- 24 Ekim 2020
- 47
- -12
- 28
Çok üzgünüm bi hemcinsimin bunları hissetmesi gerçekten beni çok üzdü inanın kolay bi hastalık değil bu ben yedi ay sonrasında yendim bunu yaşayan bilir yaşamayan böyle saçma sapam fitursuzca gamsızca konuşur. Güzellik çirkinlik önemli değil inanın size böyle hissettirmesi çok üzücü büyükler yuvayı nası bozar aklım almıyo sanmasın ki oğlu bu yaşattığının bedelini ödemez Allahta başka yerden sınar onu Allahın adaleti çok büyük. Herkes her tedaviye çabuk yanıt veremez milyarlar döküp doktora gidip yenemeyenlerde oldu evde kendi yenenlerde oldu burda kmse kimseyi istese yapardı üç beş günde yenen nası yendi die sorgulayamaz bunlar bi imtihan lütfen köşelere çekilip ağlama üzülme büyükler bu rahatszlığı maalesef anlamıyolar ama bu sadece kadının elinde olan bi durumda değil bu çift rahatsızlığı eş desteği o kadar önemli ki dilerim bu süreci biran önce atlatıp tertemiz bi sayfa açarsınızDesteginiz için teşekkür ederim ... bu kolay hastalıgı yenebilseydim belki çok güzel bir yuvam ve güzel cocuklarım olacaktı ... çok yaraladı beni çok .. babamdan duymadıgım hakaretlere maruz kaldım .. evin bir köşesine oturup saatlerde aglardım ... agrıma gitti .. sonra dedim ki eger sen kanser hastası olsaydın ve ben seni bırakıp gitseydim ne hissederdin dedim ? Cevap vermedi yere baktı . Evde arkadaş gibi degildik , ben her türlü bakımlı bir kadınım her türlü begeniyordu beni hatta çok çekici buluyordu . Ama işte bunlarda ayrılmamaya sebep degilmiş . Onuda anlamaya çalışıyorum ama eger beni sevdeydi gitmezdi .. birazda anne baskısı vardı . Annesi ayrılmamızı istiyordu . Kısmet buymuş , belkide rabbim kurtardı beni .