• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus muyum :(

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Kızlar hepinize iyi geceler ve hayırlı Ramazanlar yaklaşık iki aylık evliyim ve sizlere sormak istediğim bir konu var.Evlendiğimiz ilk gün birliktelik olmadı cok canım yandı.Sonra oldu ama hayatımda hiç bu kadar canımın acıdığını hatırlamıyorum kendimi kasmaktan hiçbir şey anlamadım iki ay olucak nerdeyse cok afedersiniz hepsi daha hiç girmedi o kadar canım yanıyor ki basta hersey cok güzel tam olucakken istem dısı korku kasılma girmiyo yani girse ileri asla gidemiyor gitmedi hiç.ben vajinismus mu oluyorum yani dr olarak kadın dogum uzmanına mı gitmem gerekir once yoksa psikolojik destek mi gerekiyor hiçbir bilgim yok

Önce sorunun ne olduğu anlaşılmalı. Bu duruma yol açan tek şey vajinismus değildir. Kadın doğum doktoru tarafından değerlendirilmen lazım gecikmeden

Bu sitedeki diğer konulara bakın birçok konu var.
Kimse bu yüzden ve bu acıdan ölmedi.
Kendinizi kastığınız sürece aşamazsınız doktorlar bir yere kadar müdahele edebilir kafada yenmeniz gerek önce.

Öyle görünuyosun ama önce bi kadin doguma görunmelisin.engel olabilecek baska seylerde olabilr.

Bu sitedeki diğer konulara bakın birçok konu var.
Kimse bu yüzden ve bu acıdan ölmedi.
Kendinizi kastığınız sürece aşamazsınız doktorlar bir yere kadar müdahele edebilir kafada yenmeniz gerek önce.
İşte yenemiyorum elimde değil

Canim vajinusmus konularını oku buradaki. Oradaki kegel egzersizleri, ve belirtilen pozisyonlar yararlı olacaktır

Ben de 6 sene önce burası sayesinde yendim vajinusmusu

İlişkiye hazır değilsin en baştaki sorun bu. Sırf yapmış olmak için yaparsan daha da canin yanar. Bi süre ara verin. Ve gerçekten arzuladiginda deneyin. Eger sorunun devam ederse doktordan yardim alabilirsin

Ne gibi olabilir ki baska sorun bide muayene mi oluyor nasıl anlaşılıyor bilginiz var mı
Kalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlar

Canim vajinusmus konularını oku buradaki. Oradaki kegel egzersizleri, ve belirtilen pozisyonlar yararlı olacaktır

Ben de 6 sene önce burası sayesinde yendim vajinusmusu
Ya gerçekten mi :) okucam peki oyle zor ki benim için anlatamam inş iyi olur hersey peki dr gittiniz mi

İlişkiye hazır değilsin en baştaki sorun bu. Sırf yapmış olmak için yaparsan daha da canin yanar. Bi süre ara verin. Ve gerçekten arzuladiginda deneyin. Eger sorunun devam ederse doktordan yardim alabilirsin
10 gun yapmadık sonrasında denedik ben istedim üstelik yine olmadı

Tüm iş sende bitiyor
Kendini sıkma kendini rahat bırak
Olacak oluyor de kendi kendine hep tekrarla bilinç altından olmuyor acıyor düşüncesi çıksın

İşte yenemiyorum elimde değil
Elinde değil zaten arkadaşım:)
Önce yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak. Motive çok önemli. Yeneceğim diyerek çıkmalısın yola. Doktora git tabiki ama psikolojik bence sendeki durum.

Kalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlar
Kızlık zarı yırtıldı kusura bakmayın acıkca yazıyorum ama o kadar az giriyor ki cıkması bir oluyor zaten ben kastıgım için ikimiz içinde işkenceye donuşuyor malesef

Tüm iş sende bitiyor
Kendini sıkma kendini rahat bırak
Olacak oluyor de kendi kendine hep tekrarla bilinç altından olmuyor acıyor düşüncesi çıksın
Bacaklarımın kasılmasından olmuyor ve kasılması inanın elimde değil

Elinde değil zaten arkadaşım:)
Önce yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak. Motive çok önemli. Yeneceğim diyerek çıkmalısın yola. Doktora git tabiki ama psikolojik bence sendeki durum.
İnş oyledir yani daha zorlu bşy mi bilmiyorum tabi vajinismus mu kotu psikolojik olması mı kotu bilmiyorum

Anlattığına gore büyük ihtimalle evet vajinismussun. Öncelikle şunu bil artık psikolojik tedaviyle yüzde yüz çözülen bir durum. Bence kendini üzme sıkma bi danışmanlık al çözülsün sorun. Geçmiş olsun şimdiden:)

Kotuyu cagirma kayganlastirici kullan.. sex yaparken ustte ol.. bu kadar

Anlattığına gore büyük ihtimalle evet vajinismussun. Öncelikle şunu bil artık psikolojik tedaviyle yüzde yüz çözülen bir durum. Bence kendini üzme sıkma bi danışmanlık al çözülsün sorun. Geçmiş olsun şimdiden:)
Vajinismus hiç girmemesi durumu mu yoksa biraz girmiş olsa bile vajinismus olabilir miyim

Back