• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus kabusunuz olmasın

Merhaba arkadaslar, ben de dorduncu boyu alabiliyorum asiri rahat hissetmesem de ilerlemede bir sorun yasamiyorum vajinanin nerede ne tepki verecegini biliyorum o nedenle rahatlikla oluyor dilatorle. Bugun artik hazir oldgmu dusunup esli denedim ama penisin yarisi girdi, normalde dilatorle calisirken denk gelmeyen bir yere denk geldi ve ordan ilerleyemedik. Ne yapmam lazim cok uzgnum cok heveslenmistim

Size biraz oneri vereyim kendi tecrubelerimden. Oncelikle iliski oncesinde son dilatoru icinizde bekletin 15 20 dakika bacaginizi sıkın bekleyin. Cok guzel genisliyor.

Sonra dilatörü sağa sola baski yaparak vajinayi genişletin. Dayanabildiginiz kaar saga sola cekin.

Dilator ile calisirken kastan geçtiğini anladiginiz anda durup.direkt kasa baski yapin. Kası esnetin.

Sonra tekrar icinizde bekletin 5 dk falan. Cikarip hemen esli deneyin.

Islaklik yoksa kayganlaştırıcı kullanin

Kondom beni rahatsiz ediyor kondomsuz daha kolay olabilir ama bebek ihtimali varsa bilemiyorum.

Siz ustte olun. Ikınarak oturun. Çiş yapar gibi ikinin kaslariniz açılsın. Bu bir surec. Aci zamanla geçiyor. Ne zaman kendini rahat birakiyorsun o zaman zevk aliyorsun. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. Ozelden de yazabilirsin. Her turlu yardimci olmaua çalışırım.
Peki birde tavsiyelerinize uyarak deneyeceğim.. Hiç üste çıkarak deneme yapmadım ama bir kezde bu şekilde deneyeceğim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Peki birde tavsiyelerinize uyarak deneyeceğim.. Hiç üste çıkarak deneme yapmadım ama bir kezde bu şekilde deneyeceğim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Rica ederim ilk deneme yatakta zor olabilir. Yumusak ya, dengeyi kontrolu saglayamayabilirsiniz. Yerde ya da sert bir zeminde denemenizi oneririm.

Back