- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.701
canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ offAynen yarisindan sonra gtmiyor aparatlarla acmama ilerletmeme rağmen.yardimm??
canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ offÇok moralim bozuluyor :/ aparatla hiç yapmadım ben. Parmakla yaptım. İki parmağın hepsi oluyor. Ama eşli yaparken yarıdan sonra ilerletemiyorum bi türlü. :/
Sizde esinizle egzersiz yapiyordunuz son durum nedir cift parmaga alıştınız mi rahat aliyor musunuz acaba ?canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off
canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off[/QUOT
Benm durum sprey ile bu şekilde yinede o hissi hissediyorum canım
2 gun yaptım sonra regl olmustum ara verdık.suan bıttı yapmam lazım aslında ama cesaret edemıyorum :/ yıne basladı erteleme off korkuyorum olmayacak dıye ama caresı yok nereye kadar ertelencek.eşli denemeye gecmek ıstıyorum artıkSizde esinizle egzersiz yapiyordunuz son durum nedir cift parmaga alıştınız mi rahat aliyor musunuz acaba ?
Yok ya bi bulamadım sprey. Yok eczanelerde.canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off
Bende 2 kere yapti sadece ilkinden sonra 4-5 gün ara vermistim 2. De zorlandim tekrar sonra bende regl oldum gecince devam etmem lazim insallah yapabiliriz tekrar2 gun yaptım sonra regl olmustum ara verdık.suan bıttı yapmam lazım aslında ama cesaret edemıyorum :/ yıne basladı erteleme off korkuyorum olmayacak dıye ama caresı yok nereye kadar ertelencek.eşli denemeye gecmek ıstıyorum artık
Yok ya bi bulamadım sprey. Yok eczanelerde.
Eczanelerde genelde olmuyor ama getirebiliyorlar. Ben hiç fayda görmedim bin pişman oldum mahvetti beni istersen bendekini bile yollayabilirim sana ilk ve son kullanışımdı çünkü tahriş etmiş bide beni dr krem verdi.
Ben internetten getirtmistim dentalsepet.com du sitenin ismi oyle hatırlıyorum bi gir siteye orda tel numaralari yaziyordur arayip görüşBende işe yarar mı onu da bilmyrum. Hap vermşti bana doktrum sakinleştrci. Bikaç gün içtm. Snra bıraktm.
Eczaneler de demedi hiç getiririz diye. Bi arkdş netten sipariş etmşti. Hangi siteden sipariş verdi acaba. Canım spreyin dursun, yine lazm olur sana. O yakması, tahrişlerden dolayıdır. O tahriş etmez..
Tamam tatlım çok sağol. Bi bakayım.Ben internetten getirtmistim dentalsepet.com du sitenin ismi oyle hatırlıyorum bi gir siteye orda tel numaralari yaziyordur arayip görüş
İnşallah cnm.hepimizde kurtulalım artık. %100 benim durumumda birisin. Şu an herkesin ve benimde yaptığım gibi egzersiz. Nefes ayna mum ve vajiyi kaSMA bunları düzenli yap sende ilerleme kaydedeciksin insallahherkese merhaba :)
uzun zamandır takip ediyordum ama formda ki yardımlaşmayı görünce bugun üye olmaya karar verdim. ben de 5 aylık evliyim fakat tam anlamıyla ilişkiye giremedim. aslında denediğimiz zaman ilk başta herşey normal p..sin bir kısmını içime alabiliyorum ama sonra korku kaplıyor içimi devam edemiyorum orda kalıyorum sanki duvar var daha fazla girmicek gibi hissediyorum. sonrasında kuruluk oluyor tabi sıkılıyorum vazgeçiyorum. ister istemez eşimle bu konu hakkında sıkıntılar yaşamaya başladık. inşallah hepimizi bir an önce kurtuluruz bu sıkıntıdan :)
Bilmiyorum ki belki orda satişa koymamislardir ondan cikmiyordur tel numaralari olmasi lazim orda ben arayip tel de görüşmüştüm yani ürünü site de görmüştüm ama telefonla siparis vermistim kapida odeme talimati ile numaralari yaziyorsa sende arayip bi tel de konus vemcaine sprey varmi elinizde de onlar bilgi verirH huzurhuzur35 canım sitede ürünü bulamadım. Çıkmıyor aramada.
Bende işe yarar mı onu da bilmyrum. Hap vermşti bana doktrum sakinleştrci. Bikaç gün içtm. Snra bıraktm.
Eczaneler de demedi hiç getiririz diye. Bi arkdş netten sipariş etmşti. Hangi siteden sipariş verdi acaba. Canım spreyin dursun, yine lazm olur sana. O yakması, tahrişlerden dolayıdır. O tahriş etmez..
Ben varimeşinle beraber olamıyorsan ve o an hep korkuyorsaan bu vaji degil.baglılık ve çözümü var.çare arayan varsa yardıcı olurum
Ne peki anltr msn ikinci brlesme gerceklesmiyor?Ben varim
Korkum var yapamiyormNe peki anltr msn ikinci brlesme gerceklesmiyor?
ikihayat H huzurhuzur35
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bulabilirsem artık bide sprey denicem. :/ modum düşmeye başladı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?