Vajinismus İçin Acil Yardım 😭

İnşallah bende başarıcam henüz denemedim regl olsun bitsin kendimi hazır hissedeyim olucak bu kez inanıyorum. Bir de yorumlarda gördüm denemeden önce dilatör ile başlayın ardından hemen sonra eşli deneme yapın die tavsiyede bulunmuşlar öyle daha kolay oluyomuş onu denicem

Benimde aynı şekilde hiç bişey hissedemiyorum ama ondan geçtim artık yeter ki olsun kafasına girdim zamanla zevk de geliyomuş alıştıkca bu sorunla uğraşanların çoğu böle hissiz zaten arastırdığım kadarıyla

Ben aşalı beş ay fln oldu. Zevk hissi olmuyor hala. Bakalım bir sene vajşnismusla uğraştım.
Dilatörle iyice alısın ondan sonra eşliye geçin eşli daha rahat dilatörden emin ol

Benim için en zoru eşimin başka pozisyon denemek istemesi ben sırt üstü yatınca zorlanıyorum zaten ama başka bir şey isteyince hiç yapamıyorum

Evet gerçekten psikolojik artık ona inanıyorum İnşallah dediğiniz gibi kolayca olur kurtulurum bende ama şu an içimi buraya dökerek bile rahatlama geldi sanki
Bende aynı dertten muzdaribim çok zor durum bende öle korkum yok ama cesaret ısı bıraz sanırım sız n’aptınız yenebıldınız mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…