- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.481
Canim cok tebrik ederim ..darısı başımıza inşallah. Hangi pozisyon da yendin acabaDun akşam itibariyle bn ustte pozisyonda giriş gerceklesti kan geldi bya gdip geldi esim.oldu artik:)smdi bktim hla kanior.ikincye ne zmn cesaret edebilirim blmiorum ama rabbm yrdm etti cok mutluym bu site sayesnde 2hftda yendim:)hpinze cok cok tesekkurler
Olmuş canım yaaa allahın izniyle çok sevindim tebriklerKızlar selam. Dün akşam deneme yaptık yine. Yarısını alabiliyodum zaten. Yine yarısı girdi. Sonra zorlamak istedim biraz daha. Kuvvetlice nefes aldım, tam ıkınıyodum, kocam bi hamle yaptı :/ çok ürktüm ya. Hatta ağladım :/ aslında çok fazla acımadı ama korktum. Az da bi kan geldi. Bilmiyorum daha fazla ilerledi mi ama eşim ilerlediğini söyledi. Gelişmeler böyle :) gıcık kocam ya bide ağlayınca teselli veriyo "bak işte oldu bitti" diye
Ya sizce tamamen girmiş midir, bence girmedi hepsi. Ay bilmyrum ya bakalım artık.
maşallah canım benim darısı başımıza inşallah :)Dun akşam itibariyle bn ustte pozisyonda giriş gerceklesti kan geldi bya gdip geldi esim.oldu artik:)smdi bktim hla kanior.ikincye ne zmn cesaret edebilirim blmiorum ama rabbm yrdm etti cok mutluym bu site sayesnde 2hftda yendim:)hpinze cok cok tesekkurler
Canim 2 parmakla acı hissediyorsun biraz bende de olmuştu ama o acının tadını biliyorsun artık dayanabiliyor insan lütfen pes etme benimde adetin bitsin denicemBenim deneme hüsran malesef tek parmagini aldim yine ama cift parmakda gerildim bu sefer aci hissettim batma yanma gibi gecen sefer daha rahattim ama bu sefer niye boyle oldu bilmyrm esimde cok sinirlendi gecen gün girdi gördün zarında gitti daha neye ikna olmuyorsun sen dedi sinirlendi ikimizde gerildik pns denemesi yapacaktik o da ereksiyon problemi yasadi daha da sinirlendi cekti gitti evden cok ümitliydim ama olmadi yaa
Yaa niye öyle yapıyorki sanaBenim deneme hüsran malesef tek parmagini aldim yine ama cift parmakda gerildim bu sefer aci hissettim batma yanma gibi gecen sefer daha rahattim ama bu sefer niye boyle oldu bilmyrm esimde cok sinirlendi gecen gün girdi gördün zarında gitti daha neye ikna olmuyorsun sen dedi sinirlendi ikimizde gerildik pns denemesi yapacaktik o da ereksiyon problemi yasadi daha da sinirlendi cekti gitti evden cok ümitliydim ama olmadi yaa
Canım seni tebrik ederim:) herkes yendi bi ben kaldım valla :)ama bence bi kez sonuna kadar kendin yap o zaman yendiğini görürsünKızlar selam. Dün akşam deneme yaptık yine. Yarısını alabiliyodum zaten. Yine yarısı girdi. Sonra zorlamak istedim biraz daha. Kuvvetlice nefes aldım, tam ıkınıyodum, kocam bi hamle yaptı :/ çok ürktüm ya. Hatta ağladım :/ aslında çok fazla acımadı ama korktum. Az da bi kan geldi. Bilmiyorum daha fazla ilerledi mi ama eşim ilerlediğini söyledi. Gelişmeler böyle :) gıcık kocam ya bide ağlayınca teselli veriyo "bak işte oldu bitti" diye
Ya sizce tamamen girmiş midir, bence girmedi hepsi. Ay bilmyrum ya bakalım artık.
