Vajinismus hastasını boşamak...

Bence karşısında yeterince yardımcı bir adam olmadığından zaten bu kadar uzun sürmüş. Adam birlikte yeneriz diye çabalamamış ki gitmis anasına söylemiş.
Ne kadar sure sonra cabalamayi birakti ya da ne zaman annesine soyledi bilmiyoruz sanirim. Yani adam bi sure deneyip olmadiysa cabalamayi birakmis olabilir. Ha yukardaki mesajimda yazmayi unuttum adam her turlu berbat biri, sirf anne olayi bile yeter ama kimse kimseye 1,5 sene sabretmek zorunda degil

katiliyorum size konudan bagimsiz olarak forumda 7 sene 5 sene vajinusmus hastaligi olanlar yaziyor sonra konu aciyorlar 3 gunde yendim 5 gunde yendim diye bu da bir turlu bencillik.
3 yada 5 gunde tedavisi olan sey icin neden o kadar bekledin o zaman.
sasiriyorum bazen hamile kalip doguran hala vajinusmus olanlar var.
konu tam tersi olsaydi, hatta var da buna benzer konular esim yaklasmiyor, benden kaciyor 1,5 sene oldu vs. herkes bosan, gay olabilir , ugrasma yazardi.
tedavisi olan bir sey icin hayatlarimizi zindan etmemeliyiz.
Bir söz vardır bilir misiniz? Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye. Bu hastalıgin tedavisi ne kadar biliyor musunuz ? 10 binden başlıyor.
Yasamadiginiz için bilemezsiniz, insan kendini çaresiz hissediyor. 3 5 günde yendi diye de bencillik diyemezsiniz. Bu psikojik bir rahatsizlik. Burda okuduğunuz kadar biliyorsunuz, arka yüzünü biliyor musunuz.

Ne kadar sure sonra cabalamayi birakti ya da ne zaman annesine soyledi bilmiyoruz sanirim. Yani adam bi sure deneyip olmadiysa cabalamayi birakmis olabilir. Ha yukardaki mesajimda yazmayi unuttum adam her turlu berbat biri, sirf anne olayi bile yeter ama kimse kimseye 1,5 sene sabretmek zorunda degil
Kesinlikle 1.5 sene çok uzun ben de çok katılıyorum. Ama muhtemelen başka saçmalıklara da uzunca süre evet diyebilecek. Aman yuvamız bozulmasın diyebilecek insalarmış. 🤷🏻‍♀️ Burdan ben adamı yermek istiyorum yine de bolca. 🤣

Vajinismus belki bizim sandığımızdan/ bildiğimizden de sık yaşanan bir şeydir ama insanlar bir şekilde çözüyordur. Insanlar bu platformda çözüm arıyorsa zaten kesinlikle yolunda gitmeyen 3 5 şey daha vardır.

Kesinlikle 1.5 sene çok uzun ben de çok katılıyorum. Ama muhtemelen başka saçmalıklara da uzunca süre evet diyebilecek. Aman yuvamız bozulmasın diyebilecek insalarmış. 🤷🏻‍♀️ Burdan ben adamı yermek istiyorum yine de bolca. 🤣

Vajinismus belki bizim sandığımızdan/ bildiğimizden de sık yaşanan bir şeydir ama insanlar bir şekilde çözüyordur. Insanlar bu platformda çözüm arıyorsa zaten kesinlikle yolunda gitmeyen 3 5 şey daha vardır.
Yani soyle dusunuyorum, vajinismusum ve adam bastan itibaren destek olmuyor yardimci olmuyor, o zaman basarim tekmeyi. Basmiyorsam adam bastan cabaladi ama ben yine de cozemedim demektir. Sonrasinda vicdan azabi ve adamin israrlarindan iyice elim ayagima dolasip hic cozemem ve bir kisir dongu olusur. O yuzden adam bastan beri boyleyse o zaman konu sahibi ayrilacakti, ayrilmadiysa adamin sonradan hosgorusuz oldugu sonucuna variyoruz

