Kızlar hepinize iyi geceler ve hayırlı Ramazanlar yaklaşık iki aylık evliyim ve sizlere sormak istediğim bir konu var.Evlendiğimiz ilk gün birliktelik olmadı cok canım yandı.Sonra oldu ama hayatımda hiç bu kadar canımın acıdığını hatırlamıyorum kendimi kasmaktan hiçbir şey anlamadım iki ay olucak nerdeyse cok afedersiniz hepsi daha hiç girmedi o kadar canım yanıyor ki basta hersey cok güzel tam olucakken istem dısı korku kasılma girmiyo yani girse ileri asla gidemiyor gitmedi hiç.ben vajinismus mu oluyorum yani dr olarak kadın dogum uzmanına mı gitmem gerekir once yoksa psikolojik destek mi gerekiyor hiçbir bilgim yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus muyum :(
- Konu Sahibi Zynep09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Anladım tsk ederimÖnce sorunun ne olduğu anlaşılmalı. Bu duruma yol açan tek şey vajinismus değildir. Kadın doğum doktoru tarafından değerlendirilmen lazım gecikmeden
İşte yenemiyorum elimde değilBu sitedeki diğer konulara bakın birçok konu var.
Kimse bu yüzden ve bu acıdan ölmedi.
Kendinizi kastığınız sürece aşamazsınız doktorlar bir yere kadar müdahele edebilir kafada yenmeniz gerek önce.
Ne gibi olabilir ki baska sorun bide muayene mi oluyor nasıl anlaşılıyor bilginiz var mıÖyle görünuyosun ama önce bi kadin doguma görunmelisin.engel olabilecek baska seylerde olabilr.
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Kalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlarNe gibi olabilir ki baska sorun bide muayene mi oluyor nasıl anlaşılıyor bilginiz var mı
Ya gerçekten mi :) okucam peki oyle zor ki benim için anlatamam inş iyi olur hersey peki dr gittiniz miCanim vajinusmus konularını oku buradaki. Oradaki kegel egzersizleri, ve belirtilen pozisyonlar yararlı olacaktır
Ben de 6 sene önce burası sayesinde yendim vajinusmusu
10 gun yapmadık sonrasında denedik ben istedim üstelik yine olmadıİlişkiye hazır değilsin en baştaki sorun bu. Sırf yapmış olmak için yaparsan daha da canin yanar. Bi süre ara verin. Ve gerçekten arzuladiginda deneyin. Eger sorunun devam ederse doktordan yardim alabilirsin
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Elinde değil zaten arkadaşım:)İşte yenemiyorum elimde değil
Önce yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak. Motive çok önemli. Yeneceğim diyerek çıkmalısın yola. Doktora git tabiki ama psikolojik bence sendeki durum.
Kızlık zarı yırtıldı kusura bakmayın acıkca yazıyorum ama o kadar az giriyor ki cıkması bir oluyor zaten ben kastıgım için ikimiz içinde işkenceye donuşuyor malesefKalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlar
Bacaklarımın kasılmasından olmuyor ve kasılması inanın elimde değilTüm iş sende bitiyor
Kendini sıkma kendini rahat bırak
Olacak oluyor de kendi kendine hep tekrarla bilinç altından olmuyor acıyor düşüncesi çıksın
İnş oyledir yani daha zorlu bşy mi bilmiyorum tabi vajinismus mu kotu psikolojik olması mı kotu bilmiyorumElinde değil zaten arkadaşım:)
Önce yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak. Motive çok önemli. Yeneceğim diyerek çıkmalısın yola. Doktora git tabiki ama psikolojik bence sendeki durum.
- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
Vajinismus hiç girmemesi durumu mu yoksa biraz girmiş olsa bile vajinismus olabilir miyimAnlattığına gore büyük ihtimalle evet vajinismussun. Öncelikle şunu bil artık psikolojik tedaviyle yüzde yüz çözülen bir durum. Bence kendini üzme sıkma bi danışmanlık al çözülsün sorun. Geçmiş olsun şimdiden:)