Sürekli yorulmus gibi nefes alip verin hizlica ve siz veya esiniz de o arada parmagi ittirsin nasil girdigini anlamiyorsunuz bile. Ve bolcana ikinarak da ittirebilirsiniz ben öyle yapiyorum ve prezer. Gecirerek parmak egzersizi yapin siviyag surun cok kolay oluyor korkmayin. Bende 2 parmak tan korkuyordum simdi cok rahat alabiliyorumm . Kizlar duâ edin noolurrMerhaba ben tek parmakda takılmş durumdayım başlarda onuda yapamıyordum ama şimdi tek parmağımı çok rahat yapıyorum hiç problem yok ama daha fazlası olmuyor bir iki seferde eşimin parmağını alabildim ama eşimin parmağından rahatsız oluyorum kendi parmadığm olduğnda huzursuz olmuyorum ama çok sıkldm bu durumdan iki parmak denedim bugün hiç olmadı eski bi rimelle denedm olmadı eşli denemede pns başını alabiliyorm devamı gelmiyor bi acı hissediyorm nasıl getircem devamını çok bunaldım artık her pozisyonu deniyorum olmuyor egzersizle orayı açmam lazm sanırm ama bir parmakdan fazlsını yapamıyorm
Ben çok yavaş ilerledim tek parmağa gelem bile uzun zaman aldı , şimdi şükür rahat yapıyorum ama devamını getiremiyorm çok kısa sürede egzersizle yenen arkadaşları tebrik ediyorum, keşke artık bende yenebilsem, ama direk pns denemesinde şimdiye kadar hiç sonuç alamadım bi andan sürekli düşünüyorum olsun istiyorum fakat o an gelince bi yandan olsun isterken bi andan olmasın istiyorum sonra yapsak felan diyorum, egzersiz olmadan yapamıyacamı anladım ama egzersizdede hızlı değilimSürekli yorulmus gibi nefes alip verin hizlica ve siz veya esiniz de o arada parmagi ittirsin nasil girdigini anlamiyorsunuz bile. Ve bolcana ikinarak da ittirebilirsiniz ben öyle yapiyorum ve prezer. Gecirerek parmak egzersizi yapin siviyag surun cok kolay oluyor korkmayin. Bende 2 parmak tan korkuyordum simdi cok rahat alabiliyorumm . Kizlar duâ edin noolurr
Ters pozisyonda bn ustteyken sonra düz otrdum sktim kndmi oldu.dun geceden beri agrim var kan gldi p..kan icindeydi.oldu cok şükür canim ikincisini ne zmn ypmalyimCanim cok tebrik ederim ..darısı başımıza inşallah. Hangi pozisyon da yendin acaba
Olur canim allik frcasyla dene yagla iyceMerhaba ben tek parmakda takılmş durumdayım başlarda onuda yapamıyordum ama şimdi tek parmağımı çok rahat yapıyorum hiç problem yok ama daha fazlası olmuyor bir iki seferde eşimin parmağını alabildim ama eşimin parmağından rahatsız oluyorum kendi parmadığm olduğnda huzursuz olmuyorum ama çok sıkldm bu durumdan iki parmak denedim bugün hiç olmadı eski bi rimelle denedm olmadı eşli denemede pns başını alabiliyorm devamı gelmiyor bi acı hissediyorm nasıl getircem devamını çok bunaldım artık her pozisyonu deniyorum olmuyor egzersizle orayı açmam lazm sanırm ama bir parmakdan fazlsını yapamıyorm
Canim tebrik ederm bnde dün aksam yendim.yrisi grmisse olmus bil.cok mutlu oldumKızlar selam. Dün akşam deneme yaptık yine. Yarısını alabiliyodum zaten. Yine yarısı girdi. Sonra zorlamak istedim biraz daha. Kuvvetlice nefes aldım, tam ıkınıyodum, kocam bi hamle yaptı :/ çok ürktüm ya. Hatta ağladım :/ aslında çok fazla acımadı ama korktum. Az da bi kan geldi. Bilmiyorum daha fazla ilerledi mi ama eşim ilerlediğini söyledi. Gelişmeler böyle :) gıcık kocam ya bide ağlayınca teselli veriyo "bak işte oldu bitti" diye
Canm banada aynisi oldu biljyrsun ben daha cok hirslandm esim evden gidince sende öyle yap bol bol egzersiz yap inat et parmagini yada aparati ittir girsin o yanma batma cok normal sonra gercekten hissetmyrsn bileBenim deneme hüsran malesef tek parmagini aldim yine ama cift parmakda gerildim bu sefer aci hissettim batma yanma gibi gecen sefer daha rahattim ama bu sefer niye boyle oldu bilmyrm esimde cok sinirlendi gecen gün girdi gördün zarında gitti daha neye ikna olmuyorsun sen dedi sinirlendi ikimizde gerildik pns denemesi yapacaktik o da ereksiyon problemi yasadi daha da sinirlendi cekti gitti evden cok ümitliydim ama olmadi yaa
Kizlar bugün deneme yapicam spreyle bana yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?