- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.681
Eşli denedik eşim diyo sabret biraz daha az kaldı diyodu enson kacdim hemen yanı bi kısım var orda kaldım dedi yarısı içerde bu aşamayı geçenlerden fikir isdedim sadece işde bilmiyorum zeytinyağı mantar yapar dediler ama ben onunla ilerleyebildim bu kadar korkuyom da arada kaldım çok daraldim bunaldim
Hangi bebe yağı adını yazarmisin tam konuda alayim bacimBugün doktorumda zeytinyağı kullanma dedi kayganlaştırıcı yada en olmadı bebe yağı dedi
sizleri de beni de Rabbim en kısa sürede kurtarsın bu hastalıktan inşallah.Niye yalnız hissediyon cnm biz burdayiz ne anlatmak istersen elimden geldiğince dinlerim.kan geldiyse deneme. Esli deneme miydi yoksa diğer egzersiz mi durumunuzu biraz daha açıklar misiniz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben en son mum egzersizi nde nereye gireceğini tam olarak öğrendim. İnşallah bende basaririm ya
ben başaracağına eminimNiye yalnız hissediyon cnm biz burdayiz ne anlatmak istersen elimden geldiğince dinlerim.kan geldiyse deneme. Esli deneme miydi yoksa diğer egzersiz mi durumunuzu biraz daha açıklar misiniz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben en son mum egzersizi nde nereye gireceğini tam olarak öğrendim. İnşallah bende basaririm ya
Ne yapmm lazm peki cnm benm egzersz yapabiliyom ama pens korkm varNe biçim bir adam yaaa kusura bakma arkadaşım bunun için eşini döven biri için ne kadar çaba sarfedebilirsinki. Korkuyla kafandan hiç atamazsın herşey beyinde bitiyor.
Mrb arkadasim hera da tedavi kesin mi ve sen iki yıl önce kaç lira odedin çok mu pahalı[/QUOTE][QUn33, post: 44734065, member: 730724"]Merhaba.Ben 2 sene once 3 aylik evliyken Hera Kadin Sagligi Merkezinde 4 gunde yendim.Tedavi ücretini karsilayamayacak olanlari anlayabilirim.Herkesin maddi imkani isi gucu borcu harci bir degil.Ama Heraya gidip tedavi olup burada Herayi onerenleri sert bir dille elestirmeyin.Belki bu oneriyi degerlendirip tedavi olup kurtulacaklarin vebalini almayin.Cunku herkesin evliligi vajinismus hastaligini evde bir gün kendi imkanlariyla yenebilecekleri umuduyla uzun surmeyebiliyor.ciftler bu hastalik yuzunden yipranip bosanabiliyorlar ya da yillar sonra gerceklesen birlesmelerin bir tadi istegi kalmayabiliyor.Insanlarin duygulariyla oynayip paralarini alan onca sozde tedavi merkezi haci hoca var.hera sizi tedavi etmeden birakmiyor.yuzde yuz garanti ediyor.Sözun kisasi malesef ki bu isi ucretsiz yapan hayir kurumlari yok.Devlet hastanelerinde de her bir hastaneye ayrilan terapi yontemi ve suresi belli ki bir insanin vajinismus olmasini istiyorsaniz ona parmak egzersizi yaptirin derim.vajinal muayene olurum;asilama oldum ve bir de hsg denilen rahim filmi cektirdim(anestezisiz) parmak egzersizi bana cok itici gelir.Ama yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.Bu sıkıntiyi yasayan herkesin bir an once kurtulmasi dilegimle.
