- 14 Ağustos 2015
- 39
- 41
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.461
Arkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..doktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.
telefonla arayıp öğrenebilirsin tedavi şeklini aramadan araştırmadan guvenemezsin.
ben 4 günde yendim hemde ağrısız
ben iyileştim nedne başkaları iyileşmesin tabi ki doktor önericem
parmak egzersizi bende yaptım ama ilişkiye gelince gene hüsran
acı ve korkular bizim kafamızda
bunları evde yenmen zaman alır
3 günde kurtulmak varken
ve evde iyileşeceğin kesin bile değilken
tabi herşey senin takdirine kalmış
Canım bunlar o doktorlarn tanıdıkları yardmcıları yada kendileri bizi oraya cekmeye calşıyolar reklam yapma yeri degil ama demii canmArkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..
canim benim moralini bozma ne olur..seni tanimasamda cok iyi bir insan oldugunu hissediyorum.burda bircok kisiye yardim ettin.insallah saglikla bebegini kucagina alacaksin.dualarim seninleMerhaba canlar
Dualarınızı eksik etmeyin olurmu tahlillerim iyi çıkmadı. İnşallah bebeğim sağlıklı doğar. Ben sizlere dua ediyorum sizlerde benden eksik etmeyin olurmu
takıldığınız yerde özelden yazın bana
ayyy canimm coooook sevindim.ne zamandir giremiyodum siteye.tebrik ederim.aferin kiz sanaVe az önce mutlu sona ulastim kizlar artik tam anlamiyla kari koca olduk1 hafta egzersizle hemde o egzersizle olmaz parmakla olmaz diyenlerede kapak olsun darisi basiniza aklimda kalbimde hep burda dualrim sizinle sakin vazgecmeyin lütfen ben burasi sayesinde basardm
insallah en kisa zamanda guzel haberini aliriz canimmmGözün aydın canım darısı bize olsun insalah:)
Dun akşam itibariyle bn ustte pozisyonda giriş gerceklesti kan geldi bya gdip geldi esim.oldu artik:)smdi bktim hla kanior.ikincye ne zmn cesaret edebilirim blmiorum ama rabbm yrdm etti cok mutluym bu site sayesnde 2hftda yendim:)hpinze cok cok tesekkurler
ne dedim canim ben sana da bu kadar hararetlisinArkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..
okkkkbana bak bacım burda yüzlerce bayan umut içinde egzersizlerini yapıyor. insanların moralini batırma! girme bu sayfaya kardeşim yaa girme. sen o doktorların reklam departmanı mısın!! hayır yani site yöneticisine şikayet mi edelim seni !!
çık kardeşim yaa, burda herkes birbirinin tavsiye ve motivesiyle yeniyor. görmüyor musun iki günde bir burda bi arkadaşımız mutluluğunu paylaşıyor!! diğerlerinin umutlarını da söndürme !1 egzersizle imkansız olsa şmdiye kadar binlerce insan da yapamazdı. böyle yaparak o umutlu dolu insanların ve bizlerin hakkına giriyorsun .!! ALLAH'TAN KORKUN BE !!!!!!
Bn yptysam herkes yapar parmak egzerszi aparatlar ve dün olck ddm ve oldu ikinma fln bile ypmdm sktım kndmi ve oturdum oldu cok saol cnm mutluyum agrim vr yururkn fln normalmi acaba kan glior ara araTebrik ederim canıminan kendim başarmış kadar seviniyorum böyle başarıları görünce bana da umut oluyor. . Sende parmak egzersizi ile mi yendin ?
Herkesn eşi doktora gitmek istemeyebilir is kfada bitirmek ve inandrmak.iki prmakdan sonra genislemsken deneyin penisi arkdslr skın biraz disinizi bn bgrdm bile ve oldu:)Bn yptysam herkes yapar parmak egzerszi aparatlar ve dün olck ddm ve oldu ikinma fln bile ypmdm sktım kndmi ve oturdum oldu cok saol cnm mutluyum agrim vr yururkn fln normalmi acaba kan glior ara ara
Darisi basina ve dger arkdslrin başına insanin ustunden yük klkior.icn rahatliyor esm cok sevndi mutluyum cokKas ağrısı dır o ya kafana takma bence .. ee kolay mı ne zamandır hazırda duran kasları harekete geçirdin :):):)
aynen katılıyorum. hasta gibi bu siteye giriyorlar ve insanların acizliklerinden faydalanmaya çalışıyorlarCanım bunlar o doktorlarn tanıdıkları yardmcıları yada kendileri bizi oraya cekmeye calşıyolar reklam yapma yeri degil ama demii canm
Inşallah canım hasta olmak üzereyim .sonrasında başarırim umarıminsallah en kisa zamanda guzel haberini aliriz canimmm
ben doktorlarla degil alternatif yöntemle sıkıntının çözümünü buldum.gerçekten sıkıntıda olan alternetif yöntemlerde denemek isteyenler varsa özelden msj atabilir.reklam yapmamak adına burdan yazmıyorum.Allah hepinizin yardımcısı olsun
Onun için bunu ödeyecek kadar fazla param yok indirim yapamaz mısınız dediğimde bir daha dönüş yapmadılar cevap bile Vermeye tenezzül etmediler değil mi ? Sen harcadığın parayla kal biz böyle iyiyiz cnmne dedim canim ben sana da bu kadar hararetlisin
tedavi şeklini söyle deidn
herayı ara dedim
parmak egzersizi yapıyoruz dedin
kesin çözüm olmayabilir ve uzun süreç dedim 3 günde yenmek varken
param olsa senden çok yardımcı olurum merak etme
herada fakirlere yardım da ediyorlarmış buda bilgine
hadi byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?