VAJİNİSMUS KABUSUM

Ikooo5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
228
90
Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam nasıl kurtulucam bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim 1 senelik evliyim aglamaktan kendimi hırpalamaktan cok yoruldum eşimi cok seviyorum cok anlayışlı bir insan ama ben artık ondan utanıyorum ben ilişkiye giremiyorum cok korkuyorum evlenmeden önce başladı bu korkum ama bu denli uzun süreciği aklımın ucundan gecmezdi kimseye anlatamıyorum derdimi herkes çünkü nasıl yapamadın diyecek biliyorum cocuk dıye başladıklarını soylememe gerek bile yok zaten iyice çıkmaz bi hal aliyorum ilk 3.ayımızda bi psikologa gittik o zamana kadar eşimi çıplak dahi görmemiştim cinsel organını görmeye korkuyordum bi kaç egzersiz verdi duş dokunma falan zor bi şekilde yaptım bunları onu o şekilde görmeye aliştım fakat daha sonrasında vajinama kulak çubuğu ve daha sonrasında mum egzersizi dedi ve bana yabancı bir kadının vajinismus videosunu izletti vajinasına aparatlarla egzersiz aletlerini koyuyrdu bi kaç defa zor izleyebildim 2defa kulak çubuguyla denedim ikiside hüsran aglayarak son buldu bu beni daha çok rahatsız etti mum hele penisten daha da korkutucu geldi gitmeyi biraktım daha sonra kendi kadın dogum doktoruma gittim alttan bakayım dedi söz verdi sadece kenarlardan tutup bakacagına oyle de yaptı baktı bişy yok bir sorun dedi anestol pomad verdi deneyemedim korktum kayganlaştırıcı jel verdi yine korktum artık bilmiyorum ne yapacagımı istem dışı eşim üstüme çıktığı zaman bacaklarım kasılıyor egzersizleri yapamyorum o bana ilişkiden daha da zor geliyor hele parmak duyunca çıdırıyorum ne olursunuz bana yardım edin yalvarıyorummm eşimi mutlu etmek kendimde rahat bir nefes alıp mutlu olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum nolur yardımm edinnnn yenmiş insanların deneyimlerine çok ama çok ihtiyacım var ...

Canım ilk olarak cesaretli olman lazım. Cesaretini toplarsan oraya en ufak birşey sokabildiğini görürsen o sana çok büyük bir motivasyon olacak

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam nasıl kurtulucam bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim 1 senelik evliyim aglamaktan kendimi hırpalamaktan cok yoruldum eşimi cok seviyorum cok anlayışlı bir insan ama ben artık ondan utanıyorum ben ilişkiye giremiyorum cok korkuyorum evlenmeden önce başladı bu korkum ama bu denli uzun süreciği aklımın ucundan gecmezdi kimseye anlatamıyorum derdimi herkes çünkü nasıl yapamadın diyecek biliyorum cocuk dıye başladıklarını soylememe gerek bile yok zaten iyice çıkmaz bi hal aliyorum ilk 3.ayımızda bi psikologa gittik o zamana kadar eşimi çıplak dahi görmemiştim cinsel organını görmeye korkuyordum bi kaç egzersiz verdi duş dokunma falan zor bi şekilde yaptım bunları onu o şekilde görmeye aliştım fakat daha sonrasında vajinama kulak çubuğu ve daha sonrasında mum egzersizi dedi ve bana yabancı bir kadının vajinismus videosunu izletti vajinasına aparatlarla egzersiz aletlerini koyuyrdu bi kaç defa zor izleyebildim 2defa kulak çubuguyla denedim ikiside hüsran aglayarak son buldu bu beni daha çok rahatsız etti mum hele penisten daha da korkutucu geldi gitmeyi biraktım daha sonra kendi kadın dogum doktoruma gittim alttan bakayım dedi söz verdi sadece kenarlardan tutup bakacagına oyle de yaptı baktı bişy yok bir sorun dedi anestol pomad verdi deneyemedim korktum kayganlaştırıcı jel verdi yine korktum artık bilmiyorum ne yapacagımı istem dışı eşim üstüme çıktığı zaman bacaklarım kasılıyor egzersizleri yapamyorum o bana ilişkiden daha da zor geliyor hele parmak duyunca çıdırıyorum ne olursunuz bana yardım edin yalvarıyorummm eşimi mutlu etmek kendimde rahat bir nefes alıp mutlu olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum nolur yardımm edinnnn yenmiş insanların deneyimlerine çok ama çok ihtiyacım var ...
Canım ben yemeli 4 gün oldu hipnoz yöntemiyle kurtuldum inanki ben vajinamin deliğine bile bakamiyoken aynı gün hem kendi parmaklarimi hemde esimin parmaklarini icime aldim akşamında da iliski gerceklesti cunku parmagim girince beynim kabul etti orası ucsuz bucaksız hipnoz yontemi nekadar etkiliydi bilmiyorum ama o gün tek bi amac vardi bu hastaliktan kurtulmak inandim en onemlisi inanc lutfen cesaretini topla ve ertelemeden serce parmagini yerlestir vajinaya sonrasi gekicek goreceksin ilk ayna al ya da telefon kamerası vajinana bak kuvvetlice ıkın oranin acildigini kucukte olsa bi delik oldugunu goreceksin derin derin nefes alarak her ıkinmanda parmagini ilerlet akıp gidiyo ıkinara kolay oluyor lütfen dene ertelemeden