Cnm herkesin vücudu farklı fitratlarda yaratılmış.sen kendini zeytinyagiyla rahat hissediyorsan denemeye devam et.ki şu an en büyük proplemimiz vajinusmus herseye kafanı takip strese sokma.bak ne güzel cogunu almissin içeri. Bize düşen bu imtihanı kabul edip savaşmak. O şunu dedi bu onu dedi diye ugrasirsak başa döneriz. Tam kaleye varmisken onca yolu dönmek istemezsin dimi.zaten bizden birseyler bekleyen insanların stresi varken denilenleri kafana takma.rahat ol biraz prensesim .bak bende az önce denedim pns başı girdi öyle mutlu oldum ki gülme krizi tuttu biraz daha devam ettim ama hala daha kasiyorum. Biraz ikinip sabretsem biticek. Bu asamalara kolay gelmedik hiçbirimiz. Kimi zaman ağlama krizleri kimi zaman eslerimize bosanalım yapamıycam umutsuz lafları vs cnm bunlarda gecicek elbet.şu an ikimisinde yapicagi tek şey şu pns girdiği ve zorlandığı yerde derin bi nefes alıp ikinip geçmek zorlu yeri zaten sonrası çorap sokugu gibi gelecek hadi bakalım umutsuzluk yok.hepimizinde başında bu imtihan.ki bizden daha zor durumda olanı var.daha biri yazmış yeni .eşi dovuyormus kadincagizi .Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Lütfen pes etmeEşli denedik eşim diyo sabret biraz daha az kaldı diyodu enson kacdim hemen yanı bi kısım var orda kaldım dedi yarısı içerde bu aşamayı geçenlerden fikir isdedim sadece işde bilmiyorum zeytinyağı mantar yapar dediler ama ben onunla ilerleyebildim bu kadar korkuyom da arada kaldım çok daraldim bunaldim
Amin cnm inşallah. Sağolasın. Bende inanıyorum burda tanıdığım arkadaşların basaracagina ki ilk katıldığım andan itibaren başaran bir kaç arkadaş oldu çok mutlu oldum sora bizdesizleri de beni de Rabbim en kısa sürede kurtarsın bu hastalıktan inşallah.
ben başaracağına eminim
Cnm herkesin vücudu farklı fitratlarda yaratılmış.sen kendini zeytinyagiyla rahat hissediyorsan denemeye devam et.ki şu an en büyük proplemimiz vajinusmus herseye kafanı takip strese sokma.bak ne güzel cogunu almissin içeri. Bize düşen bu imtihanı kabul edip savaşmak. O şunu dedi bu onu dedi diye ugrasirsak başa döneriz. Tam kaleye varmisken onca yolu dönmek istemezsin dimi.zaten bizden birseyler bekleyen insanların stresi varken denilenleri kafana takma.rahat ol biraz prensesim .bak bende az önce denedim pns başı girdi öyle mutlu oldum ki gülme krizi tuttu biraz daha devam ettim ama hala daha kasiyorum. Biraz ikinip sabretsem biticek. Bu asamalara kolay gelmedik hiçbirimiz. Kimi zaman ağlama krizleri kimi zaman eslerimize bosanalım yapamıycam umutsuz lafları vs cnm bunlarda gecicek elbet.şu an ikimisinde yapicagi tek şey şu pns girdiği ve zorlandığı yerde derin bi nefes alıp ikinip geçmek zorlu yeri zaten sonrası çorap sokugu gibi gelecek hadi bakalım umutsuzluk yok.hepimizinde başında bu imtihan.ki bizden daha zor durumda olanı var.daha biri yazmış yeni .eşi dovuyormus kadincagizi .Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Lütfen pes etme
Bu vaji de bir beyin hastalığı değil mi olmayan şeylere beynimiz nasıl umarsizca inanip bize bu sorunu actiysa bide mantar çıkarsa diye beyninde korku yaratirsan işin içinden cikmazsin arkadaşım çok stresli gördüm seni biraz rahatlayamaz misin.ayrıca sende zari gidenlerdensin ne güzel başarmış say kendiniAllah razı olsun sağol. Saat kaç oldu bak gram uyku yok.rabbimden istiyorum.ama bide mantar çıkarsa vay halime korktum herkesin her söylediği benim bizim için çok önemli çünkü bu site ile ilerliyorum ilerliyoruz. Zarim gittiği halde cesaretim çok kırıldı ikiniyorum ama ilerletemiyom(
