Bende deneyeyim bakayım egzersiz zor da

Jel heryerde bulunmuyor ben büyük bi eczaneye gittim yoktu getirttiler ertesi gün

Kızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
evet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…