- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 29
Yooo adam hakli. Ne demek bosanalim diyemez??? Her sey cinsellik degil ama cogu sey cinsellik. Ben esler arasinda alelade ufacik sorunlarin bile aileye anlatilmasina asiri karsiyim. Annesine anlatmis olmasi cok kotu bi durum. Ama o meseleyi de tam bilemiyorum. 1 yildan uzun bi sure yasanan bir problem varken, bu durum ister istemez evliligi sarsmistir. Durum böyleyken evlilik sallantidayken, bosanma asamasina gelmisken adam ne diye aciklayacak ne gerekce gösterecek ailesine. Baştan kosa kosa sikayet eder gibi yetistirdiyse anasına mesele baska, ama en nihayetinde tabi ki annesine soylemis olmasi normal. Ne diye araniz bozuk nicin bosaniyorsunuz diye sormaz mi bu insanlar??Evet eşiyle iletişimini bilmiyoruz. Adam yememiş içmemiş kendi yatak odasını annesine yetiştirmiş.kadinin psikolojisinden haberiniz var mı. Bu aşamada doğru bi karar veremedi belliki.kendi kendime eşimle yenerim dedi belki.belki kocasindan once destek sonra köstek gordu.nerden biliyoruz bunlari.Kadın hasta bunun farkında mısınız? Bu bi rahatsızlık. Artik cocukluktan mi yetisme tarzindan mi bilinc altinda mi bilmem bi sekilde kadinlara kodlaniyor. Ayip yapma kadinsin şu bu. Baskici aile ortaminda buyuyen ya da bi sekilde o ortamda yetisen kadinlarin kaderi. Ne olursa olsun tedaviye ne zaman başlanırsa başlansın karısını hasta diye boşaması mi lazım. Napmış aldatmış mi evine mi bakmamış.kimbilir ne şekilde bozdu kadının psikolojisini de tedaviye başlayamadı. Adamlar cinsellik olmayınca kadınları fazlasıyla aşagilayabiliyor. Destek değilse kendi başına bi tedaviye başlayamaz.kaldi ki hep bi cesaret yapicam diyosun ta ki kasların istemsiz zangirdayana kadar. Erteleme en buyuk hata evet ama 9 ay değil 3 yıl olsun aaa geç kaldık hadi boşanalım o zaman dememeli.hayatim seni seviyorum geç kaldık ama zararın neresinden dönsek kârdır. Hadi başlayalım mi demeli yoksa boşanalım mi. Adam kadını sevmiyor net. Bu adamın nesini savunuyorsunuz akıl tutulması yaşıyorum.her şey cinsellik mi yahu. Kadın bile isteye yapmıyor bunu hasta. Ve ne yazikki eşi nin yardimi olmasa yenemiyor. Yardim sadece hadi yatalim yapalim degil. Zaten kadin yapamiyor bu konuda destek lazim. Bunun egzersizleri var eşle yapilan tek yapilan. Kizmak psikolojiyi bozmak devamli olsun diye baski altina almak asagilamak geriye goturur ileriye degil. Valla zaman ne kadar geçerse geçsin eğer o koca tedavi gibi bi seçenek varken boşanmayı seçiyorsa defolsun zaten. Basina gelmeyen anlayamaz. Burdan bu dertle uğraşanlara tavsiyem çabalayın ertelemeyin. Aranizda olani da bi üçüncü kisiye anlatmayin.anne baba en yakın arkadaş bile. Bu surecinizi zorlastirir.