Daha detayli bilgilenmek istersen özelden yazabilirsyazabilirsin canım

Aynı durumdayız 1 senedir denemedim bile. Asker arkadaşları bizden daha yakindir. Hap gibi biseyi olsa ne güzel olurdu aktarlara bakiyorum hic bisey yok. Ne biçim bir hastalik bu

Merhaba canım burada bu hastalık için açılmış bir çok başlık var okuyup fikir almanı öneririm. Bende bende neredeyse 1 yıllıka evliyim benimde yeneli 5 gün oldu. Bence siz ilk olarak eşinizin ve kendinizin vücudun tam olarak tanımakla başlayın mümkünse sadece o işi yapmadan sevişin. Cinselliğin aslında kötü birşey olmadığını kendin içinde yapman gerektiğini anlayabilirsin. Korkunu yenmen bunu herkesin yaptığını düşünmen lazım. Bu hastalık senin kadar eşininde sorunu unutma bunu :) Yardımcı olmak isterim. izlediğim yolları anlatabilirim ama öncelikle korkunu yenmemiz lazim benimde bu illet 11 ayımı aldı. Rabbim herkese yardım güç versin.

Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendim

Selam Arkadaşlar, size umut olmak ve moral vermek adına kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. ilk olarak bendeki kasılmalar sonucu bir araştırmaya girdim ve internette vajinismus hakkında yazılan her belirti vardı.Severek evlendik hiçbir sorun yaşaşam diye düşünürken vajinismusla karşılaştım. Kasılmalar,itme, gerilme, gene olmaz düşüncesiyle 1,5 yıla yakın süre erteleye erteleye geçti.Unutmayın ki bubir erteleme hastalığı bu dertle savaşan herkes bu yazımı dikkate alsın ve harekete geçsin. Öncelikle vajinismusun psikolojik hastalık olduğunu, asla bir kusur olmadıgını kafanıza yerlestirmeniz gerekiyor. Ben bile yendiysem siz de yenebilirsiniz. Gördüm ki herşey kafamdaymış.Geçen zamana yazık etmeyin kendinizin farkına varın :).Kendimi bir kamp sürecine aldım diyebilirim. Artık yenmenin zamanı gelmişti ve harekete geçmem gerekiyordu bu işin böyle gitmeyeceğine karar verdim.ilk olarak evde nasıl yenebilirim diye arastırmaya girdim. Bazı nefes egzersizleri ve kas egzersizleri (kegel egzersizleri) denedim bunları youtubeden izleyebilir ve araştırabilirsiniz. Ayrıca kendi vücudunuzu tanımak oldukça önemli . bir ayna karşısında kendinizi hazır ve rahat hissettiğinizde vajina bölgenizi inceleyin kendinizi tanıyın. belki bir sakinleştirici müzik açarak dinleyebilirsiniz bunları yaparken.Aynı zamanda bu egzersizlerin yanında parmak ile yenmeyi denedim fakat en fazla 1-2 cm ileri ittiirebildim. 5-10 gün bu kas ve nefes egzersizlerini ve parmakla ittirmeyi denedikten sonra tekrar ilişkiye deneme leri yaptık fakat başarı elde edemedim. (Eşimde bu konuda çok sabırlıydı ve destek oldu.) Durum iyice canımızı sıkmaya başlıyordu ve artık bi doktora gitmem gerektiğini anladım. Psikolojik olarak çökmeye başlamıştım etrafımdan gelen çocuk yok mu soruları moralimi bozmaya yetiyordu. Hemen bir doktor araştırdım. Nişantasında bir doktor buldum ve hemen randevu aldım muayeneye gitmek için. muayene 250 TLydi. Muayene olunca