- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.738
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortak mısınız konu sahibiyle? İşler nasıl, çok düşen var mı?Bu bir rahatsizlik ama. Bir terapist veya jinekolog şart. Nesi hoş olmayabilir ki? Online olunca sanal seks yapacak halleri yok dimi
Ortak mısınız konu sahibiyle? İşler nasıl, çok düşen var mı?
Yok artık reklam mi hahahhareklam kokusu alıyorum
Kalemi kağıdı aldık bekliyoruz.
Daha önce birden çok doktorlara gidip fazlasıyla bilgi sahibi edinen birisiBayan dediğiniz kim? Doktor mu? Hoca mı?
Biraz bilgi verse keşke, kazancı iyiyse ben de gireyim diyorum vaji işineBence çoktur baksaniza hemende savunanlar çıkmış
Biraz bilgi verse keşke, kazancı iyiyse ben de gireyim diyorum vaji işine
Aşırı uzun o kadar yazı buraya yazılır mı bilemedim yeni üyeyim pek bilgim yok burası için ama yeni post açıp yazacağımkonu kadın hastalıklarına açılmalıydı sanırım.
bir de yazmadan geçemeyeceğim "bir şey sorabilir miyim?" diye mesaj atanlar gibisiniz direk bilgileri de yazabilirdiniz..
Allah için paylaşıyorum ben sizin gibi fesatlardan değilim beybisiBiraz bilgi verse keşke, kazancı iyiyse ben de gireyim diyorum vaji işine
Yok ben ders istemiyorum bilgim var parası nasıl onu öğrencemOzelden ders veriyordur belki sormak lazim
Hııı o bilgileri aldığınız kadının adını öğrenebilir miyim rica etsem? Ben parasını verip işin ehlinden öğrenmek istiyorum da.Allah için paylaşıyorum ben sizin gibi fesatlardan değilim beybisi
Tesadüf sonucu tanıştık arkadaşla bende güvendim ve iyikide guvenmisim hatta bu işi para karşılığı olarak yapmamasını insanlara çok güzel destek olabileceğini söyledimDoktora gitmeyip neden bir sürü doktora gitmiş birinden yardım aldınız? Mantığını anlayamadım.
Valla arkadaşım ister inaaaan ister inanma biliyor musun hiiiic umrumda değil. Eğer vajinismus hastası değilsen lütfen yorum yapmaMesajlarınız hiç inandırıcı gelmedi. Belli ki insanlardan kazanç elde etmek için onların derdine aahipmiş gibi mesajlar atıyorsunuz. İki üç konu sorun var gibi yazıp sonra mucize gibi tedavi oldum diyorsunuz. Çok ayıp ve hiç etik değil yaptığınız…
Hanfendinin adını öğrenebilir miyim rica etsem? İkinci soruşum.Tesadüf sonucu tanıştık arkadaşla bende güvendim ve iyikide guvenmisim hatta bu işi para karşılığı olarak yapmamasını insanlara çok güzel destek olabileceğini söyledim