Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok moralim bozuluyor :/ aparatla hiç yapmadım ben. Parmakla yaptım. İki parmağın hepsi oluyor. Ama eşli yaparken yarıdan sonra ilerletemiyorum bi türlü. :/
canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off

Sizde esinizle egzersiz yapiyordunuz son durum nedir cift parmaga alıştınız mi rahat aliyor musunuz acaba ?
2 gun yaptım sonra regl olmustum ara verdık.suan bıttı yapmam lazım aslında ama cesaret edemıyorum :/ yıne basladı erteleme off korkuyorum olmayacak dıye ama caresı yok nereye kadar ertelencek.eşli denemeye gecmek ıstıyorum artık

Bende 2 kere yapti sadece ilkinden sonra 4-5 gün ara vermistim 2. De zorlandim tekrar sonra bende regl oldum gecince devam etmem lazim insallah yapabiliriz tekrar

Bende işe yarar mı onu da bilmyrum. Hap vermşti bana doktrum sakinleştrci. Bikaç gün içtm. Snra bıraktm.
Eczaneler de demedi hiç getiririz diye. Bi arkdş netten sipariş etmşti. Hangi siteden sipariş verdi acaba. Canım spreyin dursun, yine lazm olur sana. O yakması, tahrişlerden dolayıdır. O tahriş etmez..

Ben internetten getirtmistim dentalsepet.com du sitenin ismi oyle hatırlıyorum bi gir siteye orda tel numaralari yaziyordur arayip görüş

İnşallah cnm.hepimizde kurtulalım artık. %100 benim durumumda birisin. Şu an herkesin ve benimde yaptığım gibi egzersiz. Nefes ayna mum ve vajiyi kaSMA bunları düzenli yap sende ilerleme kaydedeciksin insallah

H huzurhuzur35 canım sitede ürünü bulamadım. Çıkmıyor aramada.
Bilmiyorum ki belki orda satişa koymamislardir ondan cikmiyordur tel numaralari olmasi lazim orda ben arayip tel de görüşmüştüm yani ürünü site de görmüştüm ama telefonla siparis vermistim kapida odeme talimati ile numaralari yaziyorsa sende arayip bi tel de konus vemcaine sprey varmi elinizde de onlar bilgi verir

Yok canım ben bir daha asla kullanmam onu çok pişmanım bilmiyorum belkide bana yaramadı ama doktorumda kızdı tahriş yoktu bende canım spreyden sonra oldu diyorum ya müthiş bir yanma hissetim 3 4 dk sonra da uzun sürdü baya yanma oldu kişiye göre değişebilir eğer bulamazsan ben sana yollarım. Eczane getirdi bana tanıdıktı 1 gün sonra getirdi internettede vardı da ben böyle şeylerde internete pek güvenemediğim için almadım.

ikihayat H huzurhuzur35
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bulabilirsem artık bide sprey denicem. :/ modum düşmeye başladı sanki.

Modunu düşürme canım sen yolu yarıladın bende senin gibi kaldım orda zar gitti artık daha kolay olur dedi dr ama haftasonu bakacağım artık bir kaç gün yasak. Yarısındasın gerisi gerçekten cesaret galiba bende bi cesaret deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…