doktor çok rahat çocuk bile doğurabileceğimi söylediğinde rahatladım. (sizde evde yenmeye çalışmadan önce muhakkkak bir kadın doğum uzmanına muayeneye gidin ,başka sorunlardan dolayıda ilişkiye girermeme durumu ortaya çıkabiliyormus) doktorla görüsmemizin ardından doktor çok iyi olmasına rağmen ücret çok pahalı geldi bütçemizi aşıyordu. eğer doktorla birlikte ilerleseydik 3 gün içinde çözeceğinden emindim. Vajinismusun üstüne bir de maddiyat eklenince tamam artık ben böyle yaşıcam galiba diye kendimi bitirmeye başladım.Eve geldik ve eşimle konuşurken doktor 3 günde çözüyorsa benimde yapabileceğim birşey bu demek dedim. Ve Vajinismus tedavisinde kullanılan Vajinusmus Dilatör Rabır 4'lü Set siparişini verdim.Sipariş geldiği an ben bunları yapamam hayır yapmayacağım ben de o kadar yer yok falan dedim :) neyseki o an kendimi dinlemeyip eşimi dinledim ve odaya gidip en küçük olanın dışına ve vajinama bebek yağı sürdüm ve kendimi rahatlatacak sevdiğim müzikler açtım. yatakta bacaklarımı iki yana uzatarak o bölgemi inceledim kendimi rahatlattım ve küçük olanı itiirmeye başladım ve bi anda kendiliğinden gitti şok olmuştum hiçbir acı yoktu hiçbir his yoktu çok mutlu olmuştum başarmıştım :) 1-2 gün gün en küçük dilatörile güne 3 kere toplam 1 er saat seans gibi düzen oluşturdum kendime.ve bbunları yazdım hergün. En küçük dilatörü rahatça sokabildikten sonra bir büyüğüne geçtim (zorlanacağımı düşünürken hiç zorlanmadım ) aynıı işlemleri tekrarladım bebek yağı sürmeden çok rahat yapamıyordum bebek yağı gerçekten işe yaradı. üçüncüyü de başarıyla hallettikten sonra son olana kadar geldim . her birini en az 2 -3 gün denedim hem kednimialıştırmaya çalıştım hem de psikolojik olarak rahatlamak istedim. bu aşamaları yaparken hiç ilişkiye girmeyi denemedik çünkü buradaki öenmli olan nokta vjinismus olan kişinin rahatlaması alışması. Ve kendimi hazır ve rahat hissettiğim an yaklaşık 10 gün sonra ( 4 dilatörüde yaptım) ilişkiye girmeyi denedik ve başarılı olduk. ne acı ne ağrı hiçbirşey hissetmedim. Bacaklarımdaki o kasılmalar gitmişti ve artık eşimi ittirmiyordum :) ben yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız ben çok ileri derecede vajinismustum arkadaşlar doktor bana kasların çok kuvvetli çok sıkıyorsun demişti o yüzden siz de başarırsınız.:) Maddi durumu olanlar doktora giderse çok hızlı sonuç alır fakat doğru doktoru bulmanız gerekiyor. evde yenmek isteyenler vajinanın normal birorgan olduğunu bilmeleri ve o bölgenin bacakları açtıkça genişlediğini bilsin istiyorum.küçüçük birşeyken kocaman bir alan olabiliyormuş bende doktor sayesinde öğrenmiştim. Artık dilatörlerle değil eşimle denemeye başlamıştık ve herşey daha yoluna girdi. üStümüzdeki kara bulutlar gitti. Bu hastalığı yaşayanların ne hissettiğini bildiğim için size yardımcı olmak istiyorum. karşılıklı soru cevap yapmak için bana instagramdan Dm ile ulaşabilirsiniz. İnstagram hesabım:sevimlikedivaj

X