- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.061
Anlattiklarinda kendimi gördüm benim esimde cok anlayışlı ama 1.5 yil oldu artik onun da sabri tükendi bende 42 kiloyum esim 96 idi en son beni de hep korkuttular cok zayifsin nasil yapacaksın o isi nasil dayanacaksin diye simdi o bilinç altima yerleşen kirli bilgilerin ceremesini cekiyorum doktora gittim kac defa bu isin kiloyla boyla bi alakasi yok dedi orasi cok esnek bi yapıya sahip ve senin de fiziksel olarak cinsel birlesme gerceklestirmen icin uygun dedi ama gelde bunu benim beynime anlat iste o gereksiz sacma sapan yanlis bilgiler yerlesmis kafaya atmasi da zor oluyo Allah yardimcimiz olsunBenim eşim normalde anlayışlı. Ama o anda olmayınca çok sinirleniyo. Bi de artık güveni kalmadı bana atlatacağıma normal bi ilişkimiz olacağına. Ben hiç egzersiz yapmadım. Dokunamam falan demiyorum ama parmak bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Benim de kendime güvenim kayboluyo yavaş yavaş. Bi de ben 40 kiloyum eşim 96 kilo sanki benim ki gerçekten dar çünkü her denememizde vajinamda yırtık oluyo
Amin siz ne durumdasınız egzersiz falan neler yapıyosunuz yoksa sizde sadece acaba bu sefer mi olacak diye erteliyo musunuz benim gibi. Ben korkudan işten eve gelemiyorum yine olmayacak kavga edip kötü olacaz diye. En kısa zamanda aşarız umarım çok kötü bi psikolojjiAnlattiklarinda kendimi gördüm benim esimde cok anlayışlı ama 1.5 yil oldu artik onun da sabri tükendi bende 42 kiloyum esim 96 idi en son beni de hep korkuttular cok zayifsin nasil yapacaksın o isi nasil dayanacaksin diye simdi o bilinç altima yerleşen kirli bilgilerin ceremesini cekiyorum doktora gittim kac defa bu isin kiloyla boyla bi alakasi yok dedi orasi cok esnek bi yapıya sahip ve senin de fiziksel olarak cinsel birlesme gerceklestirmen icin uygun dedi ama gelde bunu benim beynime anlat iste o gereksiz sacma sapan yanlis bilgiler yerlesmis kafaya atmasi da zor oluyo Allah yardimcimiz olsun
canım burada vajinasına bakamayan insanlar bile yendi egzersiz yaparsan deneme yapabilirsin ama olumlu olmazsa canın sıkılır , parmakla baslıycaksan serce parmagınla eger yapamazsan kulak cubuguyla baslayabilrisin strece sar ıkınarak kulak cubugunu sokmaya calıs burnundan nefes al agzından ver muma üfler gibi nefes ver , kegel yap idrarını yaparken idrarını tut bırak tut bırak hissettgn baskı yanma vs hisleri cok normal sonra bişileri basarabilir ama parmak yapamazsan eşinin parmagını deneyebilrsinBenim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi
.Mucize1210
Yaaaaa gerçekten miiii çok sevindiiimm canımmmm
Uff ben ne zaman tamamen birleşme yaşayacağımm :/
Bide yarısına kdr alıyorduk ya biz geri kalan kısım ilerlediğini yerden daha kolay cnm bizim ilk olduğu için yavaş ilerliyo işte bugün biraz daha kolay oldu ilkine goreMucize1210
Yaaaaa gerçekten miiii çok sevindiiimm canımmmm
Uff ben ne zaman tamamen birleşme yaşayacağımm :/
canimmmm üstte denedin mi ustte daha kolay oluyo ben ilk misyonerde denedim ama 2. ustte oldu ve hemen girdiBide yarısına kdr alıyorduk ya biz geri kalan kısım ilerlediğini yerden daha kolay cnm bizim ilk olduğu için yavaş ilerliyo işte bugün biraz daha kolay oldu ilkine gore