Birde sürekli bu son regl ayın olsun eger olmazss boşanacagım derdi sürekli ... cünkü ahiretini düşünmek zorundaymış günaha giriyormuş böyle .. bilmiyorum cok acılar çektim ben ... birde astım krizine giriyodum aglamaktan hiç bana gelip bakmıyordu bile .. sadece zevk için affedersiniz sevişiyor zevkini alıp gidiyordu .
Böyle düşünen zihniyetsiz bencil birinden kurtuldugunuz için sevinin açılmayacak bir sorunda sizi bu denli üzüp yalnız bırakan ahireti günahı bilseydi size bu eziyeti etmezdi emin olun Allah yardımcınız olsun

Yani soyle dusunuyorum, vajinismusum ve adam bastan itibaren destek olmuyor yardimci olmuyor, o zaman basarim tekmeyi. Basmiyorsam adam bastan cabaladi ama ben yine de cozemedim demektir. Sonrasinda vicdan azabi ve adamin israrlarindan iyice elim ayagima dolasip hic cozemem ve bir kisir dongu olusur. O yuzden adam bastan beri boyleyse o zaman konu sahibi ayrilacakti, ayrilmadiysa adamin sonradan hosgorusuz oldugu sonucuna variyoruz
Ben de ilk mesajda onu dedim ilk destek görmediğinde ayrılsaydı keşke. Adam çabalasaydı alır götürürdü uzmanlara. Kadın çünkü bundan da korkabilir ilk etapta.

Hayretler içerisinde okudum verilen cevapları ve bir kadının bir kadına destek olması gereken yerde kendini daha nası kötü hissetmesine yardımcı olduna sayenizde şahit oldum çok yazık. Cinsellik maalesef önemli ama evlilik cinsellikten ibaret değil vajinismus değil ilişkiye engel farklı rahatszlıklarda olabilirdi iyi günde kötü günde diye verilen sözler nerde? Doğuştan vajinası olmayan bir yengem var benim ve dayım gözünden sakınır ömrünce evlat sahibi olamadılar cinsellikte şöyle bi dursun bir buçuk sene çok uzun demişsiniz daha uzun seneler sonunda yenenler oldu eşleri böle boşanmak istedi mi baskı kurdu mu keşke biraz olaya insancıl yaklaşabilseniz üç beş günde yenenler var diye bu herkesin kısa sürede çözebilceği anlamına gelmez ama insanlar çabalıyo neticede ve unutmayın ki herşey bir imtihan böyle acımasızca konuşmayn bugünün yarını da var kimin neyle imtihan olcağı belli olmaz seven bir adam sevdiği kadınla bunu yaşamak ister bence boşayıp başkasıyla olmak da zor olsa gerek

Ben de ilk mesajda onu dedim ilk destek görmediğinde ayrılsaydı keşke. Adam çabalasaydı alır götürürdü uzmanlara. Kadın çünkü bundan da korkabilir ilk etapta.
Ay neden korksun merve? 21. Yy’da internet cagindayiz. Hangi arama motoruna yazsa bu siteye yonlendirir yine de cozum bulurdu ama 1,5 sene kulaginin ustune yatmak kolay gelmis. 1-2 aydan sonra cabalayanlari okuyoruz burda, neden onlar cabaliyor? Cunku farkindalar ve cozmek istiyorlar ama 1,5 sene cok degil mi sence de?

Objektif ol, ben simdi evlensem konu acsam esimin ereksiyon problemi var birlikte olamiyoruz 1,5 senedir desem, deli misin bosa gitsin oyle evlilik mi olur omur geciyor der cogu uye 🤷🏼‍♀️

Evet bir de konu sahibi ilk mesajinda demis tam hazir oldum iste yapacagima inandigim anda bosanmak istedi diye. Adamin canina tak edip ciddi tepki verene kadar cozum yok, sonra ben de tam cozuyordum benden ayrildi 🤦🏼‍♀️

Ayni sekilde ben de esime 1,5 sene katlanmazdim. Zaten insan kendisinden igrenildigini falan da dusunur, esin ne dusundugu hissettigi umursanmiyor boyle konularda.
Siz kocanızı boşar mıydınız yani katlanmayıp ?

