Vajinismus için dilatör tedavisi ???

bir an kendimi gördüm yazayım dedim . inşallah işe yarar yaptığın . 2 seneyi geçkin vajinismus yaşadım çok zor dilatör aldım o kremlerden aldım en büyüğünü yapamadım tabi doktor kontrolünde yendim hastalığı evet fiyatlı ama 2.5 sene uğraşıp yapamadığımı 3 günde yaptım . Keşke ilk başta gitseydim dedim sonradan bence bir bak sitelere tedaviyle yenenlerin videolarını dinle derim .

Cok tesekkur ederim. En son 4. Dilatoru basaramadim diye yazmistim ama uc gun sonra basardim. Simdi biraz daha 4. Dilatorle calisip eşli denemeye gececegiz cok sukur cok az kaldi basarmama
Çok sevindim senin adına inşallah başarıcaksın su bazlı kayganlaştırıcı kullan çok daha kolay olur işin

Çok sevindim senin adına inşallah başarıcaksın su bazlı kayganlaştırıcı kullan çok daha kolay olur işin

Marka olarak tavsiyeniz var mi şu sira kayganlastirici arastiriyorum

Zulemaa merhabalar bende yeni üye oldum suan sizinle aynı aşamadayım 4.dilator beni çok zorluyo napıcam bilemiyorum inşallah siz yenmiş kurtulmussunuzdur??

Vajinusmus tan anlayan doktora git 3 günde çözsün. Acimasinin sebebi fiziksel olarak kendini sıkman ve bunun sonucunda giris yerinin kapanması. Tam girmeden önce derin nefes al tam girecegi zaman ise o nefesini tüm vucudunla birlikte ver. O girerken sen nefesver. Bir tık girdiniz diyelim. Yine nefes al biraz daha, girerken sen nefesini tüm vucudunla ver. Bunu penisin tamami girene kadar devam ettir.

Cinsel terabi için göŕüştüğüm yerler çok yüksek fiyatlar cikardilar ve imkanım olsa hic dusunmezdim.. ama burada başaranlar gordum çok umutlanmiştım
Bende ücret sonucu gidemedim doktora. Şuan nasılsınız ? İlerleme oldu mu ?

Bende dilatorle 3. Boyuna kadar yapiyorum 4 ü daha denemedim ama 4 ü denemeden de esiyle yapan oluyo sanirim

Bende dilatorle 3. Boyuna kadar yapiyorum 4 ü daha denemedim ama 4 ü denemeden de esiyle yapan oluyo sanirim

Ben yendim vajinismusu çok sukur . Allah sizlere de nasip etsin en kisa zamanda

Aminn yaaa insallahhh cok sevindim sizin adiniza ama ben dilatorle calisrken sizlama oluyo ve baski tabikide baski neysede sizlama cok kotu bu sizdede oluyo muydu

Ben ilaclarla kendimi uyusturarak yaptim . Ilk zamanlar cok zorlandim evet ama sonra zamanla o kadar alistim ki ne baski ne acı hic bir sey kalmadi.
Keşke daha sabirli olup o kadar aglamasaydim sizlanmasaydim. Bu gecici bir sürec kendine guvenmen lazim. Ne acı hissedersen bunun gececek bir sey olduguna inan. Hersey kafada bitiyor zaten.
Ben egzersizleri yapardim aksam 8 de mesela 12ye kadar sızlardi yanardi. 12den sonra puff ne aci kaliyo ne sizi bitti gitti. Boyle motive et kendini

Zaten doktra gtmeden dilator seti alip denedim buda bir adimdi bnim icin ilk denedgmde cok canim yandi mahvoldum ama ikinci gun ole olmadi. Smdi 3. Boyunu calisyrum yakiyo sizlatyo ama birakmiyirum.ilk eşli denemenizde spreyle kremle mi denednz

Zaten doktra gtmeden dilator seti alip denedim buda bir adimdi bnim icin ilk denedgmde cok canim yandi mahvoldum ama ikinci gun ole olmadi. Smdi 3. Boyunu calisyrum yakiyo sizlatyo ama birakmiyirum.ilk eşli denemenizde spreyle kremle mi denednz

Evet yine spreyle denedim daha sonra yavas yavas spreyi biraktirdi eşim. Cunku vucut kendisini hazirliyor zaten.

Ben esimle ilk denemede sıkıcam spreyde acaba hamile kalmaya mani olur mu hamile kalma sansim varsada bu gider mi acaba

Hayir bu ilaclarla hamile kalmayi denemeyin asla. Oldukca zararli spermlere. Yani şöyle ki vemcain sprey ya da anestol krem surduyseniz spermleri vajina yolundan uzak tutun. Allah korusun kotu bir etkisi olur nolur nolmaz.
Doktor bana hamilelik dostu jel yazdi. Gleitgelen adi. Bu sadece kayganlastirici ve spermlere zarar vermeyen bir ilac. Doktorunuza danişmadan kullanmayin tabi ki :)
Gleitgelen kullanirken baska hic bir ilac kullanmiyorum

Yaa oyle mi.
Zararli oldgunu bilmiyordum of yaa bi umut diyodum spreyle iliski yasarsak belki hamile olurum dye seviniyodum.eve o gleitgelen var bende almistim onu eczaneden onunla vemcain spreyi birlikte almstim

Yaa oyle mi.
Zararli oldgunu bilmiyordum of yaa bi umut diyodum spreyle iliski yasarsak belki hamile olurum dye seviniyodum.eve o gleitgelen var bende almistim onu eczaneden onunla vemcain spreyi birlikte almstim

Ben de ayni seyi dusunup cok umutlanmistim ama sonrasinda doktor bunun hic dogru olmadigini sperm yapisini bozacak etkiler oldugunu soyledi. Mesela vemcain spreyi dişçiler dişimizi uyusturmak icin bile kullaniyor ve ilk sıktiğimizda bizi yakabiliyor. Bunun sperme değdigini düşün. Bana boyle anlatti yani.

Dogru evet yakiyo hemde baya yakiyo haklisnz bu sekilde dusunmemistim.
Spreyli ne kadar esinizle denedinz kusra bkmayin sizide mesgul ediyorum hakkinizi helal edin

Dogru evet yakiyo hemde baya yakiyo haklisnz bu sekilde dusunmemistim.
Spreyli ne kadar esinizle denedinz kusra bkmayin sizide mesgul ediyorum hakkinizi helal edin

Yok ne demek yardimci olabilirsem ben mutlu olurum cunku kendim bu sureci cok zor atlattim herkes yensin isterim.

Ben spreyle 2 ay egzersiz yaptim. Yendikten sonra da 5-6 kez esimle spreyle birlikte oldum. Sonra spreyi biraktim. Zaten simdi ramazan oldugu icin de cok sık olmuyor. Sadece soğumamak için devam ediyoruz. 1 ay sonra hamilelik icin calismalara baslayacagim o zamana kadar alismak istiyorum.
Tavsiyem şudur. Vajinismusu yenmek için sabirsiz olun ama hamilelik için sabirli olun. Vucudunuzu aliştirmadan hareket etmeyin insallah bu illetten kurtulup burada yazarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…