Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam nasıl kurtulucam bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim 1 senelik evliyim aglamaktan kendimi hırpalamaktan cok yoruldum eşimi cok seviyorum cok anlayışlı bir insan ama ben artık ondan utanıyorum ben ilişkiye giremiyorum cok korkuyorum evlenmeden önce başladı bu korkum ama bu denli uzun süreciği aklımın ucundan gecmezdi kimseye anlatamıyorum derdimi herkes çünkü nasıl yapamadın diyecek biliyorum cocuk dıye başladıklarını soylememe gerek bile yok zaten iyice çıkmaz bi hal aliyorum ilk 3.ayımızda bi psikologa gittik o zamana kadar eşimi çıplak dahi görmemiştim cinsel organını görmeye korkuyordum bi kaç egzersiz verdi duş dokunma falan zor bi şekilde yaptım bunları onu o şekilde görmeye aliştım fakat daha sonrasında vajinama kulak çubuğu ve daha sonrasında mum egzersizi dedi ve bana yabancı bir kadının vajinismus videosunu izletti vajinasına aparatlarla egzersiz aletlerini koyuyrdu bi kaç defa zor izleyebildim 2defa kulak çubuguyla denedim ikiside hüsran aglayarak son buldu bu beni daha çok rahatsız etti mum hele penisten daha da korkutucu geldi gitmeyi biraktım daha sonra kendi kadın dogum doktoruma gittim alttan bakayım dedi söz verdi sadece kenarlardan tutup bakacagına oyle de yaptı baktı bişy yok bir sorun dedi anestol pomad verdi deneyemedim korktum kayganlaştırıcı jel verdi yine korktum artık bilmiyorum ne yapacagımı istem dışı eşim üstüme çıktığı zaman bacaklarım kasılıyor egzersizleri yapamyorum o bana ilişkiden daha da zor geliyor hele parmak duyunca çıdırıyorum ne olursunuz bana yardım edin yalvarıyorummm eşimi mutlu etmek kendimde rahat bir nefes alıp mutlu olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum nolur yardımm edinnnn yenmiş insanların deneyimlerine çok ama çok ihtiyacım var ...