Ay neden korksun merve? 21. Yy’da internet cagindayiz. Hangi arama motoruna yazsa bu siteye yonlendirir yine de cozum bulurdu ama 1,5 sene kulaginin ustune yatmak kolay gelmis. 1-2 aydan sonra cabalayanlari okuyoruz burda, neden onlar cabaliyor? Cunku farkindalar ve cozmek istiyorlar ama 1,5 sene cok degil mi sence de?

Objektif ol, ben simdi evlensem konu acsam esimin ereksiyon problemi var birlikte olamiyoruz 1,5 senedir desem, deli misin bosa gitsin oyle evlilik mi olur omur geciyor der cogu uye 🤷🏼‍♀️
Ne bileyim acıyo korkusu filan uzmana bile gidememiştir. 1.5 sene tamamen durmamıştır bence ya. Benim mantığım bazı şeyleri bi yere kadar alabiliyo. 1.5 sene oturup da simdi harekete geçmiş olamaz. Ben öyle anlamak istemiyorum. 🤣

Hayretler içerisinde okudum verilen cevapları ve bir kadının bir kadına destek olması gereken yerde kendini daha nası kötü hissetmesine yardımcı olduna sayenizde şahit oldum çok yazık. Cinsellik maalesef önemli ama evlilik cinsellikten ibaret değil vajinismus değil ilişkiye engel farklı rahatszlıklarda olabilirdi iyi günde kötü günde diye verilen sözler nerde? Doğuştan vajinası olmayan bir yengem var benim ve dayım gözünden sakınır ömrünce evlat sahibi olamadılar cinsellikte şöyle bi dursun bir buçuk sene çok uzun demişsiniz daha uzun seneler sonunda yenenler oldu eşleri böle boşanmak istedi mi baskı kurdu mu keşke biraz olaya insancıl yaklaşabilseniz üç beş günde yenenler var diye bu herkesin kısa sürede çözebilceği anlamına gelmez ama insanlar çabalıyo neticede ve unutmayın ki herşey bir imtihan böyle acımasızca konuşmayn bugünün yarını da var kimin neyle imtihan olcağı belli olmaz seven bir adam sevdiği kadınla bunu yaşamak ister bence boşayıp başkasıyla olmak da zor olsa gerek
Desteginiz için teşekkür ederim ... bu kolay hastalıgı yenebilseydim belki çok güzel bir yuvam ve güzel cocuklarım olacaktı ... çok yaraladı beni çok .. babamdan duymadıgım hakaretlere maruz kaldım .. evin bir köşesine oturup saatlerde aglardım ... agrıma gitti .. sonra dedim ki eger sen kanser hastası olsaydın ve ben seni bırakıp gitseydim ne hissederdin dedim ? Cevap vermedi yere baktı . Evde arkadaş gibi degildik , ben her türlü bakımlı bir kadınım her türlü begeniyordu beni hatta çok çekici buluyordu . Ama işte bunlarda ayrılmamaya sebep degilmiş . Onuda anlamaya çalışıyorum ama eger beni sevdeydi gitmezdi .. birazda anne baskısı vardı . Annesi ayrılmamızı istiyordu . Kısmet buymuş , belkide rabbim kurtardı beni .

Örnekte kendinizi sunmuşsunuzda bu kadar rahat acımasızca başkasına yorum yapabiliyosunuz sorduğum soru sizi bu kadar sinirlendirmiş çok pardon ya
Yoo sinirlendirmedi, tanimadigim insanlara gunluk hayatimda da sıklıkla sana ne ve o minvalde cevap veririm. Ustelik sonrasinda gayet geyik bir cevap verdim okursaniz 😅

X