How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

vajinismus illetini yenenler

kuzulinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
277
5
38
şimdiye kadar yenen arkaslar isimlerini yazar mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hastalığı yenen birden çok arkadaşım var. Bağışıklık sistemlerini güçlendirip, düzenli bir yaşam sürüyorlar. Sizin de bu hastalığı en kısa zamanda yenmenizi dilerim.

Bende 18 nisan: ) ama gitgeller. çok hızlı olmuyor normal li

Oh maşallah: ) ilk ilişkilerde git gel zor oluyor normal mi canım

Ben giriş olduktan sonra zorlanmıyordum canım ama normal olmalı.
Sonuçta istemsiz de olsa alışana kadar kasıyoruz kendimizi. Düzelir o da.

kızlar bir sorum olacak. vajinismus evlenmeden anlaşılabiliyor mu. bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar, nişanlım üst bacağıma ve karnıma dokundukça huylanıyorum ve kendimi kasıyorum. henüz bir ilişki tecrübem yok. sizin de ilişkiden önce bu tür kasılmalarınız oluyor muydu? yani huylanma ile alakalı bir durum mu vajinismus.:30:

04. 05. 2014 😀

kızlar bir sorum olacak. vajinismus evlenmeden anlaşılabiliyor mu. bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar, nişanlım üst bacağıma ve karnıma dokundukça huylanıyorum ve kendimi kasıyorum. henüz bir ilişki tecrübem yok. sizin de ilişkiden önce bu tür kasılmalarınız oluyor muydu? yani huylanma ile alakalı bir durum mu vajinismus.:30:

cekiniyorsundur canim ondandir..
birbirinize alismalisiniz,daha cok zaman gecirmeli konusmalisiniz..
nisanlim diyorsun eger sevgilin falansa bilemem tabi orasini..
nisanlinsa daha yakin olunaabilir tabi sinirlar cercevesinde,
nekadar sana guven ve sevgi verirse okadar daha rahat olursun,ayrica vajinismusun bu tarz cekincelerlede alakasi oldugunu dusunmuyorum..

Back