- 1 Aralık 2015
- 140
- 123
- 103
- 35
Insallahh yaa Rabbim düsmanima dahi vermesin bunu. Çok tesekkur ederimm Allah razi olsunn sizdenn Rabbim.en hayirli zamanda sizede evlat nasip etsn insallahhYok ne demek yardimci olabilirsem ben mutlu olurum cunku kendim bu sureci cok zor atlattim herkes yensin isterim.
Ben spreyle 2 ay egzersiz yaptim. Yendikten sonra da 5-6 kez esimle spreyle birlikte oldum. Sonra spreyi biraktim. Zaten simdi ramazan oldugu icin de cok sık olmuyor. Sadece soğumamak için devam ediyoruz. 1 ay sonra hamilelik icin calismalara baslayacagim o zamana kadar alismak istiyorum.
Tavsiyem şudur. Vajinismusu yenmek için sabirsiz olun ama hamilelik için sabirli olun. Vucudunuzu aliştirmadan hareket etmeyin insallah bu illetten kurtulup burada yazarsiniz
Sadece dilatör ve kayganlaştırıcı ile şükür ki yendim bu hastalığı tabi nefes egzersizi de büyük etken. Kendini kastığın için acı duyuyorsun kasmazsan eğer hiç acı duymayacaksın. Acele etme ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman yap ve beynine acımayacağını kabul ettir.Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Sadece dilatör ve kayganlaştırıcı ile şükür ki yendim bu hastalığı tabi nefes egzersizi de büyük etken. Kendini kastığın için acı duyuyorsun kasmazsan eğer hiç acı duymayacaksın. Acele etme ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman yap ve beynine acımayacağını kabul ettir.
Sonra gördüm ama silmeyi beceremedim tebrik ederimBen yendim cok sukur kotu gunler geride kaldi
Meraba ya yine yaziyorum sze kusra bakmayin.3.boyuna kadar yapabiliyrum.4.boyu yapamiyorum olmuyo ikiniyorumda nefeste veryorum.Yok ne demek yardimci olabilirsem ben mutlu olurum cunku kendim bu sureci cok zor atlattim herkes yensin isterim.
Ben spreyle 2 ay egzersiz yaptim. Yendikten sonra da 5-6 kez esimle spreyle birlikte oldum. Sonra spreyi biraktim. Zaten simdi ramazan oldugu icin de cok sık olmuyor. Sadece soğumamak için devam ediyoruz. 1 ay sonra hamilelik icin calismalara baslayacagim o zamana kadar alismak istiyorum.
Tavsiyem şudur. Vajinismusu yenmek için sabirsiz olun ama hamilelik için sabirli olun. Vucudunuzu aliştirmadan hareket etmeyin insallah bu illetten kurtulup burada yazarsiniz
Üçüncü denemeden sonra yendim bende dördüncüyü yapmadımMeraba ya yine yaziyorum sze kusra bakmayin.3.boyuna kadar yapabiliyrum.4.boyu yapamiyorum olmuyo ikiniyorumda nefeste veryorum.
Esimle sadece 3.dilatoru deneyrek birlikte olablr myim acaba 4 baya zor cunku .
Vemcain spreyden sadece 3 fis sktim birazda bebe yagi
Gercekten mi ne güzel ya masallahh esim disarda bayrma gelmye caliscak o gelene kadar alisayim diyorum ama 3 e kadar kolay oluyo dortte bas kisminj biraz gecti snra ordan bisey dilatoru itiyo sanki anlamadim ama olmuyo siz nasil yaptnz pekiÜçüncü denemeden sonra yendim bende dördüncüyü yapmadım
Ben üçten sonra eşli denemeye geçtim direk çok daha iyi oldu üç günde yendim üçün cüzü yapabiliyorsan zaten başarmışsınGercekten mi ne güzel ya masallahh esim disarda bayrma gelmye caliscak o gelene kadar alisayim diyorum ama 3 e kadar kolay oluyo dortte bas kisminj biraz gecti snra ordan bisey dilatoru itiyo sanki anlamadim ama olmuyo siz nasil yaptnz peki
Ya içime su serptiniz valla Allah razi olsun yinede uzuluyodum 4 ü neden yapamiyorum diye .Ben üçten sonra eşli denemeye geçtim direk çok daha iyi oldu üç günde yendim üçün cüzü yapabiliyorsan zaten başarmışsın
Sprey hiç kullanmadım rica ederim sadece bebe yağı kullandımYa içime su serptiniz valla Allah razi olsun yinede uzuluyodum 4 ü neden yapamiyorum diye .
Siz sprey mi skntnz esli denerken bende 1 haftadir egzerszleri yapiyorum
Ben birde sprey aldim vemcain sprey tavsye eden cok oldgu icinSprey hiç kullanmadım rica ederim sadece bebe yağı kullandım
Ben şundan dolayı almadım yani hissetmemek benim için daha kötü sanırım uyuşturucu etkisi vardı onunBen birde sprey aldim vemcain sprey tavsye eden cok oldgu icin
Evet dilatorlede biraz sıkyorum ama hissizlik olmuyo aslinda icinde o sertlgi hissedyrum hafif szliyo falan ama dayanilmicak sekilde degil.Ben şundan dolayı almadım yani hissetmemek benim için daha kötü sanırım uyuşturucu etkisi vardı onun
Evet dilatorlede biraz sıkyorum ama hissizlik olmuyo aslinda icinde o sertlgi hissedyrum hafif szliyo falan ama dayanilmicak sekilde degil.
Zaten o zamanla geçiyor eşli deneme daha iyi olur eğer eşiniz anlayışlıysa benim eşim hep benim moralimi bozardı en ufak Yardımcı olmadı kendim yendimEvet dilatorlede biraz sıkyorum ama hissizlik olmuyo aslinda icinde o sertlgi hissedyrum hafif szliyo falan ama dayanilmicak sekilde degil.
Cok uzuldum belki oda bunaldgi icin oyle davranmistir size bilmeden .Zaten o zamanla geçiyor eşli deneme daha iyi olur eğer eşiniz anlayışlıysa benim eşim hep benim moralimi bozardı en ufak Yardımcı olmadı kendim yendim
Anlayış daha önemli ben yendim ama iki yıldır bizde çocuk istediğimiz halde olmuyor eşin anlayışlıysa çok daha iyi sana destek olur tek başına mücadele etmek çok daha zorCok uzuldum belki oda bunaldgi icin oyle davranmistir size bilmeden .
Bizdede tam tersi ben kiziyorum zorla bana bagir dye onun anlayisnda eziliyorum cunku biraz sert davransa yada kizsa bugun olucak yapcaz mecbursn dese bekki olurdy bilemiyorumda
Evet cok fazla anlaysli iste o yuzden eziliyorum kendmi onun karsisnda malesef.bir bucuk sene oldu evleneli az bi zaman degil.Anlayış daha önemli ben yendim ama iki yıldır bizde çocuk istediğimiz halde olmuyor eşin anlayışlıysa çok daha iyi sana destek olur tek başına mücadele etmek çok daha zor
Evet gittim tahlillerimizi yaptırdık ama sadece hormonal yükseklik çıktı çok önemli problem değil ama evet aşırı stres yapıyorum tedaviye başlayacağız. İnşallah tamamen yenersin çünkü insan çok yıpranıyorEvet cok fazla anlaysli iste o yuzden eziliyorum kendmi onun karsisnda malesef.bir bucuk sene oldu evleneli az bi zaman degil.
Doktra gttin mi cocuk icin eger herseyin normlse stres yapiyosan ondanda olmayblir genelde stresten olmuyoms cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?