Vajinismus hastasını boşamak...

Desteginiz için teşekkür ederim ... bu kolay hastalıgı yenebilseydim belki çok güzel bir yuvam ve güzel cocuklarım olacaktı ... çok yaraladı beni çok .. babamdan duymadıgım hakaretlere maruz kaldım .. evin bir köşesine oturup saatlerde aglardım ... agrıma gitti .. sonra dedim ki eger sen kanser hastası olsaydın ve ben seni bırakıp gitseydim ne hissederdin dedim ? Cevap vermedi yere baktı . Evde arkadaş gibi degildik , ben her türlü bakımlı bir kadınım her türlü begeniyordu beni hatta çok çekici buluyordu . Ama işte bunlarda ayrılmamaya sebep degilmiş . Onuda anlamaya çalışıyorum ama eger beni sevdeydi gitmezdi .. birazda anne baskısı vardı . Annesi ayrılmamızı istiyordu . Kısmet buymuş , belkide rabbim kurtardı beni .
Çok üzgünüm bi hemcinsimin bunları hissetmesi gerçekten beni çok üzdü inanın kolay bi hastalık değil bu ben yedi ay sonrasında yendim bunu yaşayan bilir yaşamayan böyle saçma sapam fitursuzca gamsızca konuşur. Güzellik çirkinlik önemli değil inanın size böyle hissettirmesi çok üzücü büyükler yuvayı nası bozar aklım almıyo sanmasın ki oğlu bu yaşattığının bedelini ödemez Allahta başka yerden sınar onu Allahın adaleti çok büyük. Herkes her tedaviye çabuk yanıt veremez milyarlar döküp doktora gidip yenemeyenlerde oldu evde kendi yenenlerde oldu burda kmse kimseyi istese yapardı üç beş günde yenen nası yendi die sorgulayamaz bunlar bi imtihan lütfen köşelere çekilip ağlama üzülme büyükler bu rahatszlığı maalesef anlamıyolar ama bu sadece kadının elinde olan bi durumda değil bu çift rahatsızlığı eş desteği o kadar önemli ki dilerim bu süreci biran önce atlatıp tertemiz bi sayfa açarsınız 🙏

Yoo sinirlendirmedi, tanimadigim insanlara gunluk hayatimda da sıklıkla sana ne ve o minvalde cevap veririm. Ustelik sonrasinda gayet geyik bir cevap verdim okursaniz 😅
İşte siz böyle düşük seviyede acımasızca cevp veren bi insansınız maalesef burda açılan konuda geyik cevp verebilcek kadar genişsiniz

İşte siz böyle düşük seviyede acımasızca cevp veren bi insansınız maalesef burda açılan konuda geyik cevp verebilcek kadar genişsiniz
Tesekkur ederim, hayatta tek eksigim sizin benimle ilgili analizinizdi. Ne kadar onemli ya da degerli saniyorsunuz kendinizi? Ben baslik altinda konuyla ilgili arkadasimla konusurken kendi kendinize bana cevap verdiniz sonra da hakaret ediyorsunuz. İlk mesajimda da soylemistim ben sizi ilgilendirmiyorum, siz beni zaten ilgilendirmiyorsunuz. Konuyu daha fazla carpitmamak icin acaba sussaniz mi?

Elbette oyle, sizin camasir bulasik yikamak mi?
Evet benim yuvamı temizlemek yemek yapmak bulaşık yıkamak seks yapamadığm aylarda eşimin donlarını seve seve yıkamak adam cinsel ihtiyaçlarımı karşılayamadı die yuvam yuva olmaktan eşimde kocam olmaktan çıkmaz benim sizin gbi evliliğimde bi çıkar aramam ben bizler iyi gün kötü gün sözü verdik öyle zora gelince kıçımız sıkışınca boşarım diyemeyiz bizler

Tesekkur ederim, hayatta tek eksigim sizin benimle ilgili analizinizdi. Ne kadar onemli ya da degerli saniyorsunuz kendinizi? Ben baslik altinda konuyla ilgili arkadasimla konusurken kendi kendinize bana cevap verdiniz sonra da hakaret ediyorsunuz. İlk mesajimda da soylemistim ben sizi ilgilendirmiyorum, siz beni zaten ilgilendirmiyorsunuz. Konuyu daha fazla carpitmamak icin acaba sussaniz mi?
Konuştuklarım battıysa siz çenenizi kapatabilirsiniz sizin demenizle mi susucam ?

Çok üzgünüm bi hemcinsimin bunları hissetmesi gerçekten beni çok üzdü inanın kolay bi hastalık değil bu ben yedi ay sonrasında yendim bunu yaşayan bilir yaşamayan böyle saçma sapam fitursuzca gamsızca konuşur. Güzellik çirkinlik önemli değil inanın size böyle hissettirmesi çok üzücü büyükler yuvayı nası bozar aklım almıyo sanmasın ki oğlu bu yaşattığının bedelini ödemez Allahta başka yerden sınar onu Allahın adaleti çok büyük. Herkes her tedaviye çabuk yanıt veremez milyarlar döküp doktora gidip yenemeyenlerde oldu evde kendi yenenlerde oldu burda kmse kimseyi istese yapardı üç beş günde yenen nası yendi die sorgulayamaz bunlar bi imtihan lütfen köşelere çekilip ağlama üzülme büyükler bu rahatszlığı maalesef anlamıyolar ama bu sadece kadının elinde olan bi durumda değil bu çift rahatsızlığı eş desteği o kadar önemli ki dilerim bu süreci biran önce atlatıp tertemiz bi sayfa açarsınız 🙏
Allah razı olsun güzel kardeşim .. 🌹
Ben tedavimi olmuştum doktorum aparat vermişti . Son günlerde artık yapabiliyordum . En azından içim rahat cünkü başarılı sonuçlandı . Herkes nasibinde ne varsa onu yaşarmış .. bizim gelecegimiz saatine tarihinde kadar yazılı ama biz bilmiyoruz . Umarım ben bu imtihanı kazanmışımdır 🥀 rabbim çok merhametli ve sonsuz kapıları var . Sıkıntı çeken tüm kadınların allah yardımcısı olsun . Güzel yorumlar yapanlarada tşk ederim . ama kimse kimseyi burada kınamasın cünkü hayat devam ediyor ve kınadıgınız yerden sınanırsınız . Allaha emanet olun ❤️

