Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emla krem bu konuda en iyisi | |||||
Teşekkürler ama yendim
emla krem bu konuda en iyisi
Ya çok sevindim nasıl?Teşekkürler ama yendim
Emla krem kullandık ama hiçbişeye yaramadı uyuşturmuyor bildiğin hissediyorsun sadece karıncalandırıyor her yolu denedik ama yokVajinismus için anestol krem ve emla krem kullanan var mı? Varsa gerçekten işe yarıyor mu? Yanma hissi vs olmasından korktuğum için henüz denemedim. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Şeyma anestol kremi ta iç kısmına kadar mı sürdün zararı olmaz mıAnestolle yenmiştim gerçekten uyuşturuyor
Nasıl kullandınız acaba ben yıllardır yapamıyorum yardımcı olur musunuzBen de Emla ile yendim. Uyusturmuyor diyenlere sasiyorum.
Iliski denemesinden hemen once vajina girisine az miktarda sürdüm.Nasıl kullandınız acaba ben yıllardır yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Peki eşinizi itme durumu falan oldu mu acaba sorum ama kusura bakmayın gerçekten yıllardır uğraşıyorum bu durmlaIliski denemesinden hemen once vajina girisine az miktarda sürdüm.
Hemen uyustu zaten. Sonra denediğimizde iliski gerceklesti.
Olabildigini gördükten sonra 2.iliskimde ihtiyac duymadim buna.
Hayir olmadı hissetmediğim için.Peki eşinizi itme durumu falan oldu mu acaba sorum ama kusura bakmayın gerçekten yıllardır uğraşıyorum bu durmla