- 18 Nisan 2015
- 41
- 78
- Konu Sahibi Susancabeta
Merhabalar herkese size evliliğini kabusa çeviren sorunumu anlatıp bir şeyler danışmak istiyorum. 8 mayıs günü evlendim ve ilk gecemiz hiçte hayal ettiğim gibi sonuçlanmadi heyecandır yorgunluktur vs derken ertesi gün yine başaramadık ardına balayına gittik balayına birkaç kez denedik sadece birtanesinde eşim p.sini içime doğru fazlaca yitti ve içimde bir şey yirtildigini hissettim resmen sonra zaten kanamam oldu sonrasında birkaç gün yara acısı gibi acı hissettim sonraki denemelerimizde de hep hüsrana uğradık kendimi o kadar sıkıyordum ki p.nis vajene değdiği zaman bile kasılıp kalıyorum. Eşimi çok severek evlendim böyle bir rahatsızlığın sadece adını duymuştum ve sanırım 40 yıl düşünsem böyle bir şeyin başıma geleceği aklıma gelmezdi çünkü cinsel yönden çok arzulu ve sehvetli bir kadınım. Sonrasında bu ilişkiye girememe sorununu arastira araştıra vajinismus ile tanıştım belirtilerimin çoğu vajinismus olduğumu işaret ediyordu şimdi doktora neden gitmiyorsun diyebilirsiniz evliliğinin ilk haftasından beridir doktor randevusu kovalıyorum ve bu salı gününe buldum tabii bu arada boş durmadım forumda bu konu ile ilgili çok fazla konu okudum kendi yenerler onerdikleri vs kendi kendime egzersizlere başladım kegel ve nefes parmak egzersizi ilk birkaç gün hiç yapamadım fakat sonra parmağım girmeye başladı çok mutlu oldum. Bugün de egzersiz yaptim biraz sonra sıra parmak egzersizine geldiğinde orta parmağım komple girebildi ama üst tarafta aşırı bir sertlik hissettim kemik gibi kasilmis kas gibi parmağım içerdeyken birkaç nefes denedim acaba kendimi mi kastım diye ama milim hareket etmedi. Sizlerin başına geldi mi bu tarz Bi sertlik veya Bi fikri olan var mı
Şimdiden teşekkür ederim.
Şimdiden teşekkür ederim.