- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.661
Basaramadim ama belki yardimci olabilirim. Neresinde kaldinizBaşaranlar bidaha girmiyomu ne dır ya bi yardım edin lutfen basarmaya on kala kaldı benim yaaa(((((
Ya yarısı giriyo hatta daha şimdiye kadar kan gelmiş biraz daha da.devam ettiiremiyorum kalıyorum orda ve yarısından biraz olmasına rağmen oturamadim iki saat. İlerletemedim başaranlar nasıl ilerledi ne düşündü o anda ya tekrar denesemmi denemezsem kapanirmi yada genişledi mi acaba.bide pozisyon rahat değildi yapanlar ikinci sefer nasıl yapiyo acaba normal mi offf delircem ben yaa çok yalnızım kimseye de siramiyomBasaramadim ama belki yardimci olabilirim. Neresinde kaldiniz
Zar yırtılmış sa zaten ondan yakması iki uç saat surmusdur bacım dün ben spreyle denedim 3 dk yaktı başka yanması acaba içine sıktınmi sprey kardesim uyustumuKızlar bugün dr a gittim ve zar yırtılmış dedi. Alttan baya yırtılmış çok az kalmış olmuş bil artık daha rahatsın zorlayacak kısmı geçmişsin bitmiş bu iş dedi. Bir de sprey tahriş etmiş çok yaktığını hissettim zatenkrem verdi 3 4 gün ilişki yok kremi sür tahrişi geçsin sonra ara verme kolay olacak dedi inşallah tamamı girer ve tam anlamıyla kurtulurum.
Niye yalnız hissediyon cnm biz burdayiz ne anlatmak istersen elimden geldiğince dinlerim.kan geldiyse deneme. Esli deneme miydi yoksa diğer egzersiz mi durumunuzu biraz daha açıklar misiniz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben en son mum egzersizi nde nereye gireceğini tam olarak öğrendim. İnşallah bende basaririm yaYa yarısı giriyo hatta daha şimdiye kadar kan gelmiş biraz daha da.devam ettiiremiyorum kalıyorum orda ve yarısından biraz olmasına rağmen oturamadim iki saat. İlerletemedim başaranlar nasıl ilerledi ne düşündü o anda ya tekrar denesemmi denemezsem kapanirmi yada genişledi mi acaba.bide pozisyon rahat değildi yapanlar ikinci sefer nasıl yapiyo acaba normal mi offf delircem ben yaa çok yalnızım kimseye de siramiyom(((((
Ben Bakırköy'e gidiyorum ve doktorumdan cok memnunum Can'ım ssk karşılıyor çok ilgililer ve orada böyle bir poliklinik kurmuşlar tavsiye ederimKızlar istanbul için nette iki tane doktor buldum birisi burcu Çetinkaya Çarmık digeri belgin harzadin vajinismus la ilgili guzel yorumlar var ikisindede duyan bilen bu doktorlara giden var mı
Bana da hap yazdı bakalım kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldımm..Ben hap kullanıyorum canım evlenmeden 2 3 hafta önce başlamıştım vaji olacağımı bilmeden:) Şimdi de bırakmadım her an yenerim bişey olur diye de bide yakın zamanda çocuk düşünmüyorum o yüzden ne olur ne olmaz. İğneyi benim doktorum kesinlikle önermedi hap bıraktıktan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama iğnede daha zor dedi. Bir de benim kullandığım hap en az yan etkisi olanmış piyasada çok kullanılan o haplardan değil. Hap kg aldırır derler bende biraz aldım ama stresten tatlı çok yiyorum ondanda olabilir tabi:) hap mı iğne mi dersen hap derim.
Zar yırtılmış sa zaten ondan yakması iki uç saat surmusdur bacım dün ben spreyle denedim 3 dk yaktı başka yanması acaba içine sıktınmi sprey kardesim uyustumu
Bana da hap yazdı bakalım kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldımm..
