- 25 Aralık 2019
- 78
- 73
- 3
- 26
bir an kendimi gördüm yazayım dedim . inşallah işe yarar yaptığın . 2 seneyi geçkin vajinismus yaşadım çok zor dilatör aldım o kremlerden aldım en büyüğünü yapamadım tabi doktor kontrolünde yendim hastalığı evet fiyatlı ama 2.5 sene uğraşıp yapamadığımı 3 günde yaptım . Keşke ilk başta gitseydim dedim sonradan bence bir bak sitelere tedaviyle yenenlerin videolarını dinle derim .Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Çok sevindim senin adınaCok tesekkur ederim. En son 4. Dilatoru basaramadim diye yazmistim ama uc gun sonra basardim. Simdi biraz daha 4. Dilatorle calisip eşli denemeye gececegiz cok sukur cok az kaldi basarmama
Çok sevindim senin adınainşallah başarıcaksın su bazlı kayganlaştırıcı kullan çok daha kolay olur işin
Viaxi qlide kullandım su bazlı ve çok sağlıklıMarka olarak tavsiyeniz var mi şu sira kayganlastirici arastiriyorum
Bende ücret sonucu gidemedim doktora. Şuan nasılsınız ? İlerleme oldu mu ?Cinsel terabi için göŕüştüğüm yerler çok yüksek fiyatlar cikardilar ve imkanım olsa hic dusunmezdim.. ama burada başaranlar gordum çok umutlanmiştım
Bende ücret sonucu gidemedim doktora. Şuan nasılsınız ? İlerleme oldu mu ?
Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Bende dilatorle 3. Boyuna kadar yapiyorum 4 ü daha denemedim ama 4 ü denemeden de esiyle yapan oluyo sanirimArkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Bende dilatorle 3. Boyuna kadar yapiyorum 4 ü daha denemedim ama 4 ü denemeden de esiyle yapan oluyo sanirim
Aminn yaaa insallahhh cok sevindim sizin adiniza ama ben dilatorle calisrken sizlama oluyo ve baski tabikide baski neysede sizlama cok kotu bu sizdede oluyo muyduBen yendim vajinismusu çok sukur . Allah sizlere de nasip etsin en kisa zamanda
Aminn yaaa insallahhh cok sevindim sizin adiniza ama ben dilatorle calisrken sizlama oluyo ve baski tabikide baski neysede sizlama cok kotu bu sizdede oluyo muydu
Zaten doktra gtmeden dilator seti alip denedim buda bir adimdi bnim icin ilk denedgmde cok canim yandi mahvoldum ama ikinci gun ole olmadi. Smdi 3. Boyunu calisyrum yakiyo sizlatyo ama birakmiyirum.ilk eşli denemenizde spreyle kremle mi denednzBen ilaclarla kendimi uyusturarak yaptim . Ilk zamanlar cok zorlandim evet ama sonra zamanla o kadar alistim ki ne baski ne acı hic bir sey kalmadi.
Keşke daha sabirli olup o kadar aglamasaydim sizlanmasaydim. Bu gecici bir sürec kendine guvenmen lazim. Ne acı hissedersen bunun gececek bir sey olduguna inan. Hersey kafada bitiyor zaten.
Ben egzersizleri yapardim aksam 8 de mesela 12ye kadar sızlardi yanardi. 12den sonra puff ne aci kaliyo ne sizi bitti gitti. Boyle motive et kendini
Zaten doktra gtmeden dilator seti alip denedim buda bir adimdi bnim icin ilk denedgmde cok canim yandi mahvoldum ama ikinci gun ole olmadi. Smdi 3. Boyunu calisyrum yakiyo sizlatyo ama birakmiyirum.ilk eşli denemenizde spreyle kremle mi denednz
Ben esimle ilk denemede sıkıcam spreyde acaba hamile kalmaya mani olur mu hamile kalma sansim varsada bu gider mi acabaEvet yine spreyle denedim daha sonra yavas yavas spreyi biraktirdi eşim. Cunku vucut kendisini hazirliyor zaten.
Ben esimle ilk denemede sıkıcam spreyde acaba hamile kalmaya mani olur mu hamile kalma sansim varsada bu gider mi acaba
Yaa oyle mi.Hayir bu ilaclarla hamile kalmayi denemeyin asla. Oldukca zararli spermlere. Yani şöyle ki vemcain sprey ya da anestol krem surduyseniz spermleri vajina yolundan uzak tutun. Allah korusun kotu bir etkisi olur nolur nolmaz.
Doktor bana hamilelik dostu jel yazdi. Gleitgelen adi. Bu sadece kayganlastirici ve spermlere zarar vermeyen bir ilac. Doktorunuza danişmadan kullanmayin tabi ki :)
Gleitgelen kullanirken baska hic bir ilac kullanmiyorum
Yaa oyle mi.
Zararli oldgunu bilmiyordum of yaa bi umut diyodum spreyle iliski yasarsak belki hamile olurum dye seviniyodum.eve o gleitgelen var bende almistim onu eczaneden onunla vemcain spreyi birlikte almstim
Dogru evet yakiyo hemde baya yakiyo haklisnz bu sekilde dusunmemistim.Ben de ayni seyi dusunup cok umutlanmistim ama sonrasinda doktor bunun hic dogru olmadigini sperm yapisini bozacak etkiler oldugunu soyledi. Mesela vemcain spreyi dişçiler dişimizi uyusturmak icin bile kullaniyor ve ilk sıktiğimizda bizi yakabiliyor. Bunun sperme değdigini düşün. Bana boyle anlatti yani.
Dogru evet yakiyo hemde baya yakiyo haklisnz bu sekilde dusunmemistim.
Spreyli ne kadar esinizle denedinz kusra bkmayin sizide mesgul ediyorum hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?