- 23 Ekim 2022
- 11
- 3
- 16
- 30
- Konu Sahibi kelebek214
-
Doktora gitmedik aslında gitmek istedim çok fiyat verdiler taksit falan olsa dedik onada olmaz denildi hiç olmadı ilişki ilk başlarda denemeler oldu ama kendimi çok kasıyodum yapamadım yakın zaman içerisinde de denedik titreme kasılma olmadı hatta çok az girdi ama ben istemedim korktum belki ses etmesem o gün olcakdıdoktora gittiniz mi? Hiç mi ilişki olmadı
İlişkiye başlamadan önce kendi kendinizi motive edin korkulacak bir şey yok ön sevişmeyi uzun tutun siz rahat olursanız kolaylaşacak zaten kendi kendinizi yatıştıracak şeyler düşünün ilişki esnasında sadece eşinizi çok sevdiğinizi ve istediğinizi düşünün acıyacak mı vs diye düşünmeyinDoktora gitmedik aslında gitmek istedim çok fiyat verdiler taksit falan olsa dedik onada olmaz denildi hiç olmadı ilişki ilk başlarda denemeler oldu ama kendimi çok kasıyodum yapamadım yakın zaman içerisinde de denedik titreme kasılma olmadı hatta çok az girdi ama ben istemedim korktum belki ses etmesem o gün olcakdı
Dilatör ile yapıyorsan tamam işte başarmışsın demektirMerhaba Arkadaşlar sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum çok zor durumdayım bu şeyi yenmem lazım artık 3 yıllık evliyim severek evlendik ama adını bile bilmediğim hayatımda hiç duymadığım bir şeyle karşı karşıya kaldım eşimin çok anlayışlı olması ile bana bi rahatlama geldi yarın olur bir gün olur derken yıllar geçti boşanmayı bile düşündüm kendimce çok ağladım kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim. Ama yapamadım bende bir bebek sahibi olmak istiyorum artık evliliğimi bitirmek istemiyorum bana yardım edin lütfen kimseye açılamadım anlatamadım çok araştırdım aslında dilatör aldım 4 boyunuda ağrısız acısız bir şekilde yapabiliyorum hiç zorlanmadan bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
İlişkiye başlamadan önce kendi kendinizi motive edin korkulacak bir şey yok ön sevişmeyi uzun tutun siz rahat olursanız kolaylaşacak zaten kendi kendinizi yatıştıracak şeyler düşünün ilişki esnasında sadece eşinizi çok sevdiğinizi ve istediğinizi düşünün acıyacak mı vs diye düşünme
Dilatör ile yapıyorsan tamam işte başarmışsın demektirgerisi psikolojik bunu biliyorsun dimi ?
Eşine söyle ön sevişmeyi uzatın iyice rahatla. Dilatör ile yapıyorsan eşinle ten temasında daha rahat yaparsın merak etme. Hatta daha kolay olur eşinle. Kayganlaştorıcı da kullanırsı
Dilatör ile yapıyorsan tamam işte başarmışsın demektirgerisi psikolojik bunu biliyorsun dimi ?
Eşine söyle ön sevişmeyi uzatın iyice rahatla. Dilatör ile yapıyorsan eşinle ten temasında daha rahat yaparsın merak etme. Hatta daha kolay olur
Benimde ilk evlendiğimde çok çok zor olmuştu ama kafaya koydum ilk başta eşimi sevdiğim için ve açıkçası onu memnun edip daha güzel şeyler yaşamak içinEvet gerçekten psikolojik artık ona inanıyorum İnşallah dediğiniz gibi kolayca olur kurtulurum bende ama şu an içimi buraya dökerek bile rahatlama geldi sanki
Tamamdır bendr yapıcam herkes yapıyor sonuçta dimiBenimde ilk evlendiğimde çok çok zor olmuştu ama kafaya koydum ilk başta eşimi sevdiğim için ve açıkçası onu memnun edip daha güzel şeyler yaşamak içingayret gösterdim. Bak hani bir replik vardı “sen sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var.” Bunu düşünerek dene bakalım
Eşini seviyor musun ? Bunun cevabı sana yol gösterir.Evet gerçekten psikolojik artık ona inanıyorum İnşallah dediğiniz gibi kolayca olur kurtulurum bende ama şu an içimi buraya dökerek bile rahatlama geldi sanki
Çok seviyorum hemde kendimden çok onun için başarmak istiyorum artık bebek istiyor çünkü yakınlarımızın bebeklerini severken eşim içim acıyor sanki bizim de olabilirdi belki diyorum yapabilseydim eğer ki diyorum. Cidden öyle herkes nasıl yapıcakdı kötü bişe olsaEşini seviyor musun ? Bunun cevabı sana yol gösterir.