Biz denicektik canım..öncesinde parmak egzersizi yapayım dedm ben bi 5-10 dk..iki parmağın azcığını girdirince kan geldi. Doktoruma msj attım hemen. O da, daha iyileşmemiş demekki iki gün daha ara verin dedi. Öyle kaldı yani.Bide yarısına kdr alıyorduk ya biz geri kalan kısım ilerlediğini yerden daha kolay cnm bizim ilk olduğu için yavaş ilerliyo işte bugün biraz daha kolay oldu ilkine gore
Ben denemisdim bazı arkadaşlar ilişkiden önce egzersiz yapiyo sonra eşlerini çağırıyordu öyle okumusdum buradaBenim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi
Olsun başa dönmek diye birşey yok bunu anladım cok yakindir yendim yazman :)) bide ıkınmak çok önemli bunu anladim alllah kolaylık versin cnmBiz denicektik canım..öncesinde parmak egzersizi yapayım dedm ben bi 5-10 dk..iki parmağın azcığını girdirince kan geldi. Doktoruma msj attım hemen. O da, daha iyileşmemiş demekki iki gün daha ara verin dedi. Öyle kaldı yani.
Ayneennn :))canimmmm üstte denedin mi ustte daha kolay oluyo ben ilk misyonerde denedim ama 2. ustte oldu ve hemen girdi
Canim morelini yüksek tut ve ust pozisyonda dene mutkaka cok kolay. ben dedim 1.5 yılımi alan sey bumu kolay oldu yaniBiz denicektik canım..öncesinde parmak egzersizi yapayım dedm ben bi 5-10 dk..iki parmağın azcığını girdirince kan geldi. Doktoruma msj attım hemen. O da, daha iyileşmemiş demekki iki gün daha ara verin dedi. Öyle kaldı yani.
Çok teşekkür ederim kendim yapamazsam eşimin parmağına hiç dayanamam. Mutlaka en kısa zamanda başlıycam egzersizlere umuyorum bu derdi çeken herkes en kısa zamanda atlatır çok büyük bi dertcanım burada vajinasına bakamayan insanlar bile yendi egzersiz yaparsan deneme yapabilirsin ama olumlu olmazsa canın sıkılır , parmakla baslıycaksan serce parmagınla eger yapamazsan kulak cubuguyla baslayabilrisin strece sar ıkınarak kulak cubugunu sokmaya calıs burnundan nefes al agzından ver muma üfler gibi nefes ver , kegel yap idrarını yaparken idrarını tut bırak tut bırak hissettgn baskı yanma vs hisleri cok normal sonra bişileri basarabilir ama parmak yapamazsan eşinin parmagını deneyebilrsin
anladım teşekkür ederim inş en kısa zamanda hepimizin başardım yazısını okuruz burdaBen denemisdim bazı arkadaşlar ilişkiden önce egzersiz yapiyo sonra eşlerini çağırıyordu öyle okumusdum burada
Canim morelini yüksek tut ve ust pozisyonda dene mutkaka cok kolay. ben dedim 1.5 yılımi alan sey bumu kolay oldu yani
Ben zaten hep üstte yapıyorum canım. Ne zamana kadar iyileşir peki?Mucize1210
Bilmiyorum ki tatlim doktor a sorsaydi yanlış bisey demek isdemem ama bi haftaya iyilesir sanıyorum canin yaniyormu normal yapabilenler eskidedn arkadaşlarım iki gün sonra yapdik diyodu bide tamamımi yırtıldı senin onu bilmiyoruz ki kan gelir her seferinde tamamı yirtilmadiysa benceBen zaten hep üstte yapıyorum canım. Ne zamana kadar iyileşir peki?Mucize1210
Sana msj attim ya ondan önceki gün ilk denememdi ozaman camasirima gelmişti az biseyKanama oldu mu hiç canım?Mucize1210
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?