☺️☺️ ben şurda avukatım demeye utanırdım lütfen beni elinize alın rica ediyorum
Niye utansyim? Hakaret eden sizsiniz ben utansam utansam sizin adiniza utanirim. Aldim ben zaten alacagim ekran goruntulerini. Genis, kici sikisinca vs’nin “ben degil kuzenim yazmis” minvalindeki savunmalarinizi verirken gorusuruz nasilsa 😂😂😂

Ben tedavimi olmuştum doktorum aparat vermişti . Son günlerde artık yapabiliyordum . En azından içim rahat cünkü başarılı sonuçlandı . Herkes nasibinde ne varsa onu yaşarmış .. bizim gelecegimiz saatine tarihinde kadar yazılı ama biz bilmiyoruz . Umarım ben bu imtihanı kazanmışımdır 🥀 rabbim çok merhametli ve sonsuz kapıları var . Sıkıntı çeken tüm kadınların allah yardımcısı olsun . Güzel yorumlar yapanlarada tşk ederim . ama kimse kimseyi burada kınamasın cünkü hayat devam ediyor ve kınadıgınız yerden sınanırsınız . Allaha emanet olun ❤️
Kendini üzme en azından tedaviye baslamissin, ama eş desteği olmadan olmuyor işte..
İnsAllah çok güzel bir hayatın olur ♥️

Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş. Hepimiz bi imtihandan geçtik geçiyoruz bu sayede hayatlarımıza aldığımız adamları tanıdık Rabbim seni kurtarmış tedavinin de başarılı sonuçlanmasına çok sevindim dilerim kendini en kısa zamanda toparlarsn her zaman bize yaz ağlama içine atma konuştukça rahatlar insan 🙏❤️

Niye utansyim? Hakaret eden sizsiniz ben utansam utansam sizin adiniza utanirim. Aldim ben zaten alacagim ekran goruntulerini. Genis, kici sikisinca vs’nin “ben degil kuzenim yazmis” minvalindeki savunmalarinizi verirken gorusuruz nasilsa 😂😂😂
Bekleniyosunuz ☺️

Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş. Hepimiz bi imtihandan geçtik geçiyoruz bu sayede hayatlarımıza aldığımız adamları tanıdık Rabbim seni kurtarmış tedavinin de başarılı sonuçlanmasına çok sevindim dilerim kendini en kısa zamanda toparlarsn her zaman bize yaz ağlama içine atma konuştukça rahatlar insan 🙏❤️
İnşallah 🌹 allah sizlerden razı olsun .

Amin inşallah 🌹 teşekkür ederim . Rabbim kimseyi darda bırakmasın 🌹
Tedavi olduğunu da burdaki herkese kanıtlamış oldun.. suçlu sen değilsin, kocan.
Seni yargıladirlar çünkü bişey yapmamis diye.
Uzulme, sen elinden geleni yaptın 🍀

Boyle bir sey yaşasam sirf bu yuzden eşimden ayrilmazdim diye dusunuyorum eger bilerek ötelemiyorsa ama ayrilana da nasil ayrilirsin tüh ne kotuymuşsun diyemem.

1,5 sene çok fazla. Ustelik bu hastaligi yenenlerin cinsel hayati sirf birleşme oldu diye harika olmuyor, vajinismus yenenler konusurken okumustum burada, birleşme olayi gercekleşse bile cogu cinsellikte sikinti yasiyor, bu surecte bekleyen yipranan erkeklerde de isteksizlik sorunlari vs oluşuyor.

Vajinismus olmayan kadinlarin bile cinsellige alisma sureleri oluyor, vajinismus geciren kadinlar icin baya uzun bir sureç bu, birleşme oldu diye hersey harika olmuyor. Mevzu sadece seks degil. Sizin kadar karsi tarafin da psikolojisi etkileniyor bu durumdan. Cinsellik sadece bedensel bir seyden ibaret degil o anin verdigi farkli bir yakinlik, farkli bir ruh doyumu, hisler vs var sonucta. Bu az bir eksiklik degil.

Adam zaten düzgün biri değilmiş bittiği iyi olmuş o konuda içiniz rahat olsun.

Ama şu vajinismus olayı da sıkıntı. İlk evlendiğinizde kocanız 1.5 sene bu şekilde olsa buna dayanacak kadın da azdır bence. Çünkü bu süreçte kadın Çocuk isteyecek, kocam beni çekici bulmuyor, arzulamıyor hatta homoseksüel mi diye düşünecek.

X