Dilatör dediğin duygusuz,hissiz bi parça dimi ama eşini seviyorsan arada aşk varsa emin ol daha kolay yaparsın. Eşinle ten teması sana yardımcı olacak. Kendini onun kollarına bırak. Çok kötü birşey olsa bu kadar insan yapar mıyızeşine vereceğin hazzı düşün. O mutlu olacak ve seni hep isteyecek
Vajinusmusum bebeğim oldu engel değil içini ferah tutMerhaba Arkadaşlar sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum çok zor durumdayım bu şeyi yenmem lazım artık 3 yıllık evliyim severek evlendik ama adını bile bilmediğim hayatımda hiç duymadığım bir şeyle karşı karşıya kaldım eşimin çok anlayışlı olması ile bana bi rahatlama geldi yarın olur bir gün olur derken yıllar geçti boşanmayı bile düşündüm kendimce çok ağladım kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim. Ama yapamadım bende bir bebek sahibi olmak istiyorum artık evliliğimi bitirmek istemiyorum bana yardım edin lütfen kimseye açılamadım anlatamadım çok araştırdım aslında dilatör aldım 4 boyunuda ağrısız acısız bir şekilde yapabiliyorum hiç zorlanmadan bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
Hiççç umutsuzlanmayın çoğunu atlatmışsınız eşlide takılmışsınız çok normal ben de bu yoldan geçtim. Aynı şekilde eşlide bir süre takıldım sonra kendime gaz vermeye başladım çünkü aparatı yapabildiğime göre bunu da yaparım dedim ve oraya odaklanmadım kesinlikle aklımı ordan aldım. Sonuç 7 ay olmuştu yeneli hamile kaldım
Ne güzell sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah bende yenicem bugün buradan çok güç aldım gerçkten kendime güvenim geldiHiççç umutsuzlanmayın çoğunu atlatmışsınız eşlide takılmışsınız çok normal ben de bu yoldan geçtim. Aynı şekilde eşlide bir süre takıldım sonra kendime gaz vermeye başladım çünkü aparatı yapabildiğime göre bunu da yaparım dedim ve oraya odaklanmadım kesinlikle aklımı ordan aldım. Sonuç 7 ay olmuştu yeneli hamile kaldım
Vajinusmusum bebeğim oldu engel değil içini ferah tut
Oo maşallah ❤ İçim ferahladı artık teşekkür ederimVajinusmusum bebeğim oldu engel değil içini ferah tut
AminNe güzell sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah bende yenicem bugün buradan çok güç aldım gerçkten kendime güvenim geldi
Ben de evleneli 8 ay oldu cinsel ilişkiden öyle korkuyorum ki bazen yapabilirim diye kendimi de eşimi de gaza getiriyorum ama sonuç hüsran.. evlenmeden önce böyle bir sorun yaşayacağımı söyleseler gülerdim çünkü libodo olarak çok yüksektim en ufak bir dokunultan bile etkilenirdim. Evlendikten sonra ne cinsel ilişki yaşayabildim zevkle ne de artık zevk alabiliyorum. Ön sevişme çok uzun sürmesine rağmen en ufak dokunuşla etkilenen ben değil etkilenmek ne zaman biteceğini düşünüyorum. Hayat kalitem yerlerde kendime çok kızıyorum. Vajinime bakamıyorum ki parmak egzersizi yapayım. Kocam da çok üzülüyor. Ne edeceğimi bilemiyorum. Nasıl olur da zevk almam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Evlenmeden önce kendi dokunuşum bile heyecan verirken zevk yaşatırken asıl olması gereken yerde bu neden olmaz anlamıyorum lütfen rahatlatıcı bir şeyler söyleyin durumum çok kötü.Merhaba Arkadaşlar sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum çok zor durumdayım bu şeyi yenmem lazım artık 3 yıllık evliyim severek evlendik ama adını bile bilmediğim hayatımda hiç duymadığım bir şeyle karşı karşıya kaldım eşimin çok anlayışlı olması ile bana bi rahatlama geldi yarın olur bir gün olur derken yıllar geçti boşanmayı bile düşündüm kendimce çok ağladım kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim. Ama yapamadım bende bir bebek sahibi olmak istiyorum artık evliliğimi bitirmek istemiyorum bana yardım edin lütfen kimseye açılamadım anlatamadım çok araştırdım aslında dilatör aldım 4 boyunuda ağrısız acısız bir şekilde yapabiliyorum hiç zorlanmadan bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
Dilatörde nasıl başardıysanız hangi açıyla daha rahat olduysa onu eşte deneyin. Siz üstte olun kontrol sizde olsun. Nefes alın derin derin. Nefes verirken alt bölgeyi afedersiniz gaz cıkarır gibi gevsetin iyice gevsedin ıkınır gibi. Ilındıkça açılacak orası.Çok seviyorum hemde kendimden çok onun için başarmak istiyorum artık bebek istiyor çünkü yakınlarımızın bebeklerini severken eşim içim acıyor sanki bizim de olabilirdi belki diyorum yapabilseydim eğer ki diyorum. Cidden öyle herkes nasıl yapıcakdı kötü bişe olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?