Kendinizi kastiginiz icin aci duyuyosunuz ya da bilinc altınız hala aciyacak korkusuyla mücadele ediyor...bende her sey normale döndü kendim atlattim klinik destegi de aldim amayaklaşık 9 ay sürdü benim de siz nasıl atlattınız çok zorlu bir süreç hala atlatabildim mi şüpheleniyorum bazen kendimden bazen acı çekiyorum bazen normal oluyor ilişki
En basta en rahat ettiginiz kendinize güvendiğiniz bi pozisyonda olun tamamen alistiginizda farkli pozisyonlarda deneyin kendinizi tam anlamiyla hazir hissettiğinizde ve her zaman kontrol sizde olsun oyle daha rahat hissedeceksiniz kendinizi ve yardimci bi kayganlaştırıcı jel kullanmanizda fayda var çünkü aciyacak korkusuyla kendinizi tam anlamiyla veremediginiz icin kuruluk olabilir buda caninizi yakabilirkanama yaşadım o anda canım çok yandı sonrasında biraz normal dönmüştü fakat farklı pozisyonlarda zorluk çekiyorum
2 yil kadar sürdü yaklasik 1 ay icinde tam anlamiyla atlattim doğum yaptim sonrasinda tekrarlar diye korktum ama korktuğum gibi olmadi suan sorunsuz bi sekilde oluyo bosuna 2 yılımı zehir ettim kendime ve eşime cok sıkıntılı bir süreçtisizin nasıl oldu ne kadar sürdü teşekkür ederim yorumlar için bu arada insan konuşamıyor kimseyle bu platform iyi geldi bana
Onerim şu olabilir bence biraz daha cinselliğe alışın derim hala korkularınız endişeniz var ise tekrarlama olasılığı yüksek bi müddet daha bekleyin bence şu dönemde de zaten çok riskliben de sürekli bunu düşünüyorum ona yazık ettim diye geçen sürede ama yapacak bir şey yok bu da bizim imtihanımızmış. Hayırlı olsun bebişiniz bu arada.Ben gebelik için uğraşıyorum şu aralar. Neler öğrenirsiniz peki?
Valla bu konuda fazlaca tecrübeye ve bilgiye sahip oldum her konuda yardimci ve destek olabilirim cok berbat bi durum ruhsal boyutu bambaşka yaklasik 15 kisiyi tedavi ettiğimi gururla söyleyebilirimaynen bunu söyleyen çok burada haklısınız
2 yil yasadim 6 yıldır hicbir sorunum yoksizin ne kadar oldu
yaklasik 15 kisiyi tedavi ettiğimi gururla söyleyebilirim
Merhaba nasıl yendiniz yardımcı olabilirmsnz? Bende 1 buçuk senelik evliyim. Egzersiz konusunda sikinti yaşamiyorum. Fakat eş ile denemede takılı kaldım. 3 4 cmlik giriş oluyor devamında yanma ve duvar hissi meydana geliyor.Bir çıkış yolu bulamadiysaniz yardımcı olabilirim yaşamış ve kurtulmuş biri olarak
Dilatör kullaniyor musunuzMerhaba nasıl yendiniz yardımcı olabilirmsnz? Bende 1 buçuk senelik evliyim. Egzersiz konusunda sikinti yaşamiyorum. Fakat eş ile denemede takılı kaldım. 3 4 cmlik giriş oluyor devamında yanma ve duvar hissi meydana geliyor.
Evet kullanıyorum son boyutuna kadar alabildim. Egzersizlerde hiç sıkıntı yaşamiyorum. Ama esli denemede neden bu şekilde oluyor bilmiyorum. Eşli denemeyede yeni başladım 2 kez denedim sadece.Dilatör kullaniyor musunuz
Size biraz oneri vereyim kendi tecrubelerimden. Oncelikle iliski oncesinde son dilatoru icinizde bekletin 15 20 dakika bacaginizi sıkın bekleyin. Cok guzel genisliyor.Evet kullanıyorum son boyutuna kadar alabildim. Egzersizlerde hiç sıkıntı yaşamiyorum. Ama esli denemede neden bu şekilde oluyor bilmiyorum. Eşli denemeyede yeni başladım 2 kez denedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?