• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için en ideal ürün Dilatör Plus

glsekans

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
7
2
1
36
Uzun süredir bu sorunla başım dertteydi ama artık çözümü buldum 1 haftada inanılmaz yol katettim artık böyle bir sorunum kalmadı diyebilirim. Böyle bir baş belası sorunu olan kadınlar için en ideal ürün bence kesinlikle tavsiye ederim hatta resminide aşağı ekleyeceğim trendyol veya diğer pazaryerilerinde bu resmi gördüğünüz ürünü almalısınız kesinlikle...

Eklentiler

• dilatorp-3 (1).png
    dilatorp-3 (1).png
    210,9 KB · Görüntüleme: 87
Geldiğinizden beri aynı markayı 87 kere yazdınız bir de konu açtınız. Samimi değilsiniz, biraz daha profesyonelleşmeniz lazım reklam sektöründe

reklam yapacak olsam burda yazmam heralde doktorlar tedavi için onca para alıyorlar binlerce lira 100-150 liralık ürünle çözülüyorken insanların bilmesinde fayda var diye her yere yazıyorum bilsinler kimsenin parası bosuna gitmesin diye yoksa ne bir kurus gelirim var nede reklam yapma amacım.

reklam yapacak olsam burda yazmam heralde doktorlar tedavi için onca para alıyorlar binlerce lira 100-150 liralık ürünle çözülüyorken insanların bilmesinde fayda var diye her yere yazıyorum bilsinler kimsenin parası bosuna gitmesin diye yoksa ne bir kurus gelirim var nede reklam yapma amacım.
İnandım

Back