- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Cimriliğinden.Doktora gitmeyip neden bir sürü doktora gitmiş birinden yardım aldınız? Mantığını anlayamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cimriliğinden.Doktora gitmeyip neden bir sürü doktora gitmiş birinden yardım aldınız? Mantığını anlayamadım.
Allah için paylaşıyorum ben sizin gibi fesatlardan değilim beybisi
Çaresizliğin ne demek olduğunu ben bu süreçte yaşadım Allah kimseye yaşatmasın. Sırf bu yüzden benden tedavi için 2 bin TL bile isteyen kişi oldu. Eğer caresizsen herşey cazip gelir insana benim amacım böyle kişilerden uzak durup aynı bilgilerin bende de olması ve bende bu bilgileri elimden geldiği kadar yayacam herkes bilgilensin kimse bu para tuzağına düşmesinOnline eğitimle "x meslek" olmuşumdur diyerek güldüğümüz sözler yakında tarihe karışacak.
Online eğitim , online çalışma/toplantı , online spor var ; konu sahibi de "online vajinismus tedavi programı " yaparsak tutar mı diye forumda piyasa araştırması yapıyor sanırım.
İyide konunuz cok cetrefelli degil mi uye oluyorsunuz vajinusum diyorsunuz bi gun sonra sizin sayenizde yendim diye konu aciyorsunuz o konunuzda da hic dersten felan bahsetmiyorsunuz sonra bi konu daha aciyorsunuz ve bu sefer ders aldim diyorsunuz burda sizi sorgulayan insanlarin sorgulamasi normal degil mi
Çaresizliğin ne demek olduğunu ben bu süreçte yaşadım Allah kimseye yaşatmasın. Sırf bu yüzden benden tedavi için 2 bin TL bile isteyen kişi oldu. Eğer caresizsen herşey cazip gelir insana benim amacım böyle kişilerden uzak durup aynı bilgilerin bende de olması ve bende bu bilgileri elimden geldiği kadar yayacam herkes bilgilensin kimse bu para tuzağına düşmesin
Siz iyi misiniz? Para tuzağı dediğiniz şey tedavi. Bazen doktora bazen psikoloğa verdiğimiz gibi bir ücret Buda. Hizmetin karşıl
Fazlasıyla bilgi sahibi ben küçük bir yerde oturuyorum o ise büyük şehirde ben en fazla bir tane doktora gidebilirdim oda devlet hastanesine zaten gidecektim randevuyu çok geç tarihe vermislerdiDoktora gitmeyip neden bir sürü doktora gitmiş birinden yardım aldınız? Mantığını anlayamadım.
Allah sizin gibi fesat insanlardan beni korusun bacım içiniz kötülük dolu ne parası sen neyden bahsediyorsun ya?"Normalde 500 tl ama site üyelerine %10 indirim yapacağını söyledi" de diyecek misiniz çok merak ediyorum
Anladım. Yazıyı ne zaman paylaşırsınız?Fazlasıyla bilgi sahibi ben küçük bir yerde oturuyorum o ise büyük şehirde ben en fazla bir tane doktora gidebilirdim oda devlet hastanesine zaten gidecektim randevuyu çok geç tarihe vermislerdi
Çok uzun yazıyı site kabul ediyor mu paylaşmaya onu bilmiyorum kiAnladım. Yazıyı ne zaman paylaşırsınız?