Bu vaji de bir beyin hastalığı değil mi olmayan şeylere beynimiz nasıl umarsizca inanip bize bu sorunu actiysa bide mantar çıkarsa diye beyninde korku yaratirsan işin içinden cikmazsin arkadaşım çok stresli gördüm seni biraz rahatlayamaz misin.ayrıca sende zari gidenlerdensin ne güzel başarmış say kendini
7 aylık mi evlisiniz.boşver başlarda bende biri çocuk sorsa ağlamaya basliyordum. Ama milletin ağzını buzemezsin. Rabbim dilerse olur de geç .kimse ağzını acamax o zaman. Ki dediğim gibi biz elimizden geleni yapıp tevekkul edicez. Bi yaşanmış film izlemiştim kadının yıllarca çocuğu olmuyor.ve Avare olup gezip dolaşırken bi taş buluyor başlıyor ağlayıp söylemeye. Allahım şu taşa bir can ver diye.ve sonunda duasi kabul oluyor ve taş bebeğe dönüşüyor. Cnm Hz. Meryem annemiz evli değildi bakireydi Rabbimiz o mübarek kadından bir kul bir peygamber yaratmak istedi ve Hz Meryem annemiz hamile kaldı. Hz.ibrahim aleyhisselamin da çocuğu olmadı yıllarca isyan etmedi dua ve tevekkule sarıldı. Ve cok yaşlandı eşi de kendi de ama bi gün Rabbimiz ona da evlatlar ihsan eyledi. Bizler imtihan içindeyiz bu dünyada herkesin istediği anda dileği kabul olsa yaşadığımız sınavın bir tadı cenneti beklemenin ve kazanmanın heyecanı olur muydu.o yüzden stres yapma üzülme bunlarda etkiler çocuk olmama durumunu.Ne diyeyim ki beyin hastalığı aynen bide bugün akşam oturmasına davetliydik suçlu hissettim eksik hissettim çocuk sordular doldum tastim ne diyeyim hepimiz kurtulalım temennim isteğim bu.7 aydır vallahi rahatlayip rahatlayip dibe çökmek
çok eski yazdıklarına gidemedim canım ama sanrım zarın gitmiş bayagı yol katetmişsin zeytinyagı vs kullanmana gerek yok benimde zarım eşimle gitmişti sonra korkuyla ve mantar oldum endişesi ile inanılmaz kasıntım vardı doktora gittim ve mantar falan hiçbirsey cıkmadı zedelenen vajina girişim doktorun dahada zorlamasıyla yara oldu 10 gün ilşkiye girme dedi ve krem verdi yara kapansın diye tabi ben korkuyla zar gittiği halde cok kasıldım burdakileri okudum ve egzersiz yaptım tavsiyem sana zarın gittikten sonra egzersşz daha kolay oluyor egzersiz yapman yapıyor musun bilmyrm ama sonrada esli denemen inan öyle daha kolay oluyor,Ne diyeyim ki beyin hastalığı aynen bide bugün akşam oturmasına davetliydik suçlu hissettim eksik hissettim çocuk sordular doldum tastim ne diyeyim hepimiz kurtulalım temennim isteğim bu.7 aydır vallahi rahatlayip rahatlayip dibe çökmek
Aynen yarisindan sonra gtmiyor aparatlarla acmama ilerletmeme rağmen.yardimm??Ya lütfen biri şu yarısından sonra nasıl ilerleteceğimizi söylesin yaa :/
Nasıl kontrolümden çıkıp kasılıyo o an anlamıyorum!
Aynen yarisindan sonra gtmiyor aparatlarla acmama ilerletmeme rağmen.yardimm??
Ne yapmm lazm peki cnm benm egzersz yapabiliyom ama pens korkm var
Çok moralim bozuluyor :/ aparatla hiç yapmadım ben. Parmakla yaptım. İki parmağın hepsi oluyor. Ama eşli yaparken yarıdan sonra ilerletemiyorum bi türlü. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?