Yok şimdi yapmiıyp penis korkm var bde döver dıyeNasıl yani yaaaa korkuyosun anlamıyormu o kadarını e peki şimdi nasıl bişey yapmıyormu?
Yok şimdi yapmiıyp penis korkm var bde döver dıye
Merhaba.Ben 2 sene once 3 aylik evliyken Hera Kadin Sagligi Merkezinde 4 gunde yendim.Tedavi ücretini karsilayamayacak olanlari anlayabilirim.Herkesin maddi imkani isi gucu borcu harci bir degil.Ama Heraya gidip tedavi olup burada Herayi onerenleri sert bir dille elestirmeyin.Belki bu oneriyi degerlendirip tedavi olup kurtulacaklarin vebalini almayin.Cunku herkesin evliligi vajinismus hastaligini evde bir gün kendi imkanlariyla yenebilecekleri umuduyla uzun surmeyebiliyor.ciftler bu hastalik yuzunden yipranip bosanabiliyorlar ya da yillar sonra gerceklesen birlesmelerin bir tadi istegi kalmayabiliyor.Insanlarin duygulariyla oynayip paralarini alan onca sozde tedavi merkezi haci hoca var.hera sizi tedavi etmeden birakmiyor.yuzde yuz garanti ediyor.Sözun kisasi malesef ki bu isi ucretsiz yapan hayir kurumlari yok.Devlet hastanelerinde de her bir hastaneye ayrilan terapi yontemi ve suresi belli ki bir insanin vajinismus olmasini istiyorsaniz ona parmak egzersizi yaptirin derim.vajinal muayene olurum;asilama oldum ve bir de hsg denilen rahim filmi cektirdim(anestezisiz) parmak egzersizi bana cok itici gelir.Ama yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.Bu sıkıntiyi yasayan herkesin bir an once kurtulmasi dilegimle.
Kimse durduk yere eleştirmedi ama burda insanlar çaba sarf ediyor egzersiz yapıyor ve buraya gelip egzersizle bu iş olmaz diyorlar ne bekliyordunuz teşekkür mü etselerdi? Bende egzersiz yapamıyorum banada itici geliyor ama keşke yapabilsem kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum. Heraya gidip tedavi olabilecek gücüm var sıkıntım yok ama bu kadar acemice reklam yaptıkları için kesinlikle düşünmüyorum:) sizin için söylemiyorum ama diğer arkadaşların yazdıklarını gördünüz mü? Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Lütfen bu sayfadaki arkadaşların moralini bozmayın herkesin gücü olmayabilir insanlar gece gündüz çabalıyor çok ağır bir yük bu herkes kurtulmak istiyor bende yaşıyorum , bu yolda en önemli şey destek ve moral. Çoğu arkadaşımız birbirine destek olarak kısa zamanda çözüyor bu bir hastalık değil herşey beyinde bitiyor.
Üslup cok onemli.Benim de amacim zaten hassas durumda olan insanlarin ic dunyalarini yikip umutsuzluga itmek degil.Kesinlikle gidemeyecek olanlarin cabasini anliyorum.Once de soyledigim gibi takdir ve tebrik ediyorum.Gidebilecek maddi durumda olanlar da belli bir surekendi cabalariyla yenemedilerse bu yorucu yipratici surecten bir am once kurtulsunlar diye gitmelerini oneririm.Yeni uye oldum herkesin yazisini okuyup irdeleme firsatim olmadi.Yikici degil yapici olmak isterim.Yargilamak da degil sadece yol yontem gostermek amacim nacizane.Zaten hera Ankara disinda Izmir ve Istanbulda da klinik acti.Reklama ihtiyac duymazlar face sayfasinda yazilan basari hikayeleri yeter onlar icin.Ama tabii ki bu orada tedavi olanlarin da insanlarin moral motivasyonlarini bozmalarini hakli gostermes.Kas yaparken goz cikarmamali.dilerim herkes kurtulsun ve bebek yolunda adimlar atilsin.cunku o da ayri bi surec...sevgilerKimse durduk yere eleştirmedi ama burda insanlar çaba sarf ediyor egzersiz yapıyor ve buraya gelip egzersizle bu iş olmaz diyorlar ne bekliyordunuz teşekkür mü etselerdi? Bende egzersiz yapamıyorum banada itici geliyor ama keşke yapabilsem kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum. Heraya gidip tedavi olabilecek gücüm var sıkıntım yok ama bu kadar acemice reklam yaptıkları için kesinlikle düşünmüyorum:) sizin için söylemiyorum ama diğer arkadaşların yazdıklarını gördünüz mü? Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Lütfen bu sayfadaki arkadaşların moralini bozmayın herkesin gücü olmayabilir insanlar gece gündüz çabalıyor çok ağır bir yük bu herkes kurtulmak istiyor bende yaşıyorum , bu yolda en önemli şey destek ve moral. Çoğu arkadaşımız birbirine destek olarak kısa zamanda çözüyor bu bir hastalık değil herşey beyinde bitiyor.
Ve gercekten soylediginiz gibi beyinde bitiyor.Burundan nefes alip agizdan verin ve ıkının.Vajinanin aslinda yeterli genislikte oldugunu bilin ve bunu dusunun.Ben ileri derece vajinismustum.Kegel egzersizi yaparak vajina kaslarinizi kontrol etmeyi ogrenirsiniz.Kesinlikle kafamizda buyuttugumuz gibi aci yok agri yok ve kan yok.guzel haberlerinizi bekliyorumKimse durduk yere eleştirmedi ama burda insanlar çaba sarf ediyor egzersiz yapıyor ve buraya gelip egzersizle bu iş olmaz diyorlar ne bekliyordunuz teşekkür mü etselerdi? Bende egzersiz yapamıyorum banada itici geliyor ama keşke yapabilsem kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum. Heraya gidip tedavi olabilecek gücüm var sıkıntım yok ama bu kadar acemice reklam yaptıkları için kesinlikle düşünmüyorum:) sizin için söylemiyorum ama diğer arkadaşların yazdıklarını gördünüz mü? Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Lütfen bu sayfadaki arkadaşların moralini bozmayın herkesin gücü olmayabilir insanlar gece gündüz çabalıyor çok ağır bir yük bu herkes kurtulmak istiyor bende yaşıyorum , bu yolda en önemli şey destek ve moral. Çoğu arkadaşımız birbirine destek olarak kısa zamanda çözüyor bu bir hastalık değil herşey beyinde bitiyor.
Ve gercekten soylediginiz gibi beyinde bitiyor.Burundan nefes alip agizdan verin ve ıkının.Vajinanin aslinda yeterli genislikte oldugunu bilin ve bunu dusunun.Ben ileri derece vajinismustum.Kegel egzersizi yaparak vajina kaslarinizi kontrol etmeyi ogrenirsiniz.Kesinlikle kafamizda buyuttugumuz gibi aci yok agri yok ve kan yok.guzel haberlerinizi bekliyorum
Eşli denedik eşim diyo sabret biraz daha az kaldı diyodu enson kacdim hemen yanı bi kısım var orda kaldım dedi yarısı içerde bu aşamayı geçenlerden fikir isdedim sadece işde bilmiyorum zeytinyağı mantar yapar dediler ama ben onunla ilerleyebildim bu kadar korkuyom da arada kaldım çok daraldim bunaldimNiye yalnız hissediyon cnm biz burdayiz ne anlatmak istersen elimden geldiğince dinlerim.kan geldiyse deneme. Esli deneme miydi yoksa diğer egzersiz mi durumunuzu biraz daha açıklar misiniz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben en son mum egzersizi nde nereye gireceğini tam olarak öğrendim. İnşallah bende basaririm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?