2 binse iyiymiş. Ben beş sene önce 2500 lira vermiştim. Ama tabii benim tedavimi vajinismus üzerine eğitim almış, seminerler vermiş bir “jinekolog” yapmıştı. Çıkın şu köylü kafasından. Bu bir hastalık, kabul edin. En sağlıklı tedaviyi de doktor yapar. Sizin gibi birkaç tane daha var bu sitede. Doktorlara ikide bir para tuzağı, bu işi ticarete dökmüş vs. deyip duruyorsunuz. Kliniğinde tedaviyi babanızın hayrına yapmayacaklardı herhalde.Çaresizliğin ne demek olduğunu ben bu süreçte yaşadım Allah kimseye yaşatmasın. Sırf bu yüzden benden tedavi için 2 bin TL bile isteyen kişi oldu. Eğer caresizsen herşey cazip gelir insana benim amacım böyle kişilerden uzak durup aynı bilgilerin bende de olması ve bende bu bilgileri elimden geldiği kadar yayacam herkes bilgilensin kimse bu para tuzağına düşmesin
DamlaHanfendinin adını öğrenebilir miyim rica etsem? İkinci soruşum.
Damla diye aratıp mı ulaşacam kendisine?
Allah da beni doktora gitmeyecek kadar cimri insanlardan korusun yarabbim amin..Allah sizin gibi fesat insanlardan beni korusun bacım içiniz kötülük dolu ne parası sen neyden bahsediyorsun ya?
Peki buradan nasıl paylaşacaktınız isteyenlerle paylaşırım derken?Çok uzun yazıyı site kabul ediyor mu paylaşmaya onu bilmiyorum ki
Çaresizliğin ne demek olduğunu ben bu süreçte yaşadım Allah kimseye yaşatmasın. Sırf bu yüzden benden tedavi için 2 bin TL bile isteyen kişi oldu. Eğer caresizsen herşey cazip gelir insana benim amacım böyle kişilerden uzak durup aynı bilgilerin bende de olması ve bende bu bilgileri elimden geldiği kadar yayacam herkes bilgilensin kimse bu para tuzağına düşmesin
1 gün değil 39 gün sonra yendim
Yok artık reklam mi hahahha
Vajinismus için anestol krem ve emla krem kullanan var mı? Varsa gerçekten işe yarıyor mu? Yanma hissi vs olmasından korktuğum için henüz denemedim. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
1 aylık evliyim ve daha dün gece buradan vajinismus için yardım istemiştim. Doktora gitmek istemediğim için herkes yargilamisti beni onlara diyecek birşey bulamıyorum ama destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim İyiki varsınız sayenizde yendim belkide
Canım arkadasim benim ben doktorlardan bahsetmiyorum ki neden anlamıyorsun? Ben Instagram'da "merhaba ben vajinismus doktorum size online yardım verebilirim 3 Sean 2 bin TL" diyen kişilerden bahsediyorum.2 binse iyiymiş. Ben beş sene önce 2500 lira vermiştim. Ama tabii benim tedavimi vajinismus üzerine eğitim almış, seminerler vermiş bir “jinekolog” yapmıştı. Çıkın şu köylü kafasından. Bu bir hastalık, kabul edin. En sağlıklı tedaviyi de doktor yapar. Sizin gibi birkaç tane daha var bu sitede. Doktorlara ikide bir para tuzağı, bu işi ticarete dökmüş vs. deyip duruyorsunuz. Kliniğinde tedaviyi babanızın hayrına yapmayacaklardı herhalde.
Mesaj bölümünde daha uzun yazılıyor anladığım kadarıyla ya neyse ben part 1 part 2 diye paylaşım yapacağımPeki buradan nasıl paylaşacaktınız isteyenlerle paylaşırım derken?
Lütfen bekliyoruz.Mesaj bölümünde daha uzun yazılıyor anladığım kadarıyla ya neyse ben part 1 part 2 diye paylaşım yapacağım
Ben hala isim bekliyorum. Çok acil ulaşmam lazım bu hanıma.Mesaj bölümünde daha uzun yazılıyor anladığım kadarıyla ya neyse ben part 1 part 2 diye paylaşım yapacağım
Ee işte doktormuş. Vajinismus doktoruyum yazmış?Canım arkadasim benim ben doktorlardan bahsetmiyorum ki neden anlamıyorsun? Ben Instagram'da "merhaba ben vajinismus doktorum size online yardım verebilirim 3 Sean 2 bin TL" diyen kişilerden